ComputereNotebooks

Du ved ikke, hvordan du slår wifi på den bærbare computer? besvare her

I dag er hver notebook er udstyret med et par enheder, der kræves for et netværk. Dette netværkskort wi-fi og den "traditionelle" netværkscontroller til at tilslutte en bærbar computer til netværket via kabel.

Adgangspunkt, tjener ofte som en wifi-kort - med hendes hjælp gjort fordelingen af internettrafik på andet hardware.

Artiklen diskuterer, hvordan man kan tænde wifi på den bærbare computer og gøre det til en magt distributionsnet, at drage fordel af programmet mhotspot. Denne software vil nemt nå dette mål.

På den følgende eksempel setup wi-fi router, til rådighed udelukkende til notebooks er udstyret med Windows 7, som omfatter en virtuel adapter til at tillade brug "laptop" som en router.

En sådan kilde netværk er anerkendt af mange "gadgets", herunder telefoner under "command" OS Android. Mere "ældre" version windose ikke understøtter software kommunikationsenheder "på Android." Og den løsning på spørgsmålet, hvordan du aktiverer wifi på den bærbare computer og sende det, for eksempel, på tabletten med Android operativsystemet vil være problematisk.

Mhotspot installation forud for obligatorisk driveropdatering netkort med den bærbare computer producentens hjemmeside. Fører skal være på "arme» Virtual WiFi-funktionen. Dette er et grundlæggende krav for at sikre kvalitet distributionsnet med en notesbog bruges som en router.

Downloading mhotspot (der er masser af ressourcer, hvor du kan gøre det helt gratis) og installere det, før du kører bør udføres tre vigtige punkter:

- udelukke anti-virus;

- sørg for at du kan køre programmet med administratorrettigheder;

- Hvis det er nødvendigt, skal du ændre "native" Firewall windose i automatisk tilstand.

Dernæst køre programmet passer ind i relevante felter brugernavn og password netværk, opfundet af brugeren.

Menu «Share fra» giver mulighed for to tilslutningsmuligheder. Typisk, det er "lokale", men du kan aktivere og «Ingen internetforbindelse» at skabe "interne" netværk mellem computere uden web surfing.

Det er nu op til at trykke på «Første Hotspot» og løsning af problemet, hvordan du aktiverer wifi på den bærbare computer, og bruge sig selv "laptop" som der findes en router.

De brugere, der ikke har behov for at konvertere din bærbare til et wifi-router, og en elementær forundret, hvordan du aktiverer wifi på den bærbare computer til at besøge web-ressourcer, opbevare følgende generelle tips.

Alt du behov for tilslutning er i virkeligheden, den bærbare computer i sig selv (eller en PC), et netværkskabel og "hjørnestenen" - en router, der understøtter Wi-Fi. Ved at forbinde alle ønskelige frakoble   til hinanden, herunder dem og sørge for, at computeren er i kontakt med routeren, skal du konfigurere netværket.

Standardindstillinger har følgende form:

IP: 192.168.0.2

DOS Gateway: 192.168.0.1

DNS: 192.168.0.1

Undernetmaske: 255.255.255.0

Indstil følgende parametre. Efterfulgt af handling "Start" - "Kør". I den foreskrevne "cmd", og i den næste linje - "ping 192.168.0.1".

SET parametre angivet, efterfulgt af en indsats for at gøre det "Start" - "Kør" -i vindue registre "cmd" - i den næste linje «ping 192.168.0.1».

I de fleste tilfælde, disse indstillinger spørgsmålstegn, hvordan du slår wi-fi på en bærbar computer forsvinder. Hvis ikke, du bør konsultere manualen til routeren - nogle af deres indstillinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.