TravelingRetninger

Den udvej Yeisk, "Vodnik": en gennemgang af værelser, prisen på 2017

Det vigtigste bopæl af turister, der ankommer i Yeisk, - rekreation. "Vodnik" er ikke. Dog kan der være en god oprovesti ferie. I denne artikel vil vi beskrive, hvad en vandsport klub (VSO) "Vodnik". Ligesom enhver hotel eller rekreation, det har sine fordele og ulemper. I denne artikel, vi ikke annoncere "Vodnik", men stræber efter at give fuld information om de betingelser, placering og pris det. Skal jeg gå der med børnene? Hvad infrastruktur er i nærheden? Læs om det nedenfor. Beslutningen vil være op til dig.

Historien om "Vodnik"

Engang, da denne by ikke var en udvej for de beboere, der har både, er vi blevet tildelt jord under garagen for både. Området var stort: otte meter i længden og 80 meter i bredden, og, vigtigst af alt, ved havet. I lang tid for beboerne i Yeisk det ingen værdi. De, der har købt båden og registreret dem i passende tilfælde bliver medlemmer af de kooperative vandsport. De stod ud af et stykke af kysten, som at bygge en garage (det kaldes en "kasse"). Men så har tiderne ændret sig.

Garage ejere finde hans guldmine. Efter jorden er faktisk på stranden! Genmontering deres tidligere garager, værter var i stand til at lokke turister en stor del af rekreation Yeisk. "Vodnik" hurtigt forvandlet fra et kooperativ af bådførere og fiskere i hytteby. Han er meget populær blandt turister. Men der er nuancer af.

Hvad er det VSO "Vodnik" (Yeisk)?

At leve i en tidligere garage - der bedraget? Men det er ikke så enkelt. Ejerne genopbygget deres mini-hoteller på sin egen måde, eller rettere, som ressourcerne tillader det. Nogen dukkede tre-etagers palæ, men nogen kun kunne at pereobrazovat garage lidt "menneskelig beboelse". Men VSO "Vodnik" (Yeisk) er ikke i opløsning. Cooperative indsats i 2004 til sommerhus blev opsummeret kloakering og vandforsyning, renovation er blevet justeret. Snart var der også den sædvanlige urbane infrastruktur i form af butikker (hvoraf nogle fungerer døgnet rundt) og en café. Det eneste endnu, så det er parkering. Ironisk nok, i den tidligere garage post er kun tilladt med en aflevering.

Hvor er VSO "Vodnik"

Cottage Village ligger på bredden af Yeisk flodmundingen, i begyndelsen og i højre side af spyt. Find det er ikke svært. Det ligger lige bag hotellet "Tornado". Uanset hvilke af "Vodnik" (Yeisk), alle de turister prise dens placering. Azovske Hav omgange på et gennemsnit på tyve meter fra grænsen. Men den tidligere grus strand bådehavnen er ikke udstyret. Badning i det anbefales ikke. Til de bedste sandede strande Yeisk, Børn og Urban - fem minutter slentretur langs vandkanten. Det er også placeret tæt på epicentret for feriestedets aftenunderholdning. Omkring fuld af butikker og caféer. Til det centrale marked er også lige uden for døren. Det er klart, at hytterne er meget populære hos denne ordning. Book nu, de har brug for at gå videre.

Forholdene i huse af den kooperative "Vodnik" (Yeisk), for sommeren 2017 priser

Som vi allerede har nævnt, i hytten boliger leaser mange lokale beboere. Huse i hele toogtres. De er for det meste to historier, selv om der er en-og tre-niveau. Du kan leje hele huset, gulv eller rum. Det sidste kan rumme fra to til otte gæster. Som regel er det værelser med private faciliteter, eget køkken og en terrasse. Til turister ikke at ringe op alle værter i kooperativet har en hjemmeside og en telefon.

Hvad siger de om den bekvemmelighed af anmeldelser i VSO "Vodnik" (Yeisk)? Foto numre svarer til virkeligheden. Det giver ingen mening at liste faciliteter i hver af de 62 huse, jo mere, at alle værelseskategorier kan være i en hytte. Men visse levestandard er der stadig. De omfatter et køleskab, TV og air-condition. Som regel værelserne i stueetagen har en dedikeret pavillon. Bed om andet og tredje niveau er forsynet med altaner eller terrasser. Priserne varierer afhængigt af sæson og værelsestype. Omkostningerne ved indkvartering i økonomiklasse boliger med fælles faciliteter og et fælles køkken starter fra 400 rubler per person per nat. I begyndelsen og slutningen af sæsonen med en række faciliteter vil koste femtenhundrede, og i højden af sommeren - op til 2500 rubler per værelse per nat. Hele huset kan lejes for 3000-4500 rubler.

Fordele ved at leve i "Vodnik"

Den største fordel ved sommerhus afvikling - dens placering på stranden. Kan være lydbølgen søvn, vejrtrækning luft mættet med jod, nyde uendelige blå søm fra verandaen. Ingen grund til at tage en masse tøj, gå til Yeisk. "Vodnik" har den fordel, at stranden kan vælges direkte i en badedragt. Landsbyen er omgivet af veludviklet infrastruktur af udvej. Butikker, diskoteker, cafeer ligger inden for gåafstand. Ingen minibusser du ikke har brug for: at bare Yeisk hånd. Et andet plus - ganske acceptable (i modsætning til andre databaser) priser. Den ubestridelige fordel er, at du ikke gider ejerne, som det ofte sker, når man lejer i den private sektor.

Ulemper ved at leve i "Vodnik"

Tidligere boksning til både, men nu huse ligger meget bunke. Ejere af private huse i resortet Yeisk "Vodnik" kaldes "indisk landsby", "Chinatown" eller blot "Shanghai". Din ferie vil i høj grad afhænge af de gode ynglende naboer. Ejeren af huset vil ikke være i stand til at tøjle glædelig selskab i en nærliggende hytte - det er ikke hans område. Også ulempe er manglen på en fælles standard. Ordet "pakke" home huse til at forstå forskellige serviceniveauer. Ved at bestille et værelse, skal du omhyggeligt studere billederne, for at forhøre sig om tilgængeligheden af faciliteter, wi-fi og andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.