TravelingHoteller

Hotel Tulip Inn Oasis 4 * (Marokko, Agadir): anmeldelser, beskrivelser og anmeldelser

I de seneste år, at Kongeriget Marokko er meget populær blandt turister, der drømmer om en ferie i nogle eksotiske men overkommelig sted. Snarere stor stat, men især en masse besøgende observeret i Agadir. Værelserne her er der masser - der findes en mulighed for enhver smag, farve og budget. Tja, jeg vil gerne henlede opmærksomheden på Tulip Inn Oasis 4 *.

generelle oplysninger

Den første ting at vide turist - hotellet ligger tæt på havet. Desuden har sin egen private område på stranden, hvor det altid er ren og der er steder. Selv i højsæsonen.

Og til lufthavnen fra Tulip Inn Oasis 4 * gå lange - det er 27 kilometer fra hotellet.

Generelt hotellet er yderst fordelagtig placering. Ved siden af det der er et busstoppested, så turisterne ikke kan bruge penge på en taxa og gå "på budgettet". Inden for gåafstand til berbisk museet, havnen i Agadir og det enorme distrikt markedet kaldet Souk El Had.

service

Tulip Inn Oasis 4 * har alt hvad du behøver for behageligt ophold af turister på ferie. Over hele hotellet er fordelt på gratis trådløs internetadgang, nær offentlig parkering til bygningen.

I lobbyen er der en ATM, valutaveksling med et godt kursus, og stillkamera til opbevaring og modtagelse område døgnet rundt. Ifølge anmodning fra gæst kan udføres hurtigere behandling af gæster.

Renseri service med vasketøj og kontor med fax og fotokopiering er også til rådighed på hotellet. Også på det område kan du finde flere butikker (herunder en souvenir), og endda en skønhedssalon. At arbejde hos Tulip Inn Oasis 4 * personale taler fransk, arabisk og engelsk, er det også værd at vide. På russisk ingen taler, fordi sætningen-i en pose ikke vil være overflødig.

fritid organisation

Selvfølgelig er den største attraktion for folk, der kommer her for at slappe af, et besøg på stranden for at maksimere tan og nakupatsya masser i havet. Tulip Inn Oasis 4 * der er ikke mange måder at sprede deres tidsfordriv. Det er i princippet ikke meget noget dårligt, fordi den positive effekt på prisen.

Men der er noget at holde ham beskæftiget. Du kan svømme i den udendørs swimmingpool, spille bordtennis eller dart, tyrkisk bad eller saunaen. Mere straks er der et komplet fitnesscenter, som helt sikkert vil sætte pris på fans af sport livsstil, og et SPA-center, som aktivt praktiserede welness-terapi og massage sessioner.

Af den måde, hvis de voksne har besluttet at tage børnene med på ferie, kan de ikke bekymre sig om deres tidsfordriv: de straks organiseret deres egen legeplads. Men så igen næsten alle besøgende bruge tid på stranden. Kun håndklæder nødt til at tage med dem. Badekar plads der, og strand er ikke udstedt.

mad

Tulip Inn Oasis 4 * (Marokko) har sin egen restaurant og bar. Gæsterne kommer herind, anbefales det at betale eller HB (halvpension) eller morgenmad alene. Maden er god her, men også i Agadir har masser af restauranter og cafeer, så hver dag kan du udforske en ny institution og prøve forskellige eksotiske.

Kontinental morgenmad på hotellet: gæster tilbydes friske scones med marmelade, ost, omeletter, røræg, kulsyreholdige juice, yoghurt, grøntsager, oliven og kogte æg. Har du stadig appelsiner, meloner, vandmeloner, varm mælk, te, kaffe, pandekager. Generelt forblive sulten vil ikke fungere.

Til frokost og middag, serverer et udvalg af salater, grillet svinekød ribben, kylling, fisk, pasta, bønner, stegte pølser, ost skæring. Selv supper er forberedt her. Grøntsager er også tilført, både frisk og stuvet. Samlet set ikke dårligt, men nogle manglede mangfoldighed. Derfor rådes til at betale for enten morgenmad eller halvpension.

muligheder for overnatning

Bare Tulip Inn Oasis 4 * (Marokko) lidt mere end 150 værelser. omfatte "Oasis" lejligheder til budgettet kategori. Område - 16 sq. m, alle indrettet i smukke og attraktive, med et strejf af traditionel marokkansk stil i det indre.

Lejligheden har en stor 2-dobbeltseng, balkon med fantastisk havudsigt, plasma-tv med satellitkanaler, værdiboks, aircondition og sanitær enhed. I det der er en bruser, bad, toilet og endda bidet.

I gennemsnit uge overnatning for to personer vil koste omkring 20 tusind. Gnid. (Med morgenmad). Tulip Inn Oasis 4 * (Agadir) er der en fast pris - prisen kan variere afhængigt af sæsonen og andre nuancer. Med halvpension, ved den måde, vil overnatning koster mere end 10-15 tusind. Rub. En enkelt rejsende bliver nødt til at betale for opholdet på omkring 15 tusind. Gnid. (Med morgenmad).

suiter

Lejlighederne i denne klasse i Hotel Tulip Inn Oasis 4 * er mere firkantet end den førnævnte "Oasis". Deres boligareal på 25 m². m. Inde i tillæg til stor 2-værelses seng er der et opholdsområde og en sovesofa.

Nogle af suiterne er placeret på første sal, så de har ingen balkon og terrasse. I princippet kan alle tidligere nævnte faciliteter disse værelser har kun flere gæster yde gratis toiletartikler og enhver visning fra vinduet i dit valg (over havet, haven, swimmingpool, bjerg, byen eller seværdighed). Og gulvet i suiterne, ved den måde, brolagt med marmor fliser.

Ugentlig ophold med morgenmad for to personer vil koste omkring 40 tusind. Gnid. Med halvpension er det meget dyrere med 15 tusind. Rub. For reference, er det værd at bemærke, at i de fødevarer forbliver i systemet "morgenmad + frokost + middag" bliver nødt til at betale omkring ths. Rub.

nyttige oplysninger

Tulip Inn Oasis 4 * (Marokko, Agadir) løb begynder klokken 14.00. En afgang varer indtil 12:30. Det bør tage disse oplysninger i betragtning - er nyttig i udvælgelsen af flyvningen. Selvfølgelig, hvis lejligheden er betalt af gæster, gratis, og de er kommet før, behøver ikke at vente. Men bedre sent end aldrig.

Hotellet er tilladt at bo med deres børn. Ophold for barnet, hvis alder når 6 år, til at betale mere, er ikke nødvendig. sover kun han vil have på de senge til rådighed i lejligheden. Men for en ekstra 20 euro per dag i rummet vil installere en anden.

Hvis gæsterne ved, at de vil komme med deres børn, at de er forpligtet til at informere nuancerne på forhånd. Gæsterne vil blive bedt om at sende en bekræftelse af at give dem ekstra senge.

Og stadig på farten i Tulip Inn Oasis 4 * (Agadir) bliver nødt til at fremvise det kreditkort, der anvendes på tidspunktet for booking. Gæsterne skal huske - kun hans eget kort kan bruges. Fordi det navn noteret på det skal matche det fulde navn på identitetskort, som turisterne også vil være forpligtet til at indsende ved ankomsten.

indtryk af besøgende

Og nu kan vi se på, hvad der er tilbage på ferie i Tulip Inn Oasis 4 * anmeldelser. De er overvejende positiv. Umiddelbart skal det bemærkes: en masse af hoteller ikke forventer. Dette er en ganske behagelig og velholdte hotel, der ikke tilhører klassen af udvej. Her kan du booke et værelse til en lav pris og leve under gode forhold. Faktisk, i Agadir komme til at udforske en anden kultur og liv.

Den tilsyneladende fordel ved hotellet - dens tavshed. Mange gæster - er ansatte i virksomheder luftfart. Crews, for at være præcis, som er befolket her på en forretningsrejse. Men på grund af det faktum, at hotellet er ud til vejen, er der stadig støjende. Men du kan lukke altandøren, og lejligheden bliver straks mere stille.

Særlig opmærksomhed notat serviceniveau. Han er her værdig. Alt du behøver at medbringe, du bare nødt til at spørge. Du kan ikke engang gå ned til receptionen. Ikke for ingenting fordi for kommunikation etableret intern telefon i hvert værelse.

Havet, som det er blevet sagt, er tæt på. For ham kan du gå ned ad skråningen på en asfalteret vej. Det kræver ikke meget arbejde. Som komfortabel og blid afstamning.

Og alligevel er de gæster velkommen opmærksomheden på, at der er meget livlige promenade. Der er en række af caféer, herunder den berømte, såsom "McDonalds" og "FSC".

Strandene er ren, trods det faktum, at fra juni til august, bliver de fyldt med lokale og turister. Mindre overfyldt foråret og efteråret - bør tage dette i betragtning, hvis du ønsker at slappe af i en mere afsondret miljø.

andre detaljer

Flere gæster forlader på ferie i Tulip Inn Oasis 4 * (Marokko) anmeldelser, bemærk opmærksomhed kvaliteten af rengøringen. Hun derefter daglig og grundig - stuepiger arbejder på samvittigheden. Hør med håndklæder erstattet med samme regelmæssighed. Og lagre af toiletartikler genopfyldes også.

Krydret rejsende anbefaler før du sender den til hvile i en pose til at smide et par rør af fløde på / efter garvning og Burns salve. Solen på disse steder bare utroligt, især i højsæsonen.

Interessant nok i lobbyen på hotellet for turisterne hang notat. Den siger, hvis gæsterne betalte "all inclusive", over en drink, de bliver ikke betalt til 23.00. Hæld derefter ekstra gebyr. Tipping personalet, ved den måde, ikke tager, hvis du lader dem på bordet eller på sengen til Jomfruen. Dette anses i Agadir tyveri. For hvis jeg ønsker at takke personalet for deres gode arbejde, er det nødvendigt at give pengene direkte i hænderne. Eller fransk, kan du forlade en note.

Hotellet anbefales til folk, der ønsker at stifte bekendtskab med Marokko, for at nyde en badeferie og den lokale kultur. Her, ligesom par, venlige virksomheder eller enkelt rejsende. Børnene Turen anbefales ikke, da denne udvej og hotel er ikke for dem. De vil derefter blive kede. Men alle de andre du kan roligt gå. Hotellet er godt og også med ganske rimelige priser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.