TravelingRetninger

Narikala Fortress (Old Tbilisi, Georgien): hvordan man får en beskrivelse

For nylig, en meget populær turistdestination var Georgien. Turismen i landet er hurtig nok udvikler. Mange mennesker rejser til Batumi, mens andre er sendt til Tbilisi. I sidstnævnte by er berømt fæstning. Dette er en fæstning i den sydøstlige del af Tbilisi. Den gamle by - såkaldt dette område af byen. Og hvornår og hvordan gjorde denne fæstning? Nu lærer vi.

historie

Om Narikala Fortress i Tbilisi siger, er allerede i de gamle krøniker fra det femte århundrede. For mere end tusind års historie er det en af de mest berømte georgiske højborge er gentagne gange blevet ødelagt, men det blev igen reduceret.

Befæstning i 627 blev taget til fange af den byzantinske kejser Herakleios. Senere, omkring begyndelsen af det ottende århundrede, Narikala Fortress kom under herredømme af araberne, som varede i omkring fire århundreder. Hun blev derefter midt på georgiske kongerige. I første omgang en fæstning kaldet Shuris-Ciche, som kan oversættes som "misundelsesværdig". Under den mongolske invasion af angriberne kaldes citadel Naryn-Kala, hvilket betyder, at Lille Fæstning. Men andre forskere hævder, at i oversættelse betyder "Barbed fæstning" eller "Chertopolohovaya fæstning." Dens placering var meget god, som de tre sider af fæstningen omgivet af utilgængelige klipper. Senere blev det kaldt Narikala, som kan oversættes som "uindtagelig". Fordi gennem århundreder ejerne af slottet ændret flere gange, er kommet ned til vor tid vises bygning før øjet turister som en model for arabisk arkitektur.

Under regeringstid af araberne til denne fæstning i Georgien blev opsummeret kanal, der tillod at overrisle frugtplantager og vinmarker. Især luksus var dem, der er på Mount Mtatsminda. Men i slutningen af det nittende århundrede, de gradvist blevet opgivet, da prisen for kunstvanding var for høj for den tid. Kanal optrådte uafhentede og derfor faldt også.

Beskrivelse af fæstningen Narikala (Tbilisi, Old Town)

Fæstningen har overlevet mange ødelæggelser. Men det mest alvorlige skader på citadellet havde ikke fra belejringskanoner af fjender, og fra naturen. I 1827 var der et kraftigt jordskælv. Konsekvenserne af dens katastrofale følger for de befæstninger.

I begyndelsen af det tyvende århundrede byggede belgiske ingeniører kabelbanen, der fungerede korrekt omkring hundrede år. Seksten år siden, hans reb brød, og desværre ikke er blevet gendannet til denne dag.

Fortress er en vis lighed med den gamle Kreml, men uden de udsmykkede palads lokaler. Denne konstruktion udføres kun defensive funktioner. De kraftfulde fæstningens mure, på hvis konstruktion mange århundreder fungeret bedst mestre i dette land, med et par meter intervaller har tårn struktur. På et af hjørnerne er fort, at hvis der udskilles på lur efter de grønne træer og buske.

Tidligere var det Shahtakhti tårn, som huser en reel observatorium. Nu i dens vægge bygget en observation dæk, som tilbyder en storslået udsigt over den gamle bydel. Fortress hele tiden at blive afsluttet. Og hvis i begyndelsen af sin konstruktion til Kura-floden, som er i bunden af fæstningen, førte underjordiske gange, derefter gradvist væggene i slottets bygninger blev afsluttet lavere og lavere, indtil de kom tæt på floden. I den nedre del af tårnet struktur placeret Gandzhiyskih gate. Det er berygtet for at være det sted, udførelse af kriminelle, anklaget for højforræderi. Ulykker simpelthen faldet fra tårnet ned i afgrunden.

templer

På vej til fæstningen af de ortodokse kirker er placeret. Det er to kirker: den nedre og øvre Bethlehem, samt katedralen i St. Mary, bygget i det attende århundrede.

Den tusind år fæstning Narikala betager med sin storhed. Dilapidated trapper tid giver en unik charme til den gamle konstruktion. Undersøg gamle seværdigheder på ethvert tidspunkt af dagen. Når det bliver mørkt, er baggrundsbelysningen tændt gullige usædvanligt. Her bliver alt drømmeagtige, magiske visninger.

Narikala Fortress er et sted, hvor de kan lide at arrangere et foto skyde de nygifte. Til hjælp for turister, der gør opstigningen til det, det er meget hyggeligt og stilfuld restaurant "Narila Hill." Det er muligt at nyde og lækre lokale retter, og fantastiske natur.

Church of St. Nicholas

På fæstningen er meget gamle kirke St. Nicholas. Forskere siger, at det blev bygget i det tolvte århundrede. Inde i bygningen af templet der er unikke kalkmalerier, originale illustrationer til nogle bibelske emner. Og de skildrer scener fra historien om Georgien.

"Soul" Tbilisi

Narikala Fortress, som hæver sig over byen lignende, poetisk kaldes hjertet og sjælen i Tbilisi. Det symboliserer ånden af de georgiske folk.

Udover at turister kan nyde udsigten over den gamle fæstning, klatrede op på det, kan de beundre og masser andre attraktioner i Tbilisi. Fra væggene i slottet strukturer perfekt synlige luksuriøse veje og gader i byen, præsidentpaladset, Botanisk Have og mere.

Hvordan kommer man dertil?

Hvordan kan jeg komme til Narikala Fortress i Tbilisi? Sådan får bedre? For at komme til slottet, kan du bus nummer 124. Der er en anden mulighed. Du er nødt til at gå op i svævebanen fra Rica Park.

Fremkomsten af svævebanen til slottet tager et par minutter. Men det mest interessante vandrerute. Fra Mtatsminda Park til slottet er en smuk vej. Dens længde - cirka fem km. Den vej, som er på begge sider forsynet med en praktisk gelænder er i skyggen af træerne. I nærheden af det hele butikken, hvor du kan slappe af og gå på vejen igen. På den måde, kan du nyde ikke kun naturens skønhed, men også for at inspicere monumentet "Moder - Georgien". Denne monumentale struktur, der forestiller en kvinde med et sværd i den ene hånd (til fjenden) og en kop vin i den anden (for venner). Monumentet blev bygget til 1500-året for byen i 1958. Højden af monumentet - tyve meter. I første omgang blev det bygget af træ. Og erstattet af aluminium i fem år.

Church of St. George

For flere år siden, blev fæstningen bygget kirken St. George, men det blev bygget på fundamentet af et gammelt tempel. Gamle domkirke blev fuldstændig ødelagt på grund af det faktum, at omkring to hundrede år siden blev omdannet til et pulver magasin. Og frem for jordskælvet bidraget til, at kirken blev fuldstændig ødelagt.

Fra fæstningen, kan besøgende bestige til de gamle mure, men gør det ikke er ønskeligt. Fordi en forkert bevægelse kan føre til et fald fra stor højde.

konklusion

Nu hvor du ved om Narikala Fortress (Georgien). Turismen i landet er ved at udvikle uhyre hurtigt. Disse seværdigheder er nogle gange grunden til, at folk vælger at tilbringe din resten er Georgien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.