BilerBiler

Ny Nissan Ekstreyl

Nissan Ekstreyl - en lille crossover, som med succes kombinerer egenskaberne for en SUV og en personbil. Nu er der en nyindrettet version af denne bil - Nissan X-Trail 2011. Vi vil gerne bemærke det samme, at denne bil er - en af disse crossovers, som er mere eller mindre sikre fornemmelse på vejen. Den første generation blev solgt 2001-2007.

Nissan Ekstreyl blev skabt på FF-S-platform, som tidligere var blevet anvendt i personbiler, Nissan Almera og Primera og Nissan. Anden generation blev udgivet i 2007. I denne anvendelse stål platform Nissan Qashqai. I løbet af årene, denne SUV er den første linje på hitlisterne i den tilsvarende klasse.

Når du opretter en ny X-Trail bil Virksomheden blev tvunget til at vælge en konservativ måde. Det skete med den begrundelse, at den tidligere generation af off-road køretøjer viste sig at være meget populær og succesfuld. Ifølge resultaterne af salget i Den Russiske Føderation alene Ekstryel Nissan andenplads efter bilen Toyota RAV4.

Desuden siden udgivelsen af efterspørgslen efter X-Trail biler steg støt. Derfor er det ikke overraskende, at de fleste bilejere i SUV ønskede ikke at ændre noget. Men tiden går, og modellen skal opdateres for at tiltrække nye kunder.

Udseende og interiør SUV Nissan Ekstreyl

Eksternt den nye Nissan Ekstreyl næsten ikke adskiller sig fra den gamle, fordi det ikke er et nyt design. Eksempelvis er strukturen af legemet blevet omhyggeligt redesignet og forbedringer. Også torsionsstivhed er blevet forøget. Opgraderet og ydre paneler. En nydesignet front og baglygter, gitter, form af dørhåndtagene, bakspejlet. Det er værd at bemærke, at den nye Ekstreyl blev lidt længere, højere og bredere. akselafstand af bilen er også steget. Selv voksne størrelse bil er næsten umulig at skelne fra forgængeren.

Udover at være ændrede forlygter, køler grill, kofanger foran og bund. Alt dette gjorde bilen Nissan Ekstreyl, fotos, som du kan se under teksten, mere moderne, og selv gav ham nogle grød.

Som for det indre, indeholder det forskelle fra den gamle bil er allerede mere synlig. Enheder er nu i en velkendt sted - for de tre-egede rat. Pointere er nu digital stedet for analog. Og stereo gjort mere moderne og elegant, og lærte hende at spille MP-3 filer. Også i det indre blev mere plast.

Bilen Nissan Ekstreyl praktisk at bære forskellige belastninger. Det har en stor bagagerum og masser af lommer, rum, kopholdere og cacher.

Nissan Ekstreyl: anmeldelser bilister

Fordele: god permeabilitet, høj pålidelighed, rimelig pris, kan du ride med anhænger, kvaliteten af efterbehandling materialer, en jævn kørsel, anstændige dynamik, lille venderadius, fremragende bremser, manøvredygtighed i byen, den bageste bagsiden af sofaen kan justeres, gennemsnitligt brændstofforbrug, en god mulighed for familie og daglige kørsel.

Ulemper: dårlig støjisolering, med en hastighed på mere end et hundrede sidevind blæser ud af kurs, regelmæssig signal.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.