ComputereNotebooks

Bærbar Asus X50Sl: beskrivelse, features og anmeldelser

Billige 15-tommer bærbare computere har altid været populær blandt fans af mobile enheder. Selv statistikkerne viser, at 85% af alle notebooks produceret falder på dette segment. X-serien fra "Asus" bare refererer til den billige kategori.

Hero of denne anmeldelse - laptop Asus X50Sl. Lad os prøve at identificere de fordele og ulemper ved modellen, idet der tages hensyn til udtalelser fra eksperter og almindelige brugere anmeldelser.

Den opgave, der blev givet til udviklerne af denne model er enkel: Vi har brug for en enhed velegnet til spil og underholdning, men med de lavest mulige omkostninger. Den bedste løsning i dette tilfælde er beslutningen fra AMD med integreret grafik kerne, som er berømt for sin lave pris og et acceptabelt niveau af ydeevne sammen med ergonomi.

Men i tilfældet med modellen Asus X50Sl ingeniører har afveget fra den sædvanlige plan og er udstyret med en anordning CPU fra "Intel", hvilket giver den fordel, at hastigheden og strømforbrug, kombineret med kortet "Radeon" middelklasse. Vi ser, hvad der kom ud af det.

design

XxSl serien kan ikke tilskrives nogen bestemt konfiguration. Modeller blev bygget på forskellige bundkort og leveres med en flerhed af processorer, forskellige chipsæt, video acceleratorer og grænseflader. Den forener hele serien et enkelt koncept og karakteristisk design af indretningen.

Mange brugere er bekendt med produktet "Asus", ved, at laptops mærke er altid en høj byggekvalitet og stringent design, som i øvrigt ikke frataget en form for klassisk glans. Asus X50Sl model er ingen undtagelse: det er lavet i en behersket stil, i sorte og grå farver med brug af høj kvalitet plast.

Enheden har en semi-mat dække med en velkendt firmalogo med sølv prægning. Langs kanten af den bærbare computer er omkranset af en mørk sølv fælge, som giver et strejf af elegance og devaysu soliditet.

ergonomi

Asus X50Sl indre del er dannet i en lignende stil med en mat finish, og tastaturet har sort kant, som er centralt placeret på stribe med knapper og indikatorer. Touchpad'et har en mættet sort farve, men i modsætning til aluminiumpanel, hvor betjeningsknapper befinder sig uadskillelige. Lidt under indikatoren 4 kan ses på det forchromede strimmel (effekt, netværk, Bluetooth og batteriopladning). På et tidspunkt, når låget er lukket, ved afslutningen af synligt lys sværdet, som er smukt signaler i standby.

Selve kvaliteten af det materiale og usability elementer input på et højt niveau, som overraskede mange brugere: i den lave ende modeller til at opfylde en sådan kombination - en stor succes. Talrige referencer i en positiv måde at opbygge kvalitet taler for sig selv.

Asus X50Sl på højre side er det optiske drev, og på venstre side komfortabelt grænseflader i "en-historie" rækkefølge: to lydudgange, ExpressCard-slot, tre porte til yusb tilslutninger, og lukker alt dette stikkontakt med en grænseflade til et modem.

Mange brugere er meget positive over for beslutningen af designerne til at placere video output VGA og DVI på bagsiden af enheden. Der kan du se den fjerde porttypen YUSB og stik, der oplader strømforsyning til notebook Asus.

inputenheder

Knapperne på tastaturet er lavet i en gennemsigtig stil af plast, der føles virker en smule ru. Forløbet af en relativt robust, men et klart svar, men med en lille rangle, hvilket ikke er meget glad.

Standardiseret layout, men brugernes feedback konstant featured tre store udfordringer tastatur Asus X50Sl: karakteristika og funktionaliteten af den nederste række af knapper er forskellig fra den allerede kender i bærbare computere - den første går Fn-knappen, og bagved Ctrl, det er forvirrende. For det andet - det er en forkortet Shift fordi absolut unødvendige knapper "<". Og det tredje problem - ring menuknappen "windose" til venstre for mellemrumstasten, som ofte såre den vane. Disse funktioner kan bruges til, men hvad er de til?

touchpad

Touchpad på dets egenskaber er ikke meget anderledes end lignende modeller i stor udstrækning, er lys på svar, kan du frit styre med den grundlæggende software uden inddragelse af andre manipulatorer.

udstilling

Selv på trods af at dette er et budget model, er den bærbare computer skærmen tilfreds med sine evner: lyse, med et godt udbud af kontrast og finjustering af næsten alle parametre. Uden fejl, selvfølgelig, ikke har gjort - de betragtningsvinkler er tydeligvis ikke tænkt som en film eller et foto deling med venner, og den friske luft vil ikke være i stand til at arbejde i en solrig dag.

Lysere ruhed proprietær software fra LG i ansigtet SplendidView, som kan øge effektiviteten af skærmen et par tastetryk betydeligt. Nogle brugere i deres anmeldelser rådes til at udskifte strømforsyningen til Asus bærbar, der følger på dyrere, hvilket vil give den optimale spænding gevinst på skærmen, og derfor øger mætningen og farvetemperatur.

Opsummering

er svært at give, samt billige bærbare computere i almindelighed segment, den tilhører en klar vurdering af denne model. På den ene side, at have om bord skærmkort, ikke chippen, du kan spille det normale spil, omend med minimale indstillinger. Men på den anden side er det også reducerer batterilevetiden devaysa kombineret med støj og varme i huset.

Værdien af den bærbare computer Asus X50Sl (prisklasser fra 20 tusind. Gnid.) Under et stort spørgsmål. Hvis du ønsker at spille i et moderne skydespil, så måske køre spillet og være i stand til, men kun ved indstilling minimum, og nogle komplicerede sager vil blive observeret friser og nedsynkning af FPS.

Så køber til denne model, bør du ikke spille. Enheden er snarere designet til kontor og multimedie arbejde, snarere end som en gaming platform. Derfor kan det anbefales fordringsløs brugere, der sætter pris på et godt billede på skærmen, og god lyd. Også tilfreds med tilstedeværelsen af mange grænseflader til at tilslutte en bærbar computer til et tv, skærm, og andre typer af periferiudstyr. Så fans af moderne spil gå af, og hjem og kontor folk - dette er din mulighed. Under alle omstændigheder har teknikken med "Asus" fungerede godt med hensyn til pris og kvalitet, og samlingen og design helt sikkert vil appellere til alle beundrer af mobil teknologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.