TravelingHoteller

Hoteller i Anapa på kysten. Anapa Hoteller "all inclusive"

Kom til hvile i Anapa drøm for enhver russisk. Det er en smuk by-museum har lært gennem mange århundreders eksistens og blomster og efterår. Her hvert år tiltrækker tusindvis af turister, som regel med børn. By strande - et ideelt sted for børn. Havet nær kysten er meget lavvandet og varm. Forældre behøver ikke bekymre sig om sikkerheden for barnet. Turister får tilbudt deres tjenester til mange feriesteder, hoteller. Stor efterspørgsel i byen Anapa Hoteller "all inclusive".

"Riviera" hotel

Dette er en af de bedste spa-hoteller i Rusland. Komplekset er bygget i Middelhavet stil. Gæsterne tilbydes tjenester "all inclusive". Selv de bedste hoteller i Anapa på havet ringere "Riviera" på den kunstneriske og arkitektoniske fremtoning. For sjov og venligt miljø i går fire hektar. Hotellet har 352 værelser. Alle er indrettet i stil med Provence.

tjenester

Mange muligheder for at tilbyde turister Anapa. "Riviera" hotellet vil hjælpe dig med at organisere din ferie på højeste niveau. Funktionerne omfatter:

 • måltider på systemet "all inclusive": buffet tre gange om dagen, yderligere måltider;
 • Fitness Center;
 • spa kompleks La Maison de Beauté;
 • Fem puljer udendørs (2), med vandmassage, med rutschebaner og børnebassin, vandfald;
 • legeplads, fitness center;
 • Slots: fodbold, airhockey, billard, bordtennis;
 • voksen animation, sport, børn;
 • klub for børn fra 2 til 8 år med "Boniface";
 • to legepladser;
 • concierge-tjenester: organisering af fødselsdage, bådudlejning, dykning, brugerdefinerede blomster, fotooptagelser, overførsler, udflugter, biludlejning;
 • parkering;
 • et mødelokale og et konferencelokale.

Mange charms fyldt Anapa. Hotel "Riviera" vil røre de fleste af dem. En fremragende strand ligger 350 m fra hovedbygningen. Det kan nås til fods eller på elektroavtobuse. Her er alt hvad du behøver: omklædningsrum, brusere, medicinske og redningsopgaver indlæg, toiletter, liggestole med parasoller. Organiseret ekstra mad. For børn og voksne afholdes underholdningsprogrammer.

Især for børn

Hoteller i Anapa på stranden er designet til at holde børn. For børnene er der en speciel menu. Som en ekstra forsyning: et pizzeria, usbekisk køkken, indstillet på stranden vogn med frugt, is, drikkevarer. Også på stranden er der en specielt indhegnet område for badning børn. Båret stol leje, barnesenge, bade. Hele dagen, et hold af animatorer. Forældre kan slappe af, mens børnene har det sjovt og interessant at spille. For yngre rejsende lige har oprettet Anapa. "Riviera" hotel giver dem mulighed for at besøge og spa-kompleks: termiske bade, massage og meget mere.

Komplekset La Maison de Beauté

For sine gæster tilbyder hotellet en moderne spa-kompleks. Det består af tre zoner. Alle af dem er lavet i orientalsk stil. Komplekset ligger i et område på 1000 kvadratmeter. For hver kunde en individuel tilgang. Æstetiske og omfattende sundhedsmæssige fordele opnået ved brug af kosmetiske produkter af højeste kvalitet. Desuden kombinerer centrum fremragende hardware og manuelle teknikker. Alt dette giver et unikt resultat, der er sikker på at glæde alle besøgende uden undtagelse. Tjenester omfatter følgende:

 • Hardware og æstetisk kosmetologi.
 • Omkring tolv former for massage, herunder fransk, tyrkisk, thailandsk, spansk, foryngende ayurvedisk, aroma. Alle massage udføres af fagfolk.
 • Termiske bade med infrarøde og finske saunaer, en swimmingpool, Tyrkisk bad.
 • Særlige programmer: for hende, for ham og for børn.
 • Wellness-bar serverer te drinks, te, ilt cocktails, frisk juice.
 • Wellness-centret er komplet med brusere, bade, laseromagnetotherapy, speleotherapy.
 • Spa Boutique tilbyder en bred vifte af kosmetiske produkter til hudpleje derhjemme.

Her får du en unik mulighed for at give sundhed og skønhed af kroppen. Efter et par behandlinger, du føler, at træthed akkumuleret over det seneste år er gået og gjort vejen for energi, vitalitet og selvtillid.

"Grand" hotel

Anapa er et helt nyt moderne kompleks "Grand" i sin samling. Det er beliggende ved stranden, kun 80 meter fra den smukke strand. Byens centrum er cirka 5 kilometer til lufthavnen - 8 kilometer til banegården - 3 km. Mindre end en kilometer til den berømte marked "Dzhemete". Disse hoteller i Anapa på stranden, som "Grand", har et stort område. Komplekset har fem beboelsesejendomme, en restaurant, barer, en sommer teater, swimmingpool, legeplads, park område, og meget mere. Alt dette er placeret på det område på 8000 kvadratmeter.

Værelser og Service

Hotel "Grand" 219 værelser i forskellige kategorier: luksus, standard, økonomi. Boliger udstyret med moderne elevatorer. Rengøring sker hver dag. Håndklæder udskiftes hver tredje dag. Beach håndklæder leveres gratis. Det tilbyder gæsterne en sauna, en swimmingpool med børnebassin, en bar, restaurant, fitness, medicinske og massage, mødelokale, førstehjælp kit, strygebræt, amfiteater, legeplads, sytilbehør. På din anmodning kan vi organisere sightseeingture rundt i byen og dens omgivelser.

"The Beach" hotel

Anapa primært forbundet med en badeferie. Hotellet "Beach" er beliggende i den udvej landsby Vityazevo, i et meget naturskønt sted og på stranden. Alle værelser har udsigt over havet. Gårdhave med pool, havemøbler, legeplads. Hele området er tilgængeligt trådløst internet. I nærheden er der mange barer, cafeer, diskoteker, restauranter og butikker. Nærliggende forlystelsespark, bowlingbaner, en underholdning kompleks, en fodboldbane, billard, den natklub. Værelserne har tre typer: dobbelt, tredobbelt, Studio. Her er der alt for at opleve glæden ved byen Anapa. Hoteller "all inclusive", herunder "The Beach", giver gæsterne en bred vifte af tjenester: vaskeri, rekreativt område, parkering, terrasse, swimmingpool, legeplads og en café. Hotellet ligger direkte på stranden. Gå eller køre du ikke behøver at. Leje kan træffe de nødvendige udstyr.

Funktioner levende

Ring til enhver tid. Receptionen er åben døgnet rundt. Den høflige personale er klar til at hente en række af dine valg på ethvert tidspunkt af dagen. Værelsesprisen allerede omfattede to måltider (morgenmad og middag), brug af swimmingpool, parkering, terrasse, legeplads, rekreativt område, gratis trådløst internet. Plus Værelset selv.

"Beach" hotel

Anapa tilbyder en afslappende ferie på stranden ved hotellet "Azur". Det er beliggende på den første linje. Dette giver gæsterne mulighed for hurtigt at komme til stranden. Den smukke fire-etagers hotel ligger i byens centrum. I nærheden er der et vandland, cirkus, akvarium, forlystelsespark, markeder, natklubber og caféer. Før nogen af disse steder gå op til ti minutter. Hoteller i Anapa på stranden har en klar fordel: vinduerne tilbyder en fantastisk udsigt. Du kan observere den storslåede skønhed solnedgange og solopgange, ikke engang forlader lokalet. Stranden ligger kun halvtreds meter fra hovedbygningen. Dette gør det muligt at besøge det flere gange om dagen, og til hurtigt at vende tilbage til det rum, hvor det er nødvendigt.

Værelser og Service

Det tilbyder komfortable etværelses værelser med alle bekvemmeligheder. De kan rumme to til tre personer. Der er aircondition og centralvarme. Interiøret er indrettet i lyse farver. Møblerne er lavet i en klassisk stil. Hvert værelse har et tv, køleskab, telefon. Alle værelser har balkon. Den fælles køkken kan forberede deres egen frokost eller middag. Der er også arrangeret en spiseplads. Gæsterne kan nyde gratis trådløs internetadgang og parkering. Hvis det er nødvendigt, kan det rum rumme en barneseng. Hotellet arrangerer billetter, transport fra og til lufthavnen, udflugter. Alle disse tjenester tilbyder fremragende indkvartering i byen Anapa. Rest (Hoteller vil helt sikkert give det) vil blive uforglemmelig og fuld af levende indtryk. Holdet holder regelmæssige børns entertainere vise. De mindste gæster tilbyder at synge, danse, spille sjove spil. Dette er en stor mulighed for forældre til at tage en pause fra hverdagens bekymringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.