Mad og drikkeVine og spiritus

En vellavet fermentering til vin vil blive vist på dens kvalitet

At få en kvalitetskvalitet med lav alkohol i hjemmet er en ret kompliceret og tidskrævende proces, især for en nybegynder vinproducent.

Forberedelse af vin på røde og hvide måder

I alle tilfælde fremstilles fermenteringen til vin næsten identisk. 10 dage før vinen leveres, er det nødvendigt at samle modne bær - hindbær eller jordbær. Bærene tages kun modne og rene. Det er umuligt at vaske med vand - du vil vaske den naturlige gær, der er på dem.

For 1 liter vand, tag 2 kopper bær og 1/2 kop sukker. Den resulterende blanding skal rystes godt og anbringes på et mørkt sted (ved en temperatur på +22 - +24 grader) for gennemgang af fermenteringsprocessen. Forberedelse af fermentet vil finde sted fra 3 til 5 dage. Derefter skal det filtreres ud - og surdejen er klar.

For at vinen skal koges på hvid måde, er det nødvendigt at bruge de druesorter, der ikke har farve af papirmasse og saft. Rød metode kræver derimod brug af klaser med intens farve af saft og papirmasse med en særlig smag.

Det skal også bemærkes, at i gæringsprocessen (ved den røde metode) vokser mos i urten for at danne en såkaldt "cap". For at forhindre udseendet af meldug på "hætten" skal den blandes periodisk (flere gange om dagen) med en fælles fraktion.

For at forberede en drink i store mængder vil fermenteringen til vin også være påkrævet i en større mængde. I sådanne tilfælde udføres gæring af vort og fremstilling af slutproduktet i store tønder af træ. Under fremstillingen af en lille mængde glas anvendes glasbeholdere (dåser eller flasker) hovedsageligt.

Hvordan laver man en surdej til vin?

Som det var skrevet tidligere, er processen til fremstilling af en alkohol med lav alkohol hjemme i nogen grad anset for at kræve visse betingelser. For eksempel tillades fremstilling af en fermentering til vin en gang pr. Sæson. Det kan heller ikke opbevares i en periode, der overstiger mere end 10 dage. For at opnå en kvalitetsvin skal du observere en del af 10 / 0,2-0,3 l (vin / surdej til vin).

Ofte er der et direkte behov for at påsætte gæringsjuice fra de frugter og bær, som sen modnes. Disse er blommer, æbler, stikkelsbær eller senfødte druesorter. I dette tilfælde erstattes fermenteringen til vin af sedimentet, som dannes under gæring af tidligere frugts urt. Andelen slam og urt (i fermentationstrinnet) er 1 / 1,5%.

Et produkt som surdej kan tilberedes til enhver tid, der passer dig. Det vigtigste er altid at observere andelen: 2/1 / 0,5 (bær / vand / sukker). Hvis du forbereder en starter fra frugter eller bær, der bruges til at lave vin, anbefales det at tilføje mere end 3% af det samlede volumen. Dette vil forbedre gæringens gæring.

Vintagere i de sydlige regioner bruger naturlig juice til fremstilling af forskellige typer tørre vine uden tilsætningsstoffer. Juice af druer dyrket i syd har en forøget procentdel af saccharose ved en lav surhed af produktet. Også mængden af gær, der findes i bær, tillader fra de første dage at opnå en forøget intensitet af gæringen, selv uden tilsætning af surdej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.