KarriereResumé

Forberedelse til enheden for at arbejde: eksempler på skriftligt selvbiografi

Selvbiografi - en slags krønike af menneskeliv. Hun skriver en gennemsnitlig tunge officiel stil, efter et bestemt mønster. I virkeligheden er dette en af de vigtigste dokumenter, uden hvilke det ikke vil acceptere at arbejde eller skole. Som det skal, han kompileret - i øjeblikket står over for det.

dokumentstruktur

Giv eksempler på at skrive en selvbiografi.

  • Tage en ren ark, spring linjer 2-3 ovenfor. Derefter, med et stort bogstav i midten af at skrive titlen: "Selvbiografi", selvfølgelig uden anførselstegn. Punkt eller sted. Så springe over linjen igen.
  • Endvidere gør den led, placere teksten. Alle eksempler på at skrive en selvbiografi, ved den måde, viser, at det kun skal skrives i hånden, læseligt og korrekt. Trykte versioner er sjældent accepteret. Teksten angiver det fulde navn, fornavn og efternavn, fødselsdato og fødested (dvs.. E. dato, måned, år, land, region, lokalitet), gives oplysninger om forældrene.
  • Flere eksempler på at skrive sin selvbiografi viser, at hvis en person er ændret en eller anden grund, navnet, dette bør afspejles i et dokument (årsager, dato).
  • Dette efterfølges af beskrivelser af skoler, hvor uddannelse er opnået, graden af fuldstændigheden af undersøgelsens år. Hvis uddannelsen ikke er afsluttet, en forklaring på hvorfor. Dette sker i overensstemmelse med kronologi.
  • Eventuelle eksempler på skrive selvbiografier omfatter professionelle status beskrivelse, arbejdspladser, stillinger, herunder fagforening eller andre linjer. Hvis der er præmier og titler for dem at blive nævnt (da de blev tildelt, og for hvad). Det samme gælder for videnskabelige papirer eller andre publikationer.
  • Hvis personen passerer kvalifikationskravene kurser, externship, skrevet en selvbiografi, et eksempel på skrift indeholder en beskrivelse af de typer, vilkår, så og så. D.
  • Yderligere omtale af tiltrækning / den manglende retsmyndighederne i de skriftligt eller familiemedlemmer.
  • Det refererer til den civilstand, tilstedeværelsen af børn. Viser de grundlæggende biografiske data for sin kone (eller mand).
  • Ved slutningen af skrivning kan også angive om alle de oplysninger, det finder passende.
  • Ved slutningen af højre sætte dato, underskrift til venstre.

Prøve selvbiografi beskæftigelse

Her er et eksempel på at skrive en selvbiografi til at arbejde. "Jeg Zbrueva Irina Aleksandrovna, blev født april 17, 1969 Odessa-regionen af landet Odessa Ukraine, nu en selvstændig stat. Forældre - medarbejdere (far - en ingeniør, hans mor - en lærer). Ikke gift. I 1976 trådte han og i 1986 dimitterede fra Odessa High School nummer 68. Så han kom ind i Pædagogisk Institut. K. D. Ushinskogo, der dimitterede i 1990, specialitet "lærer af det tyske sprog." I samme år, vendte han tilbage til deres hjem skole, hvor han begyndte at undervise i de midterste og øverste klasser. I 2008 han trådte tilbage af helbredsmæssige årsager (for at gennemgå rehabilitering i udenlandske klinikker efter undergår kirurgi). Nu igen jeg føler godt, klar til at begynde favorit arbejde. Hvori indsamlingen af, disciplin, goodwill, kreativ tilgang til uddannelsesprocessen. I løbet af undervisningen har gentagne gange opfordret aktiviteter tak og certifikater fra skolens administration og ledelse. "

Særlige forklaringer

Da en selvbiografi - et officielt dokument, skal det være i den stil forretning. Derfor vil der være uhensigtsmæssig diminutiv ordforråd, følelsesmæssige og evaluerende adjektiver, lyriske toner, og så videre. D. Også uacceptabel ordforråd talt karakter og stilistisk reduceret. Selvfølgelig, hvis vi ikke taler om selvbiografien som et litterært værk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.