HjemlighedVærktøj og udstyr

Nitte pistol: beskrivelse, betjeningsvejledning

melkoformatny almindeligt anvendte fastgørelseselementer i arbejdet med lys efterbehandling materialer. Til montage af tynd metalplade, spånplader eller plast panel sædvanligvis ikke mening at bruge skruer eller søm men hæfteklammer er ikke altid den bedste løsning. Den bedste måde er at bruge denne montering nitter. Givet korrekte den beregnede trin med indføring fastgørelsesorganet kan tilvejebringe en nøjagtig og tilstrækkelig styrke af binding. Kvaliteten af det arbejde, defineret og anvendt nitte pistol, som har forskellige versioner og funktioner.

Generelt om manuel nitte pistol

Dette er den enkleste form for nitte værktøj, men det betyder ikke, at det er ineffektivt at bruge. Disse modeller har som regel to håndtag og en mekanisme til at anvende pres, virker ved fysisk anstrengelse. Mere kompliceret ændring er en nitte pistol med store håndtag. Hvis du bruger den normale version af værktøjet, kan brugeren give en mount med den ene hånd, i dette tilfælde, er det tryk realiseres gennem indsatsen fra begge hænder.

Med hensyn til ydeevne og brugervenlighed af hånd nitte, der er virkelig ikke alle klar. Til kontinuerlig langvarig drift med en lille hård komponenter, kan denne mulighed ikke være den bedste, fordi operatøren hånd bliver træt hurtigt. Men i modsætning til opbevaring og netværksmodeller Riveter manual har ingen begrænsninger med hensyn til ansøgningen. Han slidstærkt i forhold til mekanisk belastning, er ikke bange for vand, let at rengøre fra forurening og er ikke afhængig af energikilder.

Sort af manuelle modeller

Isoleres sædvanligvis klassiske ydeevne nitter, som er blevet beskrevet ovenfor, hvilket apparat med en roterende hoved og modifikationer rocker. Den enkleste løsning kan også stige på grund af skraldemekanismen, hvilket gør det nemmere at skubbe på håndtaget. Versioner med roterende hoved er fordelagtige, idet de kan anvendes i fjerntliggende områder, hvor der er vanskeligheder med hensyn til retning og positionering af fastgørelsesorganet. Rocker nitte pistol har kun et håndtag, der virker ved princippet ensidigt saksemekanisme. Dvs. stramning realiseres på forskellige sider af de to arme, og i samme retning. Lige når det kommer til seriel montering af en lang række elementer, så er denne mulighed vil være mest praktisk. Af denne grund er rocker modifikation ofte bruges i byggebranchen og produktion.

Hvad er de nitter for Riveter?

Nitning materiale varierer i størrelse, materiale og fremstilling design. Med hensyn til dimensioner, kan længden af en sådan Metiz være 6-20 mm og en tykkelse på - et gennemsnit på 3 til 6 mm. Matriale metaller, herunder aluminium og stål. Aluminium nitter betragtes som mindre holdbare, men deres anvendelse er berettiget, når det kommer til at knytte tynde træ og plast-paneler. Med denne armaturet kan håndtere næsten enhver nitte pistol, da arbejdsgangen kræver lidt indsats. Stål samme model kan anvendes ved samling af metalplader, så pistolen skal vælges med passende effekt potentiale. I form af nitten motivet kan opdeles i tråd og udstødning. Følgelig den første udførelsesform er en mindre variation af pigge, og den anden ligner en lille skrue.

Betjeningsvejledning

Før du arbejder på den fremtidige installation af skruer bør være at lave et hul boret. Derefter forberedte patron indsat i værktøj hoved nitter. Efter dette, er det meget vigtigt at tilvejebringe en vinkelret position i forhold til den arbejdende overflade af fastgørelsesorganet. Når placeringen er afsluttet, er det muligt at give den kraft af de arbejdende organer nitte. Som følge heraf bør udgøre låsehovedet nitte på ydersiden, og en form for kugle-holder - på indersiden. Manuel nitte pistol til stabilt opretholde sin funktion, bør det være ordentligt vedligeholde ordentligt. Efter hver arbejdsmøde at rengøre, vaske og tørre overfladen. Afhængig af konstruktionen materiale i fremstillingen og kan kræve periodisk behandling beskyttende olier, som vil forhindre pistolen fra rust og andre negative processer.

Hvordan man vælger en pistol til nitter?

Bør være opmærksomme på de forskellige strukturelle karakteristika. Selvfølgelig, det vigtigste man skal være i stand til at understøtte et bestemt format nitter. Universel model i denne henseende mest fordelagtige, da de tillader at arbejde med en lang række af diametre - et gennemsnit på 3 til 6 mm. Tage hensyn til omkostninger og implementering mekanisme, spændende hardware. Som faglærte håndværkere, er det tilrådeligt at vælge den Riveter med en manuel trefligede greb spændepatron, som fikserer betjeningselementet. Der vil også være malplaceret at overveje og ergonomiske egenskaber. Dette refererer til antallet af dyser i sættet, en ramme materiale håndtag og værktøj vægt - end det er lettere, jo lettere vil det være produktion af serielle operationer.

konklusion

nitte fæstningssystem som sådan anses for at være en af de bedste af flere grunde. Dens største fordel er, at med et indhold af fremmed materiale minimum i form af fastgørelsesorganet kan tilvejebringe en høj grad af vedhæftning. Og udefra, og inde er der kun et lille punkt fastgørelse, der praktisk talt ikke ødelægge udseendet af overfladen. Modsætning søm, skruer og skruer, nitte pistol tilvejebringer en bilateral fastgørelse materiale, og på hvilken der er baseret pålideligheden af denne teknik. En anden ting, der ikke altid er teknisk muligt at gennemføre denne metode. Den er velegnet til brug i tilfælde, hvor det er muligt at bore huller forberedende og adgang til bagsiden af arbejdsgrundlag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.