ComputereNotebooks

Asus N53SM: tekniske specifikationer, tests, sammenligninger med konkurrenter og anmeldelser

Asus selskab, som er en af de mest avancerede producenter af bærbare computere, forsøger at tage i alle populære nicher, herunder den kategori af kraftige forbruger notebooks.

positionering marked

Overskuelig "maskine" er placeret på det øverste trin i rækken af N53S. Bærbar Asus N53SM placeret som et ultimatum multimedie løsning, der kan overtage de opgaver af enhver kompleksitet. Computeren vil ligne en vinder på bordet en professionel fotograf og har en ivrig gamer, ikke villige til at stille med lave frame rates i spil.

Valgmuligheder

Inkluderet med den bærbare computer er tilgængelige: oplader for tilslutning til strømforsyningen, batteri, andet papiraffald og en garanti på to år.

sag design

Da den bærbare computer er en del af N53S linje, er dens udvendige design ikke adskiller sig fra andre notebooks serie, der ikke alles smag. Det forblev den samme unikke, kunstneriske design, bygget op omkring sikring af låget. computer chassis har en usædvanlig vinkel bøje, hvilket giver en vis charme til det. Supplerer det samlede billede af åbningen for tilbagetrækning af overskudsvarme, dens udseende ligner gitter. Generelt er det klart, at ASUS designere har brugt de samme bevægelser som brugt bil designere, forsøger at give deres produkt en solid udseende, der forårsager draw analogier med tunge maskiner.

Huset er fremstillet af sammenfiltret plast stærk nok til ikke at indsamle prints støv. Mindre skader og skrammer næppe mærkbar. notesbog chassis, uanset den specifikke design indgyder tillid, ser meget pålidelig, hængsler holder displayet, stærk. Under hætten Asus N53SM ligner andre bærbare selskab, det samme malet aluminium rundt på tastaturet.

Kommunikation, kamera og højttalere

Den bærbare computer er forsynet med et klassisk sæt kablede grænseflader. På bagsiden af den bærbare computer er placeret: en sokkel til montering Kensington nøgle ( "anti-tyveri mekanisme") og en sokkel til at forbinde en oplader. På venstre side af computeren der var et sted for HDMI-porten, en standard Ethernet-port, slots til SDHC-hukommelseskort og to USB-A anden og tredje generation porte. På den højre side, sammen med en dvd-drev huddle to-port USB-A andengenerations lyd ind og ud. Fra trådløse grænseflader er til stede Wi-Fi, støtte frekvens b / n / g og Bluetooth.

Over skærmen er et web-kamera med en opløsning på 2 megapixel. Dette er naturligvis ikke fuld HD, men ikke VGA, og dermed for en komfortabel kommunikere på Skype vil være tilstrækkeligt.

Asus N53SM trumfkort denne gang er blevet en avanceret højttalersystem, produceret i samarbejde med Bang & Olufsen. Denne kraftige højttalere, der giver computeren lyde særlig dybde ved lave frekvenser og krystalklart høj. Generelt lyden rige, lyse, med nogen åbenbare fejl som andre lignende bærbare computere.

Tastatur og Touchpad

Apropos inputorganerne, at starte med tastaturet. Faktisk tastaturet - noget, som er grunden til denne notebook er ikke egnet til kontoransatte og journalister. I et forsøg på at skabe en hurtig og praktisk værktøj til indtastning af tekst, designerne begået nogle fejl. Nøgler meget spinkelt, ustabile og er placeret for tæt på hinanden, hvilket uundgåeligt vil føre til en lang række typografiske fejl i teksten.

Touchpad er standard. Meget lille touch-panel, centreret på en plads. Metal og temmelig glat. Under det to mekaniske knapper visuelt kombineres til én. For at se denne touchpad software at installere, der er specialiseret til Asus N53SM. Chauffører kan downloades fra den officielle hjemmeside for producenten. Takket være dem, vil touchpad få understøtter multi-fingerbevægelser, herunder rulning og slæbebåd.

Asus N53SM: Specifikationer

For nemheds skyld præsenteres oplysninger i tabelform

udstilling

15.6 inches, blankt, med 1366 x 768

processor

Core i7 Intel af Ivy Bridge, fire kerne, frekvens op til 2200 MHz

random access memory

8GB DD3, modul størrelse 2 gigabyte.

Indbyggede hukommelse

750 gigabytes, hastighed 5400 rpm

særskilt grafik

GeForce GT nvidia 630m, 2 GB video memory

batteri

6-celle, 5200 mA * h

udstilling

Skærmen er nok den største skuffelse med denne bærbar. Problemet er ikke engang en billig matrix og fraværet af polariserende lag, og en lav opløsning. 1366 768 - nok til komfortabel betjening med opløsning på skærmen. Brugeren vil opleve den tilsyneladende mangel på plads. Rulning gennem websider tager længere tid. Arranger to vinduer parallelt med hinanden er næsten umuligt, som i væsentlig grad påvirker produktiviteten af computeren ejer. Den blanke finish gør tingene værre, helt dræbe sorte og forårsager problemer, når de arbejder i solen.

Ydelse og hukommelse (testresultater)

Laptop Hardware imponerende. For Asus N53SM Core i5-konfiguration findes ikke. Derfor er indretningen blevet kernen i Intel Core i7 Ivy Bridge chip med maksimal acceleration op til 2200 megahertz. Quad-core processor klarer med komplekse opgaver som billedbehandling i Photoshop. Som supplement processoren er en kraftfuld grafikkort - Nvidia GeForce 630M og 8 GB RAM.

  1. Under passagen af den syntetiske test Wprime bærbar scorede 9 point.
  2. Under testen de samlede resultater af PCMark bærbar scorede 2458 point.
  3. Under testen 3DMark11 grafisk ydeevne laptop scorede 1137 point.

Autonomi og temperatur

I den klassiske test - lysstyrke på 70% og den aktuelle script genindlæser websiden en gang i minuttet - den bærbare computer opholdt sig på i 5 timer. Ved en gennemsnitlig belastning tid på en enkelt opladning er reduceret til 2-3 timer. Når du spiller spil, mens du arbejder på en enkelt opladning er reduceret til 30 minutter.

Selv under høj belastning computer opvarmes til stuetemperatur og intet mere. Temperaturer over blev observeret i køleren, som er naturligt.

Sammenligning med konkurrenter

For nemheds skyld præsenteres oplysninger i tabelform

parametre

asus N53SM

Acer Timeline Ultra

HP Pavillion G6

Lenovo IdeaPad Y

vægt

2,7 kg

2,5 kg

2,5 kg

2,7 kg

udstilling

glans, 1366 768

glans, 1366 768

glans, 1366 768

glans, 1366 768

processor

Intel Core i7, 4 kerner 2200 MHz

Intel Core i7, 2 kerner, 1700 megahertz

Intel Core i3 / i5 / i7, 1700-2700 MHz

Intel Core i7, 2 kerner, 1700 megahertz

RAM

8 gigabyte

6 gigabyte

8 gigabyte

8 gigabyte

volumen rOM

750 gigabytes (HDD)

256 GB (SSD)

320 gigabytes (HDD)

500 GB (HDD), hash hukommelse (SSD)

videosubsystem

Nvidia GeForce GT 630M

Nvidia GeForce GT 640

AMD Radeon HD 7640G

Nvidia GeForce GT 555

batteri

56 watt pr time *

65 watt i timen *

47 watt i timen *

62 watt i timen *

Asus N53SM: anmeldelser

De fleste af laptop ejere taler positivt om computeren. Folk satte pris på den høje kvalitet jern og en interessant design. Men bortset fra de indlysende fordele, er der ikke mindre åbenlyse fejl. Lav opløsning display til notebook præmie til mange virkede det utilgiveligt fejl. Kunderne er utilfredse apparat laveste pixeltæthed og små rum til drift. Misbrugt og harddisk. I en dyr bærbar vil gerne se en moderne SSD-drev i stedet for en klassisk "harddisk" til basen hastighed.

i stedet for en konklusion

Asus stand til at hente mere eller mindre afbalanceret enhed med en lille margin til fordel for den ydre og computerkraft.

fordele:

  • Stor design.
  • Kvalitet akustik.
  • Støjsvag drift, kombineret med en lav temperatur.

ulemper:

  • Lav opløsning.
  • Langsom harddisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.