ModeShopping

Vi laver moderigtigt tøj sæt

Grundlæggende garderobe af messen køn er konstrueret, som regel på et par centrale elementer, omdanne senere til et stilfuldt sæt tøj.

regler om kompilering

Dameblade, samlinger, udstillinger og utallige tips stylister kan forvirre selv de mest sofistikerede fashionistas at skabe sit eget billede. Og fordi det bør være klart, hvordan man laver tøj til piger og kvinder.

I virkeligheden er der tre grundlæggende regler for udarbejdelse af hans garderobe.

Den første ting at bemærke - det er den type af form. For at afgøre, hvilken figur begavet natur af messen køn, bør måle volumen talje, bryst, hofter og skuldre. Disse muligheder og differentiere damernes silhuet.

"Pære" - for denne type figur er kendetegnet ved en smal talje, små skuldre og bryst og hofter iøjnefaldende.

"Omvendt trekant" - de brede skuldre kombineret med små bryster, en smal talje og hofter beskedne.

"Apple" - med standardstørrelser skulder, bryst og hofter tydeligt talje er fremhævet.

"Rektangel" - forskellen mellem parametrene for brystet, lår og taljemål er ubetydelige.

"Hourglass" - størrelsen af brystet og lår er langt overlegen i forhold til taljemålet.

Men ikke kun den type formen bestemmer mode tøj sæt.

Den anden ting du skal bemærke - denne tsvetotip. Som bekendt, er det opdelt i 4 typer - vinter, efterår, sommer, forår. Og for hver af dem består deres egne farver.

Så for vinteren - en kold lyse farver af pink, blå og lilla, hvid, brun og sort palet. Til foråret - varme pastel nuancer af gul, rød, pink, grøn, beige. Til sommer - næsten det samme som for vinteren, men i modsætning til dem, de er slørede. Til efteråret præget af lyse saftige farver rød, grøn, brun og orange.

Den tredje og sidste grundregel - denne definition, hvad stil vil være underlagt et sæt tøj. Den enkleste division er baseret på de generelle mål: business, afslappet eller aften. Men det er nok kun for de første eksperimenter. I fremtiden kan det være nødvendigt blanding af stilarter og genrer. Således, på modsatte sider af den klassiske og daglig fast (afslappet) med sport. Kombineret de kan være sådan her: + vamp klassisk, klassisk + romantisk, sport / afslappet + glamour, sport / afslappet + romantisk.

Efter at have fastslået disse tre karakteristika, kan vi gå videre til dannelse af et billede.

Sæt af tøj: forberedelses-

Det hele starter med udvælgelsen af grundelementet. Som sådan kan være en nederdel, shorts, bukser, leggings, kjole eller jakke.

Endvidere under det skulle afhente de medfølgende elementer. For eksempel kan shorts, afhængig af den valgte stil være udstyret med en kappe, en bluse og høje hæle, og en T-shirt og sneakers, ballet lejligheder, hyttesko.

Stramme bukser eller leggings er perfekt kombineret med surround-top (jakke med overdrevne skuldre lineær sweater grove strik, sweatshirt). Kun brug for at vide, at den nuværende version ikke passer nogen, der har den "trekant".

Bemærk, at et sæt tøj ikke bør være en kombination af mere end 4 farver og en udskrift. Desuden med fordel vil se kontraster spil eller en kombination af relaterede toner.

Ved at følge de anbefalede retningslinjer, er det meget nemt at skabe en smuk billede, der adskiller dens besidderen fra mængden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.