TravelingHoteller

Apartment Hotel Elysees 4 - Fotos, priser og bedømmelser af turister fra Rusland

Egypten har længe været besøgt af vore landsmænd som placering for en ferie. Dette er ikke overraskende, fordi der i dette land er der en række berømte historiske monumenter, og det Røde Hav i den rigdom og skønhed af sine indbyggere, måske, kan ikke sammenlignes med noget andet sted på jorden. Hvis vi til dette og fremragende hoteller med pragtfulde strande, den billede tegner bogstaveligt himmelske. En af de mest populære feriesteder i Egypten er Hurghada. Der er en bred vifte af hoteller, der passer til enhver smag og budget. I dag tilbyder vi at stifte bekendtskab med en af de hotelkomplekser i regionen - Apartment Hotel Elysees 4 *. Vi vil finde ud af, hvilke tjenester udbydes til turister, samt finde ud af, hvad du kan gøre, gå ikke glip af til Hurghada.

Hvor er Apartment Hotel Elysees (Ægypten)

Dette hotel er beliggende i den mest Hurghada. Afstanden fra centrum til hotellet er fem kilometer væk. Lufthavnen er også fjernet fra Apartment Hotel Elysees ved kun fem kilometer derfra. Derfor ved ankomsten vil du være i stand til at komme til hotellet i blot et par minutter, hvilket er meget praktisk. Beliggende på den anden linje, så stranden bliver nødt til at gå en smule.

Beskrivelse af

Apartment Hotel Elysees 4 * hotel åbnede kun seks år siden, i oktober 2008. Dens samlede areal på seks tusinde kvadratmeter. Bygningen blev opført i en moderne stil. Apartment Hotel Elysees er et lille og meget venlige hotel. Det er fantastisk for familier. Værelser 178 indeholder antallet af forskellige typer. Alle er indrettet med nye stilfulde og komfortable møbler. Området hotel er lille, og der er stort set ingen grønne områder, som dog er typisk for mange hotelkomplekser i Egypten. Apartment Hotel Elysees er perfekt til familieferier og for unge.

Hotelregler

Ifølge de regler, der vedtages i Lejlighed Hotel Elysees 4 * (Hurghada), ved ankomsten indtjekning til deres gæster værelser foretaget fra klokken to om eftermiddagen. Men hvis du ankommer før dette tidspunkt, men dit værelse er allerede udgivet tidligere gæster, og personalet måtte tilbringe rengøring, du befolke det samme. Hvis behovet stadig opstår vente op til to timer af dagen, kan du efterlade din bagage i hotellets opbevaringsrum og gå til frokost eller bare til stranden.

På afrejsedagen rum skal frigøres op til tolv timer om dagen. Da hotellet er at positionere sig som en familie, her er det tilladt at indkvartering af turister med børn i alle aldre. Også, hvis du arrangerer på værelset barn under 12 år hvis de eksisterende sengepladser, så hans bopæl er ikke forpligtet til at betale ekstra. fri er også stuen i et barn under en alder af to år, med forbehold af placering i en barneseng. Bemærk, at kun én ekstra seng eller barneseng kan placeres i hvert rum. På behovet for denne service, bedes venligst informere hotellet på forhånd.

Med hensyn til indkvartering af kæledyr, er Apartment Hotel Elysees 4 * ikke tillade sine gæster til at leve på stedet, sammen med deres firbenede kæledyr.

Betal for hotelophold skal være afrejsedagen (medmindre du er klar til at købe en tur i det rejsebureau, hvor han betalte). Dette kan gøres både kontant og ved hjælp af "visum" eller "MasterCard" kreditkort.

Værelser

Værelser Elysees Apartment Hotel (Hurghada) 178 indeholder enkelt-, dobbelt og tredobbelt rummelige værelser. Alle af dem er enkle, men meget hyggeligt interiør udstyret med komfortable moderne møbler. Samtlige værelser har et soveværelse, stue, tekøkken og badeværelse. Hotellets gæster har en telefon, satellit-tv (med én kanal på russisk), central aircondition, gratis pengeskab (tilgængelig både på værelserne og i receptionen), minikøleskab, hårtørrer. Også, hvert værelse har en terrasse, balkon eller fransk standard. Gulvbelægning fliser. Mod betaling tilbyder hotellet roomservice. Hertil kommer, at for et gebyr, kan du bruge minibaren.

Rengøring værelser i Lejlighed Hotel Elysees hver dag. skift af sengetøj - to gange om ugen.

Hav, strand

Hotellet har en privat strand. Det ligger kun et par hundrede meter fra hotellet, men for at komme til det, du har brug for at krydse vejen. Stranden er ganske kompakt og sandet. Log på lavt hav. I umiddelbar nærhed af kysten koral der, så kan du ikke være bange for at såre hans fødder. Men før du går i vandet, er det stadig anbefales at bruge specielle sko, fordi du kan træde på en søpindsvin. Gæsterne på hotellet på stranden er der liggestole og parasoller. Også her vil du blive givet håndklæder. Alle disse tjenester er gratis. Derudover er der en mole på stranden. Vandet her er klart og rent. Vacationers gerne svømme med masker, ser en sjov og varieret bolig i Røde Hav dyr. Nær stranden er der en åben bar med alkoholholdige drikke og læskedrikke. Også på stranden er der adgang til trådløst internet på hotellet.

spisning

Typer af fødevarer i dette hotel flere versioner: all inclusive, halvpension, helpension og morgenmad "buffet". To restauranter operere på det område af hotellet. I en af dem tjente en buffet til morgenmad, frokost og middag. Den anden restaurant opererer på et a la carte, hvilket betyder, at du kan bestille a la carte. Fås også til gæsterne fire barer: i hotellets "Napoleon" hall (åben fra 12:00 til midnat), en pulje (opererer fra 11:00 til solnedgang), strandbar (også åbent fra 11 am indtil aften) og en pub "Lucky Dolphin", som ligger uden for hotellet. Apartment Hotel Elysees 4 * - Anmeldelser er kun bekræftet det - tilbyder et bredt udvalg af retter og drikkevarer. Hold dig sulten her kan hverken voksne eller børn.

infrastruktur

Dette hotel har en højt udviklet infrastruktur, der gør ophold af turister i det som praktisk og underholdende. Således kan for eksempel, er modtagelse drives døgnet rundt. Så hvis du er nødt til at blive afgjort på et ubelejligt tidspunkt, eller du har hårdt brug for hjælp, i lobbyen, bør du lade administratoren er altid på vagt. Den fire-stjernet hotel Elysees tilbyder følgende gratis tjenester: pengeskab i receptionen og på værelserne, trådløst internet på offentlige områder, tv-stue, elevator. Hotellet har også en rummelig parkeringsplads.

For et ekstra gebyr kan du besøge et internet-hjørne, frisør, skønhedssalon, fitnesscenter, sauna, dampbad, jacuzzi, massage og tøjvask. Hertil kommer, at hotellet fungerer døgnet rundt medicinsk center, hvor de kan finde anvendelse i tilfælde af sygdom. Husk, at lægelige ydelser er ikke gratis.

Hertil kommer, at on-site work shops, hvor man kan købe dem som souvenirs og alt, hvad du behøver for en badeferie. Der er en post kiosk, valutaveksling og en taxa reservationen service.

Hotellet har også et konferencerum udstyret med alt nødvendigt udstyr. Den maksimale kapacitet er omkring tre hundrede mennesker.

Fritid

Det firestjernede Hotel Elysees tilbyder et rigt underholdningsprogram. Så for hele dagen, indtil sent om natten, vil du ikke kede sig munter og muntre animatorer. Om aftenen, er vært for en bred vifte af underholdning, herunder diskoteker, mavedans, eller latin, og så videre. D.

Hertil kommer, at i løbet af dagen, gratis, du kan spille bordtennis, volleyball, basketball og dart eller skak. For et ekstra gebyr kan du besøge klasser i aerobic og vandaerobic. Herudover har hotellet et dykkercenter. Dens tjenester er også tilgængelige for et gebyr.

På stedet er der to swimmingpools for voksne (hvoraf den ene fungerer om vinteren) og en børnepool. I nærheden af dem er liggestole og parasoller, som hotellets gæster kan bruge gratis.

Anmeldelser: Lejlighed Hotel Elysees 4 *

De fleste af de turister, der har besøgt på ferie i dette hotel, den konsensus er, at det virkelig passer til sine fire stjerner, og i nogle henseender endda "pull" på det femstjernede.

Så næsten alle resten her vores landsmænd fejre det fremragende arbejde af personalet. Personalet er meget adræt, opmærksomme og venlige. På grund af det faktum, at langt de fleste af hotellets gæster - turister fra Rusland og andre SNG-lande, næsten alle arbejderne her sige, eller i det mindste godt forstået russisk. Derfor problemer med at kommunikere med personalet, du skulle opstå.

Mange rejsende og god mad i hotellets Elysees. Alle meget velsmagende, varieret. For børn er der en speciel menu. Kort sagt, vil hverken de voksne eller de yngste gæster ikke gå sulten.

Desuden er de fleste af turisterne virkelig rose placeringen af hotellet i centrum af Hurghada. At forlade hotellet, du nemt vil opdage en masse forskellige butikker, souvenirbutikker, restauranter og så videre. D. Man bør være opmærksom og stranden. Det er altid meget rene og nok solsenge for alle gæster.

Også turister, der kommer til ferie med børn, påpeger en stor animation program, der er designet til de yngste gæster. Således kan de lokale animatorer tage dit barn fra morgen til aften.

Kort sagt, på trods af, at der også negative reaktioner, at langt størstedelen af de besøgende var tilfredse med deres ferie i Lejlighed Hotel Elysees 4 * og vil anbefale dette sted til deres kære og venner.

Overnatning priser

Stjernet hotel Elysees i Hurghada har positioneret sig som et sted for økonomisk ferie med den bedste kvalitet og pris. Så for en syv-dages ophold i et enkelt rum skal betale omkring $ 400. Hvile i den samme periode i alrummet vil koste omkring $ 500, afhængig af sæsonen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.