HjemlighedVærktøj og udstyr

Split-system til at varme huset om vinteren

Climatic udstyr introduceret på markedet i forskellige variationer med hensyn til funktionalitet. Traditionelle conditioners hovedsagelig styret af luftkøling om sommeren, men som teknologien udvikles, har producenterne øget og lavere bar driftstemperaturen. Specielt effektiv som en universel conditioner split-system til opvarmning og afkøling. Om vinteren kan det ikke betragtes som en komplet varmeanlæg, men som en korrektion af indikatorer for den indenlandske klima denne mulighed er fint.

Funktioner split-systemer

Modsætning split system klimaanlæg er dannet af to blokke, hvoraf den ene forbliver i rummet, og den anden udad pålagt. Men ikke hver model af denne teknik er ret til at foretage opvarmning funktion. Sådanne modifikationer er sædvanligvis udstyret med specielle enheder, herunder - en trykafbryder. Med denne tuner kan brugeren justerer afstanden varmesystemet ved hjælp af en split-frekvens fan kontrol. Også installationen er komplet uden et varmeelement, som suppleres med kompressorens krumtaphus. Denne enhed leveres normalt sammen med føleren, ud fra de værdier, som systemet kan udføre en automatisk klima.

Funktion af "vinter" af split-systemer er tilstedeværelsen af PETN, transporterer varme dræning. Ved temperaturer under nul drænrøret output kan fryse, hvorved vand fra den indre segment vil strømme ind i rummet. Derfor, for at undgå sådanne situationer split-system til opvarmning og skal være forsynet med sikkerhedsanordninger. De var ikke designet til at give varme til omgivelserne, og til at udføre de opgaver, den teknologiske beskyttelse af klimaanlægget kommunikation.

Nøglefunktioner split-system opvarmning

Som med alle klimatiske udstyr, er luftkonditioneringsanlæg primært karakteriseret ved magt. I dette tilfælde baseret på strømkapacitet af indendørsenheden som, afhængigt af designet kan variere fra 1,5 op til 20 kW. Minimumindekset har væg indenlandske model, og grænseværdien for strøm typisk udviser kanalvæg, loft og modifikationer.

Det næste vigtigste parameter angiver temperaturområdet, der kan arbejde split-system til opvarmning i en foretrukken udførelsesform. Den gennemsnitlige kontroludstyr tillader temperaturen regime fra 16 til 30 ° C i det øvre område. For komfortabel betjening vil ikke være overflødigt at gøre opmærksom på støjtal. Indendørsenheden fungerer normalt inden for grænserne af 24-26 dB, men nogle nuværende modeller og udviser mindre høje værdier på grund af tilstedeværelsen af en effektiv lydisolering.

Drift af split-systemer i vinteren

Mulighed for opvarmning, værelse med aircondition er ikke noget aparte. Men de fleste af de modeller, hvis beregnet på denne funktion, i efteråret og foråret. Vinter opvarmning kun understøtte separate konfigurationer af sådanne anlæg. Dette er den første ting, der bør overvejes, når du kører aggregatet på minusgrader udenfor.

Nu er det nødvendigt at besvare spørgsmålet om, hvordan man kan tænde for varmen split-systemet ved temperaturer under -5 ° C. Det forhold, at tærskelværdien for det store flertal af modeller - for det angivne temperaturgrænse af teknikken ikke bør anvendes selv i kølemodus. Men hvis systemet er et specielt kit til vinteren starter, kan det være tændt, selv når -25 ° C. elektronik Kontrol på samme måde som i de høje sommertemperaturer.

Vedligeholdelse af split systemer

Før betjening af udstyret i betingelserne for negative temperaturer, det vil sige, om vinteren, bør du udføre nogle forberedende aktiviteter. Den første ting at kontrollere filtrene og rens eller udskift om nødvendigt. Næste tjekket frostvæske. Dens kvalitet afhænger af systemets effektivitet og dens holdbarhed. Hvis ikke skal bruges en split-system til opvarmning om vinteren, bør du tage sig af fjernelsen af fugt fra varmeveksleren. For at gøre dette, skal udstyret sættes i ventilatoren tilstand for omkring 03:00.

Producenter af split-systemer med opvarmning

Lederne af den generelle segment af klimaanlæg virksomheder er Mitsubishi, Toshiba og Daikin. Temmelig høj kvalitet og funktionelt udstyr leveres også under varemærkerne LG og Panasonic, men det er de ovennævnte producenter regelmæssigt tilbyde brugerne nye funktioner, herunder levering af modeller og varme indstilling. I selskab med Mitsubishi, for eksempel producerer ergonomisk split system til opvarmning leveres af et intelligent styresystem. Nogle modifikationer af denne linje med succes integreret i infrastrukturen i "smart" hjem. Som for Daikin og Toshiba, er udviklerne af disse virksomheder, der udvikler teknikker til at strukturelt respekt, der tilbyder omkostningseffektive løsninger i form af multi-funktionelle systemer.

Hvordan man vælger en model for opvarmning?

Stadig stole, når de vælger først og fremmest bør være på formfaktor og tilslutningsmuligheder. En passende design gør det muligt at installere udstyr på et bestemt sted - det kan være væg, gulv, søjle kassette eller model.

Næste indstillinger udvalgte magt. Som praksis viser, for forbrugertjenester lille værelse nok 2,4 kW. Moderne installation effektivt at bruge energi, der gør det muligt at anvende den maksimale kraft effekt. For eksempel er de instruktioner om, hvordan at sætte en split-system opvarmning i stigende grad præget af en særlig driftstilstande. Som regel er det valgfri drift program, som i første omgang konfigurerer optimal arbejdsindsats med forventningen om eksterne forhold og brugernes behov.

konklusion

Alsidige og multi-tasking maskiner med al den brugervenlighed er ikke altid tilfreds med kvaliteten af brugerens udførelsen af deres funktioner. Især hvis vi taler om det modsatte problem - køling og opvarmning. Stadig venter på disse klimaanlæg er begrundet i en væsentlig del af brugere.

For det første i form af magt split-system til opvarmning af huset om vinteren ikke overstiger varmeanlæg. Det betyder, at du kan regne med de besparelser i driften af maskiner. For det andet sådanne modifikationer af split systemer er som korrektorer temperatur på deres bedste. Selvfølgelig, på et fuldgyldigt drift af udstyret til opvarmning af huset skal ikke tælle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.