BilerMotorcykler

Alle modeller af motorcykler "Ural": historie, fotos

Alle modeller af sovjetiske og russiske motorcykler "Ural" er en prioritet klasse motoriseret indenlandske industri. Enheder har flere ændringer, og moderne prøver er meget brugt af forbrugerne. Producenten at opnå en optimal kombination af kvalitet, kapacitet og permeabilitet af enheden. Det tilbyder moderne, tohjulet maskine af en enkelt type, og med mulighed for at basere den side af traileren. Overvej karakteristika og funktioner i de mest populære designs.

Historie og skabelse

Alle modeller af "Ural" motorcykel, i varierende grad, kopiere den tyske mark BMWR. Den første prototype blev skabt af sovjetiske designere i 1939. Større udgaver af oprindelsen af de to, og kontrollere deres ægthed ikke er muligt i dag.

Formentlig den tyske ækvivalent blev overført til Sovjetunionen til gennemsyn, hvorefter den indenlandske udviklere har udgivet en lignende modifikation. Den anden mulighed indebærer køb af originaler i Sverige, deres videre passage i USSR, og produktionen af det pågældende køretøj.

Det vides, at i 1941 blev der udstedt under symbolet motorcykler M-72, som de tyske "slægtninge" var så ens som tvillinger. Seriel produktionsteknologi er blevet godkendt af Iosifom Stalinym. Produktionen blev organiseret på fabrikken Moskva, men på grund af den tilstand af krig maskiner til fremstilling blev flyttet til Sibirien (den lille by Irbit). Det er bemærkelsesværdigt, at produktionshallerne på den tidligere øl fabrik, på grund af den manglende adgang til egnede lokaler.

"Ural M-72"

Alle modeller af "Ural" motorcykel er ligesom fra en militær-stil M-72. Hjem levering af Irbit i hæren begyndte i 1942. Det samlede antal militære motorcykler beløb sig til mere end 9700 stykker. Slip enhed varede indtil 1954. mere end tre millioner eksemplarer blev produceret i løbet af denne tid.

Civil modifikation af det pågældende køretøj kom under betegnelsen M-52. Strukturelle ændringer giver modellen til at bevæge sig hurtigt og støt asfalten. Som strømenheden anvendes fire takts motor med fem kubikcentimeter. Kendetegnene for motoren at lade maskinen at dispergere 100 kilometer i timen i 24 liter. a. Det er værd at nævne, at denne version har været på salg, men hver ejer skal registrere cyklen var i militæret Commissariat.

Egenskaber variationer M-61 og M-66

Alle modeller af motorcykler "Ural" kan ikke betragtes uden de to versioner, der er kommet ud i tresserne i det sidste århundrede. Designændringer var minimal, men M-61/63 var der en opdateret suspension pendul-type, der er monteret på baghjulet.

Efter 66 minutter modifikation påført modificeret motor, som kapacitet var 32 liter. a. Derefter prøver med stærk enhed 36 er blevet frigivet. Ændringer i motorens design og andre forbedringer har ført til oprettelsen af den sidste sovjetiske "Ural" 8.103-3O mærke. Dets vigtigste forskel fra sine forgængere var tilstedeværelsen af skrueakslen af motortype og kædedrev. Desuden er det værd at bemærke den forbedrede udstødningssystemet og billigere version glubinok og fjerntliggende landsbyer.

Ny model motorcykel "Ural"

Efter sammenbruddet af Unionen af Socialistiske Sovjetrepublikker befolkning har mindre at købe motorcykler i forbindelse med den økonomiske krise. De, der havde midler til at erhverve, foretrækker udenlandske mærker. Men planten i Irbit ikke stoppet produktionen, selv om produkterne blev realiseret i det mindste beløb.

Anlægget blev privatiseret i 1992 og omdøbt til JSC "Uralmoto". Designere opdateret anlægget var i stand til at klare en kritisk situation, og selv udviklet en række innovative ændringer.

For eksempel de nyeste modeller af motorcykler "Ural" "Tourist" kategori, var udstyret med et håndtag med en gaffel og nye kraftværker (fire slag), som havde et volumen på 750 "terninger" og kraften i 45 "heste".

Ændring Ural Solo - en moderniseret version af bevægelse uden en side trailer. Den er udstyret med fire-trins gearkasse, elektrisk start, reverse og pålidelige skivebremser. Hastighedsgrænse enhed er 130 kilometer i timen.

Hvilke modeller af "Ural" motorcykel der endnu?

Den mest stilfulde i den givne linie betragtes som en motorcykel "Ural Retro". Han stylet antik og populær ikke blot i hjemmemarkedet, men også i Storbritannien, og USA. Udviklede versioner med højrestyret for tilpasning af faciliteterne i lande med særlige færdselsregler.

IMZ på fabrikken i 2014 lancerede en anden modernisering, vil ændre egenskaberne for alle produktionsmodeller. Detaljer har undergået en væsentlig forarbejdning, samt styrke komponent elementer, der spænder fra skroget nederdele, slutter drivaggregatet og brændstofsystemet. disse nyskabelser kan skelnes mellem de nyskabelser:

  • udseendet af en elektronisk brændstofindsprøjtning;
  • udstyret med skivebremser på alle hjul;
  • installation af et hydraulisk styretøj dæmper;
  • brug i arrangementet af kompositmaterialer.

Partner sovjetiske udvikling og moderne teknologi gjort det muligt at bringe motorcykler "Ural" (billeder af alle de modeller, der præsenteres i denne artikel) til kvalitet i verdensklasse. Succesen med sige de reelle tal, der viser, at mere end 90 procent af det udstyr fremstillet af denne producent eksporteres.

Egenskaber

Blandt eksport og testmodeller af motorcykler "Ural", kan man identificere sådanne tilfælde:

  1. "Ural-T" - moderne analog første modifikation med de opdaterede egenskaber.
  2. "Turist" - en variation fokuseret på bevægelsen af forskellige jordtyper, med mulighed for at forbinde side- vogne.
  3. Militær variation Ural Gear Up, udstyret med et sted at installere maskingevær tårn, kofanger rør, øget forlygten og har en tilsvarende farve.

Desuden IMZ nuværende lineup biker indstillinger "Cross" og "The Wolf", der er udstyret med krom, samt ATV'er "Athlete", "Patrol", "Yamal".

Færdiggørelsen af revisionen

Indenlandsk motorcykel "Ural", historien om hvilke modeller omtalt ovenfor, er blevet en sand legende motostroyeniya. Selv i krigsårene (1941-1945), det var ment for hæren. Men senere brug af denne tunge motorcykel passerede på det civile område.

maskiner var særlig populær i landsbyerne, fordi det har en god bæreevne og manøvredygtighed. Alle modeller af motorcykler "Ural" med en moderne kant, sammen med en karakteristisk stil, erhvervede en helt ny drivende parametre er i efterspørgslen ikke kun i de post-sovjetiske republikker, men også i udlandet. Deres Udstillingen kan ses i Irbit State Museum of motorcykler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.