SundhedSygdomme og betingelser

Stærk sveden: årsager, behandling og forebyggelse

Sveden - en fysiologisk naturlig proces, der forekommer i den menneskelige krop. Dets vigtigste funktion er at opretholde en normal kropstemperatur og selvfølgelig beskyttelse mod overophedning. Enhver sund person kan klare sveden under solskinsvejr, i høj sø eller efter fysisk aktivitet. Nogle gange, men stærk sveden hos mænd bliver det virkelige problem og forårsager en følelse af ubehag. Det er grunden til, at du har brug for at vide hvordan man skal håndtere dette problem.

Patologisk sveden: hvad det er?

Patologisk sveden - er en sygdom, hvor der er kraftig svedafsondring uden synlig grund. Dette kaldes også hyperhidrosis. Han giver en person en kæmpe moralsk og fysisk ubehag, og nogle gange kan give problemer i det sociale plan.

flere typer af hyperhidrosis kan identificeres:

 • Primære sveden. At tale om det, er, at når man ikke kan finde årsagen.
 • Sekundær sveden. Det udtrykkes som et symptom på en mere alvorlig tilstand. Hvis problemer med kroppen forsvinde, forsvinde og symptom.
 • Lokal sveden. Det påvirker visse områder af kroppen. For eksempel, kun på hovedet, eller kun på armene.
 • Samlet sveden. I dette tilfælde, så hele kroppen er dækket.

Årsagerne til hyperhidrosis

Hvorfor kan det være svede i kvinder? Årsagerne kan være forskellige. De mest almindelige er følgende:

 • Svedende kan være et tegn på, at en person lider af en smitsom sygdom. For eksempel kan det være tuberkulose, skjoldbruskkirtel problemer eller diabetes.
 • nyresygdom. I denne situation, dannelsen af urin og filtrering er vanskelig, så kroppen simpelthen tvunget af overskydende vand svedkirtel output.
 • Fedme kan også forårsage hyperhidrosis. Især lyst det udtrykkes i sommertiden.
 • Human nervøs ophidselse forøget. Enhver stress, frygt eller oplevelser kan føre til, at puljen vil blive tildelt mere end normalt.
 • Arvelighed (relateret til den lokale svedtendens).
 • Hvis der er set i området ved fødderne overdreven sveden hos kvinder, kan årsagerne være skjult i hudsygdomme (f.eks svampeinfektioner).

medicin

Medicinsk behandling for overdreven sveden kan tildeles kun til din læge, efter alle de tests vil blive afsluttet og gennemført en fuldstændig undersøgelse af kroppen. For eksempel ved en konstant forhøjet nervøs ophidselse udpeget beroligende midler. Iontoforese vil hjælpe med at løse problemet for et par uger. Hvis der efter denne tunge sveden begynder igen forstyrrer den procedure kan gentages.

I nogle tilfælde er Botox indsprøjtninger udpeget. De reducerer sveden i lang tid, cirka seks måneder.

Patienter med fedme i sjældne tilfælde kan lægen ordinere en lokal fedtsugning. Hvis du har øget krop sveden, så meld dig til en konsultation med en læge for at fastslå årsagen, han analyserede situationen og skrev en behandling baseret på deres resultater.

Kamille te til hyperhidrosis

Kamille - en universel krydderurt. Infusion fra disse blomster bruges til mange sygdomme. Kamille gælder også i tilfælde, hvis en person lider af at blive øget svedafsondring i hele kroppen eller i visse dele deraf.

Tørt kamille kan købes på ethvert apotek. Seks spiseskefulde af planten brygge to liter kogende vand i en passende beholder. Stramt dække med et låg og give den flydende stå i ca. 1 time. Vent et stykke tid, indtil alle cool, og belaste infusionen. Derefter tilsættes to spiseskefulde bagepulver og bland godt alle. Folk middel mod sveden er klar. Tør resulterende væske problematisk område med en vatpind så ofte som muligt. Den eneste ulempe ved dette værktøj ligger i det faktum, at den næste dag, det mister alle sine medicinske egenskaber, så alle bliver nødt til at lave mad igen.

Infusion af padderok til hyperhidrosis

En infusion foretaget på grundlag af padderok - er et glimrende middel mod hyperhidrosis, som kan gøres derhjemme uden større besvær.

Køb almindelig vodka i butikken. Det er meget vigtigt: det skal være noget alkohol, nemlig vodka. En spiseskefuld af padderok brug for 10 spsk vodka. Baseret på disse proportioner, forberede dig så meget bryg som du ønsker.

Før påføring af væske er det nødvendigt at lade den stå på et mørkt sted i mindst 2-3 dage. Periodisk ryste beholderen for ikke at præcipitat dannet. Når alt er klar, smøre de steder, hvor øget svedtendens, flere gange om dagen.

Men alt for nidkær ikke værd at undgå rødme.

Infusion af blade af valnød for hyperhidrosis

Alkoholat valnødder kan hjælpe dig i forbindelse med sådan et problem, som den stærke sved.

For at forberede behovet tørrede blade af valnød. De kan samle og tilberede selv eller købe færdige græs på apoteket. Under alle omstændigheder, vil resultatet være effektiv.

Forbered en komfortabel beholder, som blander de tørre blade af valnød og vodka (1:10). Så finde huset meget mørkt, tørt og varmt sted at stedet betyder, at det er overladt til hvile i en uge.

Når infusionen er færdig, kan du begynde at bruge det i kampen mod overdreven sveden. Bare hver dag om morgenen og før sengetid, tørre de mest problematiske områder af den resulterende væske.

Fyr gren - et effektivt middel, når overdreven sved

Svær sveden - dette er ikke en sætning. Selvfølgelig er dette problem forårsager en person til at føle sig utilpas, og mange andre ubehagelige fornemmelser, men at give op ikke det værd. Det er altid muligt at finde en løsning. Hvis du har omkring huset voksende fyr, skal du sørge for at samle sine unge grene. Så de har brug for at være godt dampet i et vandbad. Dette gøres meget enkelt:

 • Vi tager en stor gryde, halvt fyldt med vand og bring i kog;
 • reducere gassen inde i gryden indstille mindre hvor fyr gren og en lille mængde vand;
 • reserve grene sygne hen omkring en halv time i et vandbad.

Antiperspirant vil være klar efter en cool ned. Brug dampet fyr grene nødt til at komprimere de mest problematiske områder. Efter flere stærke sveden procedurer vil ikke være så bekymret. Vigtigere er det, glem ikke at gøre komprimerer hver dag inden jeg går i seng.

Måltider til hyperhidrosis

Forkert kost kan også forårsage overdreven sveden. Hvis du er fortrolig med dette problem, er det tid til at revidere din daglige kost.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod de produkter, der indeholder i sin sammensætning vitamin C. For det meste, du kan finde det i citrusfrugter, sauerkraut eller peberrod. Men før deres anvendelse, altid sørge for, at du ikke har en disposition til allergi over for disse produkter.

mange forsøg er blevet udført, der har vist, at C-vitamin er i stand til at normalisere funktionen af svedkirtlerne. Det betyder, at den stærke sved over tid vil passere, og du vil glemme, at når bekymret over det.

Nyttige tips og forebyggelse af hyperhidrosis

 • Glem ikke om hygiejne, at tage et brusebad mindst to gange om dagen. Når sveden anbefales at bruge tjære sæbe. Hvis du vil anvende antiperspirant underarm område, så det bør kun ske på en ren hud. Ingen antiperspirant vil ikke have nogen effekt, hvis de anvendes forkert.
 • Vær særlig omhyggelig tilgang til udvælgelsen af tøj og undertøj. Du kan ikke bære tøj af syntetiske stoffer til den grund, at de kun forstærke sved. Give fortrinsret til naturlige materialer. Shine er også en bekymring: glem alt om den kunstige hud.
 • Til stærk svedtendens stoppe bekymrende, udelukke fra kosten også krydret mad og krydderier. Det er bevist, at spidskommen, hvidløg, fisk og nogle andre produkter, der ikke blot øge den sveden, men giver det også en stikkende lugt.

Nu ved du, hvad en sveden. Årsager, behandling og forebyggelse er kendt for dig, men glem ikke, at du straks skal søge læge. Brug tips og folkemusik opskrifter præsenteret ovenfor, - og et problem som hyperhidrosis, aldrig stå på din måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.