BilerMotorcykler

Motorcykel "Jupiter IL-4": tekniske specifikationer, fotos og anmeldelser

Sandsynligvis, at udtænkt af den sovjetiske bil og motopromyshlennosti'll stadig lang rejse vejene i moderne CIS. Det ville være en motorcykel "IZH Jupiter-4."

historie

Road motorcykel "IZH Jupiter-4" produceret Izhevsk Machine-Building Plant 1980-1985. I en produktion racing maskine det virker "Izhmash" har besluttet at forhøje den maksimale hastighed på motorcyklen på grund af motor opgraderinger. Ikke overraskende, er produktionen af den tjekkiske Jawa ikke lidt noget tab.

Mens Jawa - den største konkurrent "Izhey". Elegant tjekkiske motorcykel overlegen i forhold til "Jupiter" mere omfattende design. Tjekkiske ingeniører har skabt en mere legende, økonomisk og, vigtigst af alt, en pålidelig tohjulet transport. På trods af dette, den indenlandske "IZ" haft stor efterspørgsel i landet. I de fem år af vegetabilsk produktion "Izhmash" produceret og solgt over en million eksemplarer af "IZH Jupiter-4" og "IZ Jupiter-4k." Sidste karakteriseret ved tilstedeværelsen af den side af traileren (transport). Efter 1985 produktionen startet en ny serie af indenlandske motorcykel "IZH Jupiter-5."

Specifikationer, anbefalinger

Overvej datakvalitet motorcykel "IZH Jupiter-4." Karakteristisk er hans:

 • motor kapacitet - 28 liter. s.;
 • hastighedsgrænse - 130 km / t;
 • vægt - 160 kg (med udstyr);
 • maksimale omdrejningstal - 7800 r / min;
 • kørehøjde - 130 mm;
 • Gearkasse 4-hastighed, semi;
 • flerpladekobling i oliebad;
 • brændstoftype - luft benzin blanding (Au - 76 Au - 80 sammen med olien);
 • to-cylindret to-takts karburator.

Da tændingen "IZH Jupiter-4" har en knast, er det vigtigt at sikkert konfigurere og nogle gange inspiceret. Det øjeblik indstillingsprocessen gnist er beskrevet nedenfor. Det er vigtigt at forankre generatoren blev installeret uden problemer, og bolten, er han tiltrukket af krumtapakslen, stramme kraftigt.

Fra tid til anden for at inspicere ikke forhindre antændelse elementer. Sovjetiske ingeniører har ikke tilvejebragt maskinen til at fungere gnidningsløst i vandindtrængning tilstand eller fugtighed. Derfor, hvis der er problemer med tændrør skal vist kontakterne for deres oxidation.

Sådanne procedurer kan ikke skade at tilbringe resten af de elektriske systemer og kontakter.

I modsætning til "Jupiter IL-4" fra sin forgænger - "IL J3"

Faktisk er det betragtes som den mest succesfulde og pålidelig blandt generation af "Jupiter", "fjerde". Den adskiller sig fra sin forgænger "Jupiter IL-3" er mere kraftfuld drivenhed (power "Jupiter IL-4" er 28 hestekræfter, mens "Jupiter-3" udgange kun 25). Ingeniører "Izhmash" factory formået at øge motorkraften på grund af en ny cylinder design. De nye cylindre designerne har givet større skylleportene. På grund af dette øgede den maksimale hastighed af krumtapakslen (7800 rpm).

Men desværre, i forfølgelsen af penge plante savnede spørgsmålet om kvalitet og pålidelighed af designet. Efter flere år med "IL Jupiter-4" viste sine svagheder. Nemlig cylinderen konstruktion ikke tilvejebragt større styrke og pålidelighed. Motorens levetid faldet markant som følge af øgede skylleportene.

Ud over modernisering af cylinder-stempel-gruppe, som eksperter fra "Izhmash" tilvejebragt på den nye model for "Jupiter" en moderne 12 volt elektrisk. Denne opgradering har givet "IL ~ 4" klarere lys og mere kraftfuld gnist tænding omkring 6 volt tidligere modeller.

mangler

Det er værd at bemærke, at blandt ejerne af motorcykler "IZH" model "Jupiter IL-4" er ikke meget populære. Erfarne brugere hævder, at den fjerde "Jupiter" - den mest mislykkede model med hele spektret af motorcykler, "IL." Hertil kommer, at styrken af den høje hastighed motor, der lader meget tilbage at ønske, "Jupiter-4" har den "sygdom" og ulemper:

 • kontinuerlig olielækage fra motorens krumtaphus;
 • "Ring" finger efter en kort operation;
 • lille ressource CAT;
 • konstant problemer med tændingssystemet;
 • højt brændstofforbrug;
 • ingen brændstofniveau kontrolsystemer, motortemperatur og olieniveauet i motorens krumtaphus;
 • out-of-date design;
 • manglende viden i drift og vedligeholdelse af denne motorcykel kan føre til betydelige materielle omkostninger at reparere enheden og / eller behandling af en biker.

I above'm sikker på de fleste af ejerne af de sovjetiske motorcykler. Særlig opmærksomhed skal rettes er tændingssystemet. Faktisk processen med installation af tidspunktet for tænding kræver ingen fænomenale færdigheder eller særlig viden.

anmeldelser

Anmeldelser "Jupiter IL-4" har både positive og negative. Nogle af ejerne af cyklen sikker på, om pleje af teknologien, for at gøre rettidig teknisk inspektion og reparation, resultatet vil ikke vente længe på sig. Når du køber en motorcykel, er det muligt at have næsten nul vidensbase med hensyn til reparation og vedligeholdelse. Det vigtigste er at "Jupiter IL-4" blev købt eller i god stand, eller dens komplet renovering. Så en masse problemer, og "sygdomme" cykel vil ikke til gene for føreren.

Andre ejere af motorcykler er positive øjeblikke høj effekt motor og fremragende acceleration. Hvis du laver et par ændringer i design, "IL-4 Jupiter" nemt bliver en moderne attraktivt udseende.

Klager vedrører primært den ustabile spænding relæ controller, problemer med tændingssystemet og den hurtige slitage af motorkomponenter.

Juster tænding "IL ~ 4"

For at kunne justere fortænding, skal du overholde følgende punkter:

 1. Fjern tændrørene på begge cylindre.
 2. Crank Generator til ankerbolten (egnet nøgle 11) op til en maksimal åbning af de breaker kontakter, der på grundlag af 6.
 3. Løsne bolten 5 og krumtappen 4, ved at indstille frigangen i barberbladet til en tykkelse (0,4-0,6 mm eller hvis der er en præcis måling enheder).
 4. Fastgør bolten 5, gøre det samme procedure med den øvre kontakt, dvs. venstre cylinder.
 5. Anvende indretningen til at måle slagtilfælde. Hvis der ikke er brug en tyk stang med en glat overflade, som passer ind i tændrørshullet.
 6. Drej krumtapakslen, indtil den rigtige stemplet når øverste dødpunkt, sænk den til 2.2-2.6 mm lavere provernuv krumtapaksel mod uret.
 7. Fjerne boltene 2, 3, 7, indstille afstanden mellem de nedre kontakter 0,2-0,6 mm eller en tykkelse af vingen, knasten 4 provernuv.
 8. Udfør den samme procedure med venstre cylinder, tændingen afgrænser en øvre kontakt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.