SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan at slippe af med sveden

Stærk sveden forårsager en masse ubehag. Dette kan være en skarp lugt, eller våd klamre tøj.

Hvis du er bekymret for alvorlige underarm sved, det vigtigste våben i dette tilfælde er mange deodoranter, antiperspiranter. De kommer i gel, creme, som en spray, rulle osv Men det er vigtigt at huske, at effektiviteten af disse midler afhænger af renheden af kroppen. Derfor bør de anvendes til at rense huden. Kvinder, i dette tilfælde, kan vi anbefale at erstatte den svage kvindelige til mandlige deodorant. Det er kun nødvendigt at vælge en neutral lugt. Forskellen vil være mærkbar. Mænds deodorant effektiv mod sved.

Hvis du er bekymret for øget svedtendens af hovedet, er det nødvendigt at tage en almindelig bruser, men bedre - kontrast. Mænd med et lignende problem lidt lettere. Nok til at gøre en genvej, og dermed i høj grad lette egenomsorg. Og i kampen mod sveden godt at besøge bade eller saunaer.

Ud over den bruser behov genoprettende lægemidler og multivitaminer. Ved afstivning omfatter baldrian, jern, fosfor, infusioner af forskellige urter. Ikke kun behøver at vente et lyn effekt. Det vigtigste er at vide og tror, at han vil.

Hvordan at slippe af med sveden?

I løse dette problem, vil vi hjælpe folks penge, og det korrekte grundig forkælelse.

Normal infusion af kamille, som udslettet sveden steder stor hjælp til at slippe af sved. For at forstærke effekten, kan du føje til infusion af en lille bagepulver. På samme måde kan du bruge calendula tinktur.

Bakker af iste - et godt middel til at slippe af med sveden hænder.

Hvis du har overdreven sveden armhulerne, skal de rengøres to gange om dagen infusion af padderok. Infusionen fremstilles, som følger: 10 g padderokke og 100 g vodka, insisterer dag, infusionen kan anvendes.

Hvis det er umuligt at tage et brusebad, for lidt tid til at slippe af med problemet med vådservietter.

Hvordan at slippe af med sveden, sved cirkler på tøj, ledsaget af lugten? Det kan tørres af med et stykke citron hud. Det er ønskeligt at tage et brusebad om morgenen og aftenen, ved hjælp af hygiejne. Der bør udvises forsigtighed rent tøj. Overskydende vask derefter gør ikke ondt. Prøv at slippe af med hår i armhulerne.

Hvordan at slippe af fodsvamp? Først og fremmest er det nødvendigt at vælge skoene korrekt. Det skal være bekvemt og lavet af naturlige materialer. Det samme kan henføres til valg af tøj. Så huden er frataget muligheden for at trække vejret og meget mindre sved. I dette tilfælde, også egnet folkemusik retsmidler, bade, pulver. Kan købes på apoteker Formidron, iod, salicylalkohol, alun, brændt, indsætte Teymurova, kaliumpermanganat, talkum. Disse stoffer er tid-testet og er blevet brugt af mange generationer.

Herudover decoctions, tinkturer, gnider, du opdager den simple hemmelighed hvordan man kan slippe af sveden af fødderne i en kort periode. Du er nødt til at vaske dine fødder i varmt vand, ved hjælp af almindelig sæbe. Vær opmærksom på foden, området mellem tæerne. Så brug en pimpsten til at fjerne døde hudceller ben. Så vaske dem igen, tør og tør den sædvanlige eddike. I en sådan er en situation ikke ondt at desinficere fodtøj nogen mulig måde for dig. Nogle gange, et par dage er nok til at klare svedige fødder.

Så kropslugt, lugten af sved er ikke nødvendigt at maskere deodorant, parfume. Det er nødvendigt at være meget opmærksomme på personlig hygiejne. Alle mennesker sved. Dette er en naturlig proces. Men i din magt til at gøre det, som andre ikke mærke til, at du sveder ... Hvordan at slippe af med sveden, enhver er sig selv vælger individuelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.