BilerBiler

Problemer på det europæiske marked

Hej kære læsere! I dag ønsker vi at tale med dig om en af de mest presserende avtonovstey nylig.

Den europæiske bilindustri har slået alarm - bilsalg faldt med 10% i forhold til sidste år og beløb sig til lidt mere end 920 tusinde stykker. Det eneste europæiske producent, som formåede at holde den oprindelige position er en BMW. De andre annoncere et fald i salget til 28%. Men på denne baggrund, at øget deres omsætning Mazda, Hyndai og Jaguar Land Rover.

Bilsalget i Europa er faldende andet år i træk. Er det en test - drive den europæiske økonomi eller solnedgang sædvanlige bilmarkedet? Og det lover at Rusland og til os med dig i særdeleshed?

Situationen på markederne eller lidt bedre. Væksten blev kun observeret i Albion - Storbritannien tilføjet i denne indikator i det seneste år 11%. Lidt faldt det tyske marked - med 3,5%. I alle de resterende områder er situationen langt mere besværlig - salg reduktion på op til 20%. Antiliderami er spanske, italienske og franske marked.
Hvad kan være interessant i alt dette til almindelige russere? Ja, en masse ting. Lad os starte med den simple - sandsynligvis på deres hjemmemarkeder i selskabet vil træffe foranstaltninger til at regulere priserne og varebil. Du bør se de nye modeller i de lavere prissegmenter. Vores landsmænd beskæftiger sig med køb og salg af europæiske biler (overgår dem med vestlige fabrik i Rusland) vil være i stand til at udnytte denne er ikke dårlig penge. Og selvfølgelig vil vi have flere valgmuligheder, når de køber kvalitet køretøjer europæisk forsamling.
Med hensyn til de selskaber - producenter, for at reducere omkostningerne, bør de være meget opmærksom på økonomierne i udviklingslandene. Fordi Rusland er sådan, kan vi forvente, at i den nærmeste fremtid vil øge antallet af planter af europæiske bilproducenter på det område af vores land. Dette synes tre fordele. I - For det første en stigning i beskæftigelsen. I - den anden mest sandsynligt, at være
overføres til mere komplekse processer på anlæg i vores land. Dette vil kræve at lære nye færdigheder af et stort antal medarbejdere og dermed forøgelse af kvalificeret personale blandt russiske ingeniører. Og den tredje - mest sandsynligt i vores marked vil være større rækkevidde (igen - stadig i den lavere pris segmentet) biler samlet på russiske anlæg.
Selvfølgelig er det interessant adfærd af russiske bilproducenter såsom AvtoVAZ. Hvis den nye Mercedes vil blive vist i vores marked, som er billigere end en ny Lada - næppe nogen - vil købe den nyeste. Derfor vil det russiske selskab nødt til at strengen op kraftigt, at forbedre kvaliteten af biler selv, og optimere produktionen.
Under alle omstændigheder må almindelige mennesker i vores land være fra alt dette bare for at vinde. Men hvem ved? Det er kendt, at alt i Rusland er mulig. Og bliv ikke overrasket, hvis du pludselig vokse pris for fortoldet af udenlandske biler, eller, siger, ville være en stiltiende forbud mod salg af billige europæiske biler i russiske showrooms. Lad os se. Selvom vi håber meget, at noget som dette ikke vil ske, og vi vil snart være i stand til at købe en billig høj kvalitet biler. Efter alt, siger en tysk ven af mig: "I Tyskland Mercedes - en maskine pensionister, og i Rusland - stedfortrædere"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.