SundhedSygdomme og betingelser

Subatrophic hals: årsager, symptomer og behandling

Subatrophic pharyngitis - en sygdom ledsaget af betændelse i slimhinden i halsen proces.

Hvordan sygdommen?

Patient under udviklingen af sygdommen føles svære smerter, ubehag og ubehagelige kildre. Meget alvorlig sygdom, da den forkerte behandling eller utidig anerkendelse hals sygdomsprocesser forekomme atrofiske væv. Hvis tiden ikke foretage terapi, ud over at atrofi vises og kræft.

typer af pharyngitis

I moderne medicin, er der følgende klassificering af pharyngitis.

Ved karakteren af sygdommen, er der kun to hovedtyper af sygdommen:

 • Halsbetændelse.
 • Kronisk pharyngitis.

Hvis vi betragter årsagerne til sygdom, pharyngitis har følgende typer:

 • Bakteriel forårsaget af visse bakterier.
 • Traumatisk.
 • Fungal.
 • Viral, der optræder på baggrund af virus i kroppen.
 • Allergisk.
 • Sharp.
 • Pharyngitis, forårsaget af irriterende faktorer, såsom inhalation af forurenet luft.

Række kronisk halsbetændelse

Subatrophic kronisk halsbetændelse har sine egne sorter. Klassificeringen afhænger af, hvad der sker ændringer i slimhinden:

 1. Simple (bluetongue).
 2. Hypertrofisk.
 3. Subatrophic.

Ofte er patienten diagnosticeret blandet pharyngitis, når alle former kombineres med hinanden.

Den mest almindelige bluetongue pharyngitis, som er vist i baggrunden af SARS.

Subatrophic kronisk halsbetændelse: symptomer

Kan du ikke se manifestation af pharyngitis umulig. Men at kende dens funktioner er nødvendig, især hvis det er meget ofte manifesterer sig SARS. Symptomerne omfatter:

 1. Patienten føler skratter og tør. Nogle klager over, at de føler nogen klump i halsen.
 2. Tilstedeværelsen af en følelse af fremmedlegeme i halsen forårsager ønsket om at rømme sig, og fjerne det. Men vedvarende hoste ikke løse problemet.
 3. Tilstedeværelsen af tør hoste, som plager patienten kontinuerligt.
 4. Patienten føler, at bagvæggen er permanent fyldt hals nogle slim. Slip af med det er svært, derfor underlagt visse permanente dækning på halsen.
 5. Patienten har dårlig ånde. Ved dette symptom er især nødvendigt kig på dem, der holder mundhulen i orden.
 6. Øget nervøsitet og irritabilitet, som opstår som følge af dårlig søvn på grund af ubehagelige fornemmelser i halsen.

I tilfælde af at patienten lider subatrophic pharyngitis, patienten kræver en stor opmærksomhed. Hvis tiden ikke helbrede sygdommen, der er en form for kronisk halsbetændelse. Endvidere kan det se ud på alle kørende formular, og det er meget farligt for sundheden. Kan i fremtiden være en tumor, samt for at udvikle kræft i strubehovedet, hvilket fører til en komplet atrofi af alle væv i svælget. lider også ændringer i immunsystemet hos patienten, fordi det reagerer negativt på patogene bakterier.

Undervejs kan der være andre sygdomme, for eksempel laryngitis, tracheitis, og så videre. D.

behandling af pharyngitis

Hvis der er en diagnose subatrophic pharyngitis, behandling bør i voksne rettes mod at eliminere de symptomer, der forårsager sygdommen, samt genetablering af slimhinden. Det er vigtigt at forstå, at behandle sig selv halsbetændelse er umuligt - kun under lægeligt tilsyn. I dette tilfælde kan pharyngitis have de samme symptomer på almindelig forkølelse og forvirret, begge sygdomme er meget enkle. Stramme en behandlingsproces, kan sygdom udvikle sig til en kronisk form og efterfølgende hærdning af sygdommen er meget vanskelig.

Subatrophic pharyngitis - en sygdom, der er relateret til infektionssygdom. Så du skal ikke gøre uden brug af antimikrobielle terapi. Så skal du blive behandlet med antibiotika.

lokal terapi

Til lokal terapi udpeges insufflation inhalation, tabletter og selv slik fra hals-sygdomme. Sørg for at bruge de nødvendige hals spray og olier, der medvirker til at reducere inflammation.

Undertiden forekommer sygdommen på baggrund af allergiske reaktioner. , Behandlingen er derfor obligatorisk at bruge antihistaminer. Disse stoffer hjælper til effektivt at dulme slimhinderne og giver en omsluttende effekt, at i fremtiden ikke vil tillade nogle af sine irriterende faktorer.

Hvis du har ondt i halsen, smerter ved synkning, end at behandle sygdommen? For at gurgle, kan du bruge urtete. Denne salvie, kamille og propolis. For at genoprette bruges slimhinderne havtorn olie.

I denne sygdom, mange læger ordinere Lugol løsning. Men på samme tid, og sørg for at bruge antibiotika, at lægen anbefaler.

Før behandlingen påbegyndes, er det vigtigt at forstå, at det vil kræve en masse tid og effektivitet vil kun opnås, når behandlingen vil være kompliceret. Men i lang tid, kan du ikke bruge de samme stoffer, så lægen ordinerer medicin ad gangen, så kroppen ikke er vant til medicinen.

I så fald, hvis sygdommen har avancerede former, så de områder er ramt, er det obligatorisk for at desinficere. Hvis der er hypertrofi, er det absolut nødvendigt at ætse disse områder. Til dette formål metoder og lazerokoagulyatsii cryodestruction.

Behandlingssystemet omfatter nogle af retten til mad. Især bør patienten helt at opgive tomatsaft, citrus, især kulsyreholdige drikkevarer, stoppe med at ryge og spise krydret mad. Det er nødvendigt at opgive at mad og drikkevarer, som kan irritere slimhinden i halsen. Hvis det er muligt, gå til hvile på havet, indånde den bjergluft.

Med hensyn til allergi, skal du følge for ikke at inhalere et stof, der kan fremkalde en allergisk reaktion.

Traditionelle metoder til behandling

Hvis vi taler om traditionel medicin, her hun har visse opskrifter. Især kan du bruge en samling af urter til brygning. Det er værd 1 spsk. tage en ske timian, salvie og eukalyptus. Til denne blanding var nødvendigt at tilsætte 0,5 liter vand. Endvidere er det nødvendigt at holde blandingen i kog og højst 15 minutter på medium varme. Den resulterende bouillon hældes i en termoflaske til græs brygning tilstrækkeligt tidsrum er det i kogende vand. Derefter denne sammensætning er at tilføje honning og lidt citronsyre. En sådan sammensætning bør gargle. Præcise angivelser af antallet af ikke skylning. Det er vigtigt at gøre det så ofte som muligt. Det er obligatorisk procedure bør ske før sengetid.

Behandling med propolis

På trods af, at behandlingen af sygdommen er det vigtigt at løse med antibiotika, er det obligatorisk at bruge, og de teknikker, der blev brugt af vores bedstemødre. Behandling subatrophic pharyngitis propolis bruges i længere tid.

Propolis bør være forberedt før brug. Til dette formål er det jorden, og derefter nedsænket i koldt vand (250 ml). Propolis voks adskiller og er på bunden af glasset. I fremtiden skal dette slam fyldes med alkohol og trække i en uge. Endvidere filtreret. Nu tager vi en del af propolis, og tilføje til det to dele glycerin eller fersken smør. Blandingen blandes grundigt. Før du smøre halsen af denne sammensætning, skal du først rense munden og næsen af slim og skorper dukkede op. Først efter dette påføres på væggen 1-2 gange om dagen. Gør sådan procedure koster op til det tidspunkt, hvor alle de influenzalignende symptomer forsvinder helt. Denne periode er 14 dage. Så længe helbredt subatrophic pharyngitis.

Behandling af voksne med hjælp fra propolis indebærer også brugen af færdige løsning. Denne opløsning kan købes på ethvert apotek ved 10% koncentration. Endvidere kan behovet hælde 40 dråber vand (kvart kop). Derefter grave sammensætningen fremstillet i hvert næsebor 5 dråber.

Også betyder perfekt til at tilbringe gurgle. Med henblik herpå skal sammensætningen være lidt fat i halsen og derefter spytte. Vi udfører denne procedure bedre end 3 gange om dagen før måltider for en halv time.

Konsekvenserne af sygdommen

Den største fare repræsenterer subatrophic pharyngitis, der kan bevæge sig i onkologisk sygdom. I tilfælde af sygdom er blevet omdannet til en kronisk form, skal være konstant overvåget af en læge, som vil udpege en histologisk undersøgelse af slimhinden. Vigtig tid til at genoprette huden til yderligere smitte ikke spredes og ikke ramte de tilstødende organer.

forebyggelse

Subatrophic halsbetændelse - en meget lumsk sygdom. Derfor, hvis en person er ofte forkølet eller føler ubehagelige vækster i halsen, bør du helt sikkert se en læge med henblik på helt at eliminere muligheden for at have sygdommen. Hvis sygdommen ikke opdages, men der er en forudsætning for sit udseende, bør du helt sikkert være opmærksom på forebyggende indsats. De er som følger:

 1. Opretholde en sund livsstil.
 2. Korrekt ernæring.
 3. Overvåg og vedligeholde immunforsvaret.
 4. Løse de årsager, der kan forårsage sygdom.
 5. Sport og mere end en tur i den friske luft.

Det er især vigtigt at ventilere rummet, hvor personen er lang tid. Infektionen vokser hurtigt i et fugtigt og indelukket miljø. Manden er meget modtagelige for sådanne korroderende midler, så efter et stykke infektionen er manifesteret i form af pharyngitis.

Hvis du har ondt i halsen, smerter ved synkning - end at behandle denne tilstand er beskrevet i denne artikel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.