Mad og drikkevarerOpskrifter

Ostekar - forberede huset armenske delikatesse

Ostekar - er en særlig form for saltlage ost. Den er udarbejdet i det nordlige Kaukasus i århundreder, og er i de dele universel respekt og kærlighed. Den serveres til bordet, skåret i store barer, bagt i dej, tilføjes salater og saucer. Teknologien af sin produktion i industriel skala er ikke meget forskellig fra den fædrene - hjem. Nå, da jeg tilberede en ost folk oprindeligt kom op med derhjemme, intet uoverkommeligt kompliceret om det. Og vi forsøger at gøre dette på deres egen velsmagende og sund armenske ost.

lykketræf

Det sker ofte, at en misforståelse eller en andens rastyapstvo forårsager fremkomsten af noget nyt. Så hvad der skete med osten. Legenden siger, at i gamle dage nogle skødesløse ejere overdrevet mælk i en speciel lagertank, det er koaguleret, gære, og vi har fået et usædvanligt produkt. Og smagen af det var så fantastisk, at folk har besluttet at forberede det på en sådan måde i fremtiden. Således begyndte historien om produktionen af mange forskellige sorter, herunder f.eks tanke.

produktegenskaber

Osten modnes i saltlage. Måske, det afgør ikke kun smagen, men også de egenskaber. Ostekar salt og duftende, og alle takket være en flydende sammensætning, der har udfyldt sin fremstillingsproces.

Dets struktur er blød, skrøbelig, tilbøjelige til skår, pulp gennemtrængt flerhed af bobler. Og selv efter en langvarig tørring at røre ved, denne ost er fugtigt og saftigt. Og usædvanlig form: traditionelle ostekar foretaget i form af keglestubbe. I farve ofte viser det hvide eller kedeligt gulligt skær.

brændværdi

Ernæringsmæssige produkt afhænger af forskellige faktorer. Først og fremmest, selvfølgelig, er fedtindholdet i mælken. Også vigtigt og sammensætningen af saltlagen. I gennemsnit 100 gram ost indeholder ca 280 kalorier.

forberedelse

Hver kaukasisk familie ved, hvordan man kokken ostekar. Den samlede vægt af disse opskrifter er ens, men hver har sine egne karakteristika. Dette vedrører primært sammensætningen af saltlagen. Det tilsætning af honning, melasse, malt sirup, hjemmelavet vin, en bred vifte af krydderier.

Det vigtigste produkt er mælk. Før du koge ost, er det nødvendigt at måle dens surhedsgrad. Hvis den når 20-21 ° T, nødt til at ty til hjælp fra startere - osteløbe eller pepsin. Fra osteløbe forberede 1% opløsning kort før brug. Hvis du bruger pepsin, lave en opløsning af 2% pr 2 timer før planen i gang.

Før du begynder at størkne mælk, varme det op til 32-35 ° C, vi mindsker ilden og holde i cirka en halv time. Indtast derefter starter og begynder at ælte vores fremtidige ostekar. Praktisk at bruge en træspatel.

Masse gradvist tykkere og koaguleret. Dannet ost korn. Serum er adskilt fra ostedelen. Det betyder, at processen er forkert. Fortsæt med at ælte i ca 15 minutter, derefter fjerne fra varmen.

Nu er du nødt til at give osten cool. Efter bryg at nå stuetemperatur, er det kastet tilbage på sigten foret med hørlærredsklud og give en flydende afløb. Af den måde, ikke hælde det, det er egnet til anvendelse i fremstillingen af pandekager, tærter, kager test. Efter opstår dehydrering, ostekar igen opvarmet til en temperatur på 37 ° C. Den formes til en sammenhængende masse. Nu er du nødt til at give ham zavetritsya og tør. Samtidig er der et selv-presning. I øvrigt, for dannelsen af en ost hoved denne slags ikke bruger pressen, ostekar fryser under sin egen vægt. De vigtigste ting - i obsushivaniya ikke glemme at vende det.

Lægges i saltlage

Det menes, at osten er klar efter 2 måneder. Alt imens, skal han solitsya i væsken. Du kan bruge almindeligt saltet kogende vand, men dem, der har besluttet at lære at lave mad ost armenske reel måde, bør ikke ignorere de kaukasiske duftende krydderier. Mængden af salt i de første to uger at være 15%. Efterfølgende skal saltet langsomt tilsættes grund af dets indhold i væsken reduceres. Under bejdsning bør holdes temperaturen ved 10-15 grader.

kegler

Madlavning ostekar i Kaukasus altid sker umiddelbart i store mængder. Pressede ost klud poser. Og det er på grund af sin form. Derhjemme, gør det nemt, kun passende taske. I de tidlige timer af ostemassen sker i form af en oval hoved, og senere, når du tænder den og formes til en kegle.

Ost opbevares i køleskabet i saltet saltlage. Det er ikke nødvendigt at holde produktet for længe, fordi den i sin sammensætning ikke indeholder kemiske konserveringsmidler og overeksponerede ostekar har ikke de bemærkelsesværdige egenskaber og smager så frisk.

Serveres ost med hjemmebagt brød, friske grøntsager, friske krydderurter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.