ComputereNotebooks

Reparation laptop batteri egne hænder. De nødvendige oplysninger til reparation af laptop-batterier

Stationære computere, som havde en utrolig udbredt på det tidspunkt, gradvist begynde mere og mere til at træde i baggrunden og moderne mennesker i stigende grad bruger specialiserede håndholdte enheder såsom netbooks og bærbare computere. Men i betragtning af den konstante bevægelse og betingelserne for anvendelse af disse apparater, er det ofte nok til at nedbryde de forskellige komponenter, især nødt til at gøre reparere den bærbare batteri egne hænder.

Når det skal repareres?

Den største fordel ved bærbare computere er, at de er mobile, men det er deres fordel helt forsvinder i tilfælde af en eller anden grund batteriet er helt opbrugt ressourcen. Når den mobile enhed til sidst bliver til en almindelig stationær computer, der har en langt lavere ydelse i forhold til de parametre, at pc'en har en lignende omkostninger. Forsøg på at finde en helt ny batteri i langt de fleste tilfælde ender med, at sådanne anordninger behøver eller ikke har til rådighed, eller deres pris er omkring 25-30% af de samlede omkostninger af enheden. Indkøb hånd heller ikke den bedste løsning, da du købte batteriet kunne i høj grad udvikle sin egen indtægt.

Det er grunden til, at langt bedre løsning er at reparere batteriet den bærbare computer med hænderne, er det ikke kun økonomisk, men også det er temmelig hurtig beslutning.

Hvordan undgår mulige fejlfunktioner?

Til dato, meget, meget almindeligt er brugen af specialkemikalier nikkel-metalhydrid-batterier og lithium-ion-enheder, mens det er sidstnævnte oftest installeret i moderne laptops, fordi de har større kapacitet, såvel som de ikke har den såkaldte "effekt af hukommelse. " Men denne løsning har også sine egne ulemper, og især angår den sårbarhed over for høje temperaturer, dyb afladning eller for høj strøm opladning. I denne egenskab over tid reduceres betydeligt, og forsøge at ryste dette batteri til de tidligere indstillinger er næsten umuligt, selv hvis du grundigt forstå hvordan du kan reparere den bærbare batteri egne hænder.

Det tager hensyn til producenten?

At sikre holdbarheden af batteriet, bruge en dedikeret microcontroller, som nøje overvåger spændingen data, temperatur, eliminerer muligheden for overopladning eller dyb afladning. Disse microcontrollere bruge i deres arbejde et sæt særlige algoritmer, der sikrer langsigtet drift af forskellige batterier. For eksempel, ofte disse muligheder understøttes Energy Star bærbare computere, der understøtter batteriniveauet på 70-85%, hvilket gør det umuligt at nå grænseværdien, og også slå fuldt slukke for enheden, når den er afladet til niveauet for 5-9%. Det er derfor, ejere af sådanne anordninger er langt mindre tilbøjelige til at kræve de nødvendige oplysninger til reparation af laptop-batterier med deres egne hænder.

Det skal tage hensyn til brugeren?

Brugere bør være opmærksomme på, at der i processen med at arbejde med en bred vifte af multimedieapplikationer eller krævende spil moderne laptops er begyndt at afsætte en stor mængde varme er tilstrækkelig, hvilket har en negativ indvirkning på batteriets levetid. Med andre ord, hvis du aktivt vil udvikle ressource af din computer, så i dette tilfælde kan det være nødvendigt at reparere meget hurtigere laptop batteri egne hænder. HP, for eksempel producerer gaming laptops med særlige midler til beskyttelse mod sådanne virkninger, men i virkeligheden er de ikke i stand til at give den rette resultat.

Det bedste du kan gøre for din egen batteriet ved hjælp af en bærbar computer i den tilstand af en standard PC - det er helt at afbryde den og sæt tilbage i kun hvis du virkelig har brug for det. I dette tilfælde behøver du ikke ofte at reparere laptop batteri egne hænder. "Sony", for eksempel, anvender i sine bærbare computere dedikeret genopladeligt batteri, som i tilfælde af at afbryde dem fra enheden kan vare særlig lang.

Sådan opbevarer det?

Selvafladning af batteriet er ca. 4-6% per måned, er det muligt at reducere figuren, hvis batteriet holdes i et temperaturområde fra +5 til + 8 ° C, og stadig giver beskyttelse mod lys, og alle andre varmekilder. Således kan du i høj grad øge levetiden på dit batteri, får det til at være i stand til at arbejde dig op til 10 år uden behov for regelmæssig vedligeholdelse af laptop batteri egne hænder. "Toshiba" har udgivet en række bærbare computere på det tidspunkt, hvor batterierne selv krydsede denne tærskel.

Hvordan at reparere?

Først og fremmest skal du aflade batteriet, det vil sige, slukke for strømmen, og vent, indtil det er opbrugt. Nu kan du frakoble batteriet og begynder at demontere.

Ved første øjekast kan det synes, at dette er en monolitisk stykke plastik, men i virkeligheden er det ikke så. Der er masser af fastgørelsesskruer, som skal fjernes og derefter forsigtigt trykke indretningen langs sømmen med en hammer. Det er værd at bemærke, at hammeren skal pakkes ind i en blød klud, for ellers kan du opdele kroppen, og i dette tilfælde, du er usandsynligt at stole på det faktum, at du vil nyde godt af den bærbare computer batteri reparere deres egne hænder. Acer ofte frigiver bærbare computere med batterier, der har en svag krop, så det er meget vigtigt at overveje. Du kan hjælpe dig selv til nogle fine skruetrækker eller kniv klinge. Det vigtigste er at gøre alt meget omhyggeligt, så for ikke at beskadige den elektrokemiske celle eller direkte controller kort selv.

Test

Nu skal du være multitester, som du vil være i stand til at finde den vare nemt, som brød. Dette gøres ved en standard måling spænding på alle batteri komponenter samt en stærk dip i sin klar indikation af fejl element. Selvfølgelig, du bare har et ønske om at erstatte kun dette element, men det er faktisk heller ikke den bedste løsning. Når en sådan ændring, du har brug for at være meget omhyggeligt kalibreret laderegulator, er det næsten umuligt at gennemføre, hvis du har udført hjemme med deres egne hænder laptop batteri reparation. Asus navnlig er kendetegnet sådant træk, så det samlede sæt af elementer skal straks udskiftes.

Batterier i dag kan du købe næsten enhver butik, der sælger en bred vifte af computer tilbehør. Du kan også bestiller disse varer via internettet.

nyttige tips

Der er et par vigtige ting, du bør overveje, når de køber tilbehør i specialiserede forretninger:

  • Alle elementer skal have den samme kapacitet og type, der bør helt sammenfaldende med de oprindelige elementer i demonteret batteri. Ideelt set, du ønsker at købe varer fra den ene part til at øge chancen for, at de vil have de samme interne specifikationer.
  • Komponenter skal adskille sig meget tæt indre modstand. Kontrol ganske simpelt - er nødvendig for at oplade hvert af elementerne til spændingen på 3,8, hvorefter hver separat element til at gøre følgende procedure: Tilslut en belastning, hvis modstand er 4 ohm, og effekttab - 10 watt, derefter måle spændingen. Spændingsfald i sidste ende skal være den samme for hvert enkelt element.
  • Alle installerede elementer skal have samme spænding. Kun få mennesker ved, at det overvældende flertal af komponenter halvt solgt opladet, er så dyb afladning ødelæggende for dem, men i batteriet komponenterne kan installeres, hvis de tidligere er blevet udledt til 3.1V.

Hvis du bare indstille emner direkte fra butikken, er der en mulighed for, at styringen anser dem mislykkedes, hvilket resulterer i den samme eller helt at opgive deres ladning eller ladning ordentligt, hvilket i sidste ende kan forårsage overophedning eller eksplosion af batteriet.

afsluttende arbejde

Når du har udskiftet alle batterierne, skal du foretage en grundig loddekontakter samt den endelige samling af batteriet til sin tidligere tilstand. Batteriet bør sættes på opladning, og du selv skal styre denne proces og gøre det meget nøje. I tilfælde af at batteriet temperaturen begynder at stige for meget, og på samme tid, du begynder at høre knitrende, hvilket er ukarakteristisk for en normal drift, skal du straks slukke for ekstern strøm, og fjern batteriet fra computeren.

Efter at have foretaget sådanne manipulationer bliver du nødt til at holde en bærbar computer stoppede med at arbejde tid, før det er helt afladet. I dette tilfælde bliver du nødt til at regne ud, hvor hurtigt enheden udledes i processen, og hvis den tid er vokset fra et par minutter til et par timer, kan du lykønske dig selv, fordi du med succes har gennemført reparation laptop batteri egne hænder. Samsung og nogle producenter ofte give brugerne detaljerede instruktioner om, hvordan man kan udføre sådanne procedurer med deres egne hænder, men det anbefales i alle tilfælde at konsultere specialister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.