TravelingHoteller

Paragon Villa Hotel 3 *. Fritid i Vietnam, hoteller

Hvorfor turisterne elsker at tage billeder af Nha Trang? Hvis du læser denne artikel, kan du finde ud af svaret på dette spørgsmål. Så er staten Vietnam ligger i Sydøstasien, på Indokina-halvøen. Dens vestlige naboer er Cambodja og Laos i nord det er omgivet af Kina, og mod øst og syd af Det Sydkinesiske Hav.

Navn på landet står for Viet - licenshaverens nation. For første gang ordet "Vietnam" brugte digteren Nguyen Binh Khiem, i sin bog "Profetier Chang lappeløsninger." Værket er skrevet i det sekstende århundrede og indeholder en erklæring om forfatterens: "Og Vietnam blev etableret."

turisme

I Vietnam er den vigtigste del af den nuværende økonomi er turismen. I 2004 denne region blev besøgt af 2,9 millioner udlændinge: de fleste af gæsterne kom fra Kina, og kun omkring 9% af turisterne var borgere i Japan, USA og Sydkorea. Statsforvaltningen, der arbejder inden for området Vietnamesisk turisme, besidder en langsigtet plan for diversificering af denne sektor, til at genopbygge landets valuta budget.

Hvil i Vietnam er meget populær med rejsende: i 2008 i staten besøgt af 4,2 millioner udlændinge, og i 2011 seks millioner.

Betydning turisme

Betydningen af turismen til økonomien i dette land er stigende. I Sydøstasien øget antallet af fans af en badeferie og vandreture. Mange søger så vidt muligt at udforske den vietnamesiske kultur. Efter alt, dette land har en kystlinje på 3.000 km og store byer - disse objekter er tiltrukket en utrolig mængde af investorer til byggeri af hoteller. Rejsende nyde de mange forskellige tilbud: du kan købe ture for fodgængere og cyklister, hjælp til at blive fortrolig med bittesmå nationaliteter ture gennem Laos og Cambodja, kuponer for deltagelse i heats på kajakker. Dernæst vil vi diskutere Paragon Villa Hotel 3 *. Vietnam er stolte af denne institution - det er fantastisk! Af den måde, 1997 rejsende får lov til at bevæge sig frit i hele landet.

Vietnams økonomi fra landbrugssektoren i stigende grad flyttet til servicesektoren. Hoteller, transport og forplejning bringe mere end en tredjedel af BNP. I denne tilstand, turisme rangeret som den tredje i at tiltrække investeringer efter byudvikling og tung industri.

Hvil i Vietnam til populære feriesteder i Nha Trang, Mui Ne og Dalat. De fleste turister har tendens til at komme i Hanoi, Hue og Ho Chi Minh City.

Nha Trang

By placeret i det centrale Vietnam og er hovedstaden i Khanh Hoa Province. Det ligger 439 kilometer fra HCMC og 1280 kilometer Hanoi. Dette er en af de mest berømte feriesteder i Vietnamesisk kyst i Det Sydkinesiske Hav.

Denne smarte metropol forvandlet til en udvej i de dage i kejsere - da Vietnam var en fransk koloni. I dag i Nha Trang meget ofte kommer for at besøge indbyggerne i Ho Chi Minh City og turister fra hele verden. Mange af dem foretrækker hoteller i Nha Trang "3 stjerner": de er billige og levere en service af høj kvalitet.

Denne by har en kommunal strand, kun små pletter af kysten her styre individer. Der er helbredende kilder og mudder, mudder bade værker.

seværdigheder

Nha Trang er en milepæl tårn Cham Ponagar. De er bygget i slutningen af trettende århundrede mester i Champa ved navn Jaya Simhavarmana III. Disse prægtige tårne er et symbol på byen.

Den anden fordel hedder Nha Trang Pagoda Longshon. På toppen af bakken bag pagode er placeret en statue af Buddha af kolossale dimensioner - stenen bliver majestætisk siddende på en lotusblomst.

Fra Ho Chi Minh City til metropol fly flyver kun en time. Nha Trang er kendt for en utrolig mængde af underholdning: barer, caféer, restauranter, natklubber, diskoteker, massagerum og skønhedssaloner. Her er de hoteller i Nha Trang (3 stjerner, fire, fem-stjernede og andre kategorier).

Havvand Nha Trang

Byen driver flere dykkercentre PADI, rettet mod uerfarne dykkere. De vigtigste dykkersteder er placeret i nærheden Honmun ø. I havvand flyder en masse små fisk, muræner, muslinger, vandmænd og pansrede. Nogle gange kan du finde barracudaer. Her de vigtigste undervands berømthed er hårde og bløde koraller, som danner de imponerende haver. Det er bemærkelsesværdigt, at de koraller i denne region vokser mere end fire hundrede arter.

Den mest ugunstige sæson for en ferie i Nha Trang er perioden fra medio oktober til slutningen af december: små bølger dannes på overfladen af havet, der forhindrer badning.

Over bugten side af øen metropol i Hon Tre strakt reb havet vej - den længste i verden. Cabin i med plads til otte personer flytter i en højde af halvtreds meter over havet. I bydelen Nha Trang, denne ø er den mest imponerende af alle.

Udestående 3 * hoteller i Nha Trang

En utrolig mange rejsende drømmer at besøge Vietnam! 3-stjernede hoteller i Nha Trang tager sig af i første omgang, fordi de nyder enorm efterspørgsel blandt de besøgende. Alle de bedste tre-stjernede hoteller i byen, er der 41 objekter. Nedenfor er fanget i top ti udestående:

 • Golden Rain Hotel 3 *.
 • Lyset 3 *.
 • Prime 3 *.
 • Barcelona 3 *.
 • Asia Paradise Hotel 3 *.
 • Que Huong 3 *.
 • Sunny 3 *.
 • The Summer 3 *.
 • Vien Dong 3 *.
 • Dong Phuong 2 Hotel 3 *.

Ekspertanmeldelser af hoteller Nha Trang

I Nha Trang hviler en enorm mængde af Vietnamesisk. Det er denne nuance er på grund af tilstedeværelsen af hundredvis af mini-hoteller langs kysten. Mange af dem er enkle og kun arbejde om sommeren. der er en god service og ganske acceptable priser på pensionater.

Interessant, på 64 Tran Phu, er "Avenue of mini-hoteller", hvor du kan finde et hotel efter din smag og midler. Det er i dette område, en flerhed af budget hoteller. Af den måde, dette er en rolig lane nær den førende turist centrum og stranden.

I Nha Trang, kan du helt slappe af og moteller og pensionater. I disse steder i en nat til at betale mindst $ 20. Her er alle værelser udstyret med badeværelse, aircondition. Hvert værelse har et sengebord, et køleskab, en garderobe og en sengelampe. I alle kroge af bygningen driver trådløs internetadgang.

På gaderne i Nha Trang boltre mange motorcyklister - de er irriterende. Men de kan altid spørge, hvor hotellet ligger eller cafe. Generelt er en motorcykel i Vietnam er den mest almindelige og demokratisk transportform. Det er bedre forstås som en uundgåelig betingelse for by- resort levende.

Mange rejsende foretrækker at blive placeret i de lokale luksus hoteller, for eksempel i Ana Mandara og dets filial Evason Hideaway Ana Mandara. Dette er det mest berømte hotel i Nha Trang.

Og hvad fortæller turisterne?

Åh, hvor forunderlige hoteller i Nha Trang! Anmeldelser bekræfte deres pragt! Mange mennesker kan lide de store tal. Rejsende fortælle, at værelserne i hotellerne har en visning af kysten, high-end badeværelse inventar og et par badeværelser. Turister sige, at værelserne har hvide klæder, håndklæder og elegant sengetøj. De kan lide at arbejderne rengøres lokalerne dagligt. Turister skrev i en bedømmelse, at de kunne lide en række morgenmad, billig Vietnamesisk massage og gratis internet.

Mange turister roser Asia Paradise Hotel. De siger, at det er placeret tæt ved havet, og huske det med varme og kærlighed.

Nogle turister nyde Chau Loan Hotel. De bemærker, at dette er en meget god restaurant beliggende langt nok væk fra centrum. Rejsende skrev i en bedømmelse, der er rene og komfortable hotel, hvor venlige piger arbejder i receptionen. Gæsterne kan også sige, at i dette hotel for børnene gerne arrangere helligdage. For eksempel, hvis et barn er planlagt fødselsdag, han nødvendigvis giver en kage og synge fødselsdagssang!

Vægt rejsende godkender Chau Loan Hotel! De kan lide disse dele rengøring på værelserne, fremragende morgenmad, at priserne på restauranten. De hævder, at i dette hotel alle værelser har balkon.

Nogle turister rådes til at slappe af i Whale Island Resort. De siger, at på dette sted rimelige priser, arbejde dykkerinstruktør og en privat station. Gæsterne på skrive i en bedømmelse, at fødevarer her er fremragende, og personalet i restauranten meget venlige. Rejsende siger, at hersker på øen frugtbar stilhed, behagelig at lytte til, mens du går. De skriver, at stranden hotellet lever søde firben, der kan brødføde vokser i dette område med blomster.

Paragon Villa Hotel 3 *

Hvilke andre hoteller der i Vietnam? Der er en fantastisk Paragon Villa Hotel 3 *. Lad os se på det i flere detaljer. Dette hotel tilbyder en udendørs swimmingpool og værelser med udsigt over bjergene eller havet. Der er gratis privat parkering, som overalt i bygningen kan du finde en gratis Wi-Fi.

Interessant er det øko-turisme zone ligger et stenkast fra stranden og fire kilometer fra Nha Trang. International lufthavn "Kamran" ligger 35 kilometer fra hotellet.

Paragon Villa Hotel 3 * har en stor plads! De er udstyret med pengeskab, minibar, satellit-tv og aircondition. Hvert badeværelse er udstyret med hårtørrer og gratis badeværelsestilbehør.

Hotellet fungerer døgnet rundt reception og tøjvask. Her kan rejsende tage udlejningsbiler, bagageopbevaring. I den institution, der driver en forretningscenter, en udflugtsskranke, selskabslokale og konferencefaciliteter. Gæster fodres i en bar eller restaurant, maden leveret til værelserne.

bekvemmelighed

Hvad inkluderer Paragon Villa Hotel 3 *? I denne bemærkelsesværdige institution kan rejsende altid bruge følgende ydelser:

 • Svømning udendørs pool. Nogle gæster foretrækker at gå i den friske luft i haven.
 • Hotellet giver cykler. Spil sport eller slappe tilbyde rejsende privat strandområde.
 • Spis hvile i restauranten og baren, som altid giver gode drinks og lækker mad.
 • Gratis internet Wi-Fi er i hvert hjørne af hotellet.
 • Institutionen har en gratis privat parkering.
 • Hotellet tilbyder sine gæster følgende ydelser: biludlejning, roomservice, udflugtsskranke, non-stop reception, Valutaveksling, Billetservice, konferencelokale, opbevaring, opbevaring af bagage, vaskeri, Concierge, strygning service og et business-center, festsal, fotokopiering, fax.
 • Rejsende er altid her for at drage fordel af ikke-ryger værelser, pengeskab, aircondition og elevator.
 • Personalet kan kommunikere både på engelsk og vietnamesisk.

Politikker

Hvilke regler skal følges for at turister for ophold på Paragon Villa Hotel 3 *? Den første ting at huske er, at indtjekning finder sted klokken 14.00 og afgang - kl 12:00. Annullering og forudbetaling varierer alt efter værelsestype.

Paragon Villa Hotel 3 * Nha Trang vil blive opkrævet med børn af alle aldre. Af den måde, kan børn under seks år ophold i institutionen gratis. Hvis barnet er over denne alder, forældre betale for sine femten dollars for en overnatning. Det samme beløb, du skal betale for at blive på hotellet til en voksen person for ekstra senge.

Paragon Villa Hotel 3 * Nha giver rejsende med ekstra senge kun på anmodning. Alle yderligere tjenester ikke er inkluderet i den samlede pris for turen: de er betales separat i produktionsprocessen.

Kæledyr administration værelser forbyder indlæg.

Hotel anmeldelser

Ved du, hvor smuk Vietnam? Hotel "Paragon" er hans bedste afkom! Måske er en overdrivelse? Prøv at kalde dette hotel en af de bedste, fordi det er for stor! En utrolig mange rejsende er tilbage af hendes store anmeldelser!

Mange turister som placeringen af hotellet: der er ingen dikkedarer og meget stille om aftenen. De siger, at internettet er fanget i hotellet er fremragende, og hastigheden af det er fremragende.

Rejsende siger, at stranden er lille, ren, og havet er altid rolig. De kan lide at fra hotellet til centrum af bussen bærer turister tre gange om dagen. Sådan får du det koster syv dongs. De fleste turister anbefales at besøge øen Vinpearl. Trang fotograferet på hver tur til at fortælle alle om dette fabelagtige område.

Hvad siger de om maden på hotellet "Paragon"?

Vacationers nyde måltider på hotellet. De siger, at maden her er varieret. Det hævdes også, at hvis søvn og få morgenmad i spisesalen efter otte om morgenen, så ud over pølser og røræg, ikke tilbyder tjenerne. I øvrigt, i den tomme skåle mad i denne institution rapporterer ikke.

Nogle mennesker klager over, at værelserne lever myrer. De overraskede udseende af disse insekter og forsøge ikke at være opmærksom på dem.

Mange turister anbefale alle til at slappe af i dette hotel. De er blot nogle af de omsorgsfuldt personale og drømmeferie til kun tilbringe i Vietnam.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.