Mad og drikkeVine og spiritus

Gør vin fra fuglekirsebær i hjemmet

Indendørs spiritus vinder altid i sammenligning med industrielle drikkevarer. I det mindste ved du præcis, hvad der blev tilføjet under madlavning og hvor mange år af denne eller den flaske faktisk. Det bemærkes, at vin fra fuglkirsebær i hjemmet har en meget rig smag og aroma. For ikke at nævne farven på drikken - det er fantastisk. Det er bemærkelsesværdigt, at jo længere vin står, jo mere lækre og aromatiske er det.

Hjemmelavet vin fra fuglkirsebær

I hver familie, hvor der er lavet forskellige tinkturer og likører, findes der en opskrift, der allerede er testet i årevis, der beskriver, hvordan man laver vin fra fuglekirsebær i hjemmet. Men noget til fælles, der forener alle veje, er en bær. Det skal være modent, duftende og rent (uden insekter, edderkopper og spindelvæv). Den nemmeste måde at forberede vin på er at lægge en fuglkirsebær i en stor flaske. Derefter hældes det simpelthen med vodka eller fortyndet alkohol og infunderes i ca. 1,5 måneder. I slutningen af tiden behøver du bare at tilføje sukker til smag og nyde en drink. Det bemærkes, at denne opskrift på vin fra fuglekirsebær giver et meget stærkt produkt ved udløbet. Om ønsket kan den altid være lidt fortyndet med saft eller vand.

Vin fra fuglkirsebær, hvis opskrift er ligesom måske alle husmødre - det er en klassiker. Skal skiftevis spredes i en stor krukke eller flaske (fra 10 liter) bær og sukker. Når den er omkring 3/4 fuld, kan du tilføje vand. Luk låget er ikke nødvendigt udelukkende med en gummihandske. Når gæringen finder sted (og det vil ske), vil handsken stå oprejst, så snart den falder betyder det, at vinen er klar til konsum. Pas på: Hvis handsken ikke blæser i den nærmeste fremtid efter at falde i søvn, er det sandsynligt, at vinen bare bliver sur, uden at blive en ædel drink. Derfor skal frugterne kun vælges helt og godt uden buler og overbefolkning. Ellers roter de bare i processen.

En af de mest duftende opskrifter er en, hvor ikke kun bær anvendes, men også bladene på denne plante. Således kan vin fra fuglkirsebær i hjemmet tilberedes. Det vil tage mindst hundrede grønne blade pr. 3 liter pot. Bær i dette tilfælde skal tages ikke mindre end 1,5 kg. Alt hvad du behøver at koge godt med sukker, som er taget omkring 1,5 kg. Du skal tilføje det gradvist. Derefter tilsættes 1,5 liter vodka eller fortyndet alkohol til den allerede afkølede sirup. I landsbyer er i dette øjemed undertiden brug af moonshine, hvilket strengt taget er forbudt i lovgivningen i vores land. Så det er bedre for overtrædere at tage kun 1 liter af det. Den resulterende blanding (sammen med blade og bær) bør placeres i en stor beholder og lukkes med et låg. Drikken vil blive infunderet i ca. 2 uger. Herefter skal det filtreres og hældes over smukke flasker.

Vin fra fuglkirsebær i hjemmet producerede kan være af forskellige styrker og slik - alt afhænger af smag og præferencer hos dem, der koger og bruger det. En god vin fra denne bær påvirker ikke trykket og arbejdet i hjertet, hvis du drikker det i rimelige mængder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.