FormationHistorie

Operation "Typhoon"

En af de mest dramatiske begivenheder i den store patriotiske krig er en kamp for Moskva. Operation "Typhoon" - var navnet på den operation til at fange Moskva i nazistiske dokumenter. Moskva er beregnet til at fange starten af frost. Moskva ønskede at blive til ruiner, det var planlagt at fange den sovjetiske regering. Operation "Typhoon" i 1941 var at være i slutningen af krigen, men Hitlers planer, heldigvis, ikke indfriet. I løbet af dagen erobringen af Moskva blev udnævnt den 7. november. Denne dato blev ikke udvalgt tilfældigt - den 7. november i USSR var en helligdag, dagen for den store Oktoberrevolutionen.

Operation "Typhoon" blev konstrueret som følger. havde vi først skal udføres med brug af kraftfulde slag af militært udstyr, hvilket ville føre til et hul i forsvaret af vores styrker. Efter dette, de nazistiske kampvogne og infanteri skulle gå frem og til at omgive den vigtigste kraft af vores tropper i området Vyazma og Bryansk. Når disse kræfter er ødelagt, de tyske kampvogne blev og infanteri skulle erobre Moskva i ringen. 2 Panzer Group måtte omgive Moskva fra syd, den 3. og 4. gruppe - fra nord. Mod vest var det at komme ind i infanteriet.

September den 30. 2. Panzer Group under kommando af general Guderian gik i offensiven i Bryansk Front. Operation "Typhoon" startede. Tyske styrker stærkt undertal Sovjet som antallet af mennesker og våben. 2 oktober indledte en offensiv to anden tank gruppe. Sovjetiske tropper begyndte at trække sig tilbage til Moskva. Operation "Typhoon" blev afholdt med succes i et stykke tid - 7 oktober nær Vyazma af de sovjetiske tropper blev taget i miljøet. 13. oktober blev taget til fange Rzhev. Oktober 14th tanken gruppe besatte Kalinin. Omgivet på Vyazma sovjetiske enheder pinned ned omkring ham et betydeligt antal tyske tropper. 18 oktober faldt Mozhaisk. November 18 Drift "Typhoon" flytter til den anden fase.

Han befalede forsvaret af hovedstaden G. K. Zhukov. Under hans ledelse blev tre fronter forenet i én foran - Vest. 7. november den dag, som var en ferie for det sovjetiske folk, der er gået parade på Den Røde Plads, hvorfra soldater og officerer blev sendt direkte til fronten. Strømmede til ved hjælp af styrker fra Baikal-regionen, Centralasien og Fjernøsten. Dannet opdeling af det nationale milits, som straks gik til fronten. Også de frivillige dannede destroyer bataljoner, der var engageret i at fange fjendtlige spioner i byen. Et stort antal kvinder og unge i Moskva engageret i opførelsen af fæstningsværker. Tyskerne formåede at rykke så meget, at til Moskva var 30 kilometer. Stalin, i disse skæbnesvangre dag besluttede at forblive i Moskva.

4-5 december den tyske fremrykning blev stoppet. Operation "Typhoon" mislykkedes. 5 december General Konev tropper lanceret en modoffensiv, og den 6. december i en modoffensiv flyttet tropper Zhukov. Tyske tropper begyndte at trække sig tilbage. I områder med tilbagetrækning til de fascistiske tropper sender skiløbere og jumpere. Den fascistiske hær led store tab. Kun folk tyske hær mistet omkring en halv million. Sovjetiske tab var også enormt.
Operation "Typhoon" Anden Verdenskrig var en fiasko, og det var af stor betydning. lyn sejr plan blev besejret.

For første gang Hitlers hær undladt at nå det ønskede mål. Det viste sig, at den tyske krigsmaskine er ikke uovervindelig. Beslaglagt enorme territorier, nu trak sig tilbage før stormløb af de sovjetiske folk. Som et resultat, at krigen trak ud, det har ikke formået at vinde før frost, og nu nødt til at kæmpe Hitler om vinteren i Rusland. De sovjetiske folk har vist deres mod, vilje hver soldat til at kæmpe til det sidste åndedrag for deres land. Hans modet er blevet kendt over hele verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.