HjemlighedVærktøj og udstyr

Brandmænd kister: specifikationer. Trunks brandmænd manual og deres formål

Hastigheden og effektiviteten af brand undertrykkelse i nødsituationer, afhænger af det udstyr, der bruges af brandvæsen. Et af de mest uundværlige værktøjer til dannelse af en strømning af brandslukningsudstyr stoffer handle brand kanoner. Lad os se på de vigtigste kategorier af sådanne enheder vil forstå deres formål, funktion.

Udpegelse brand dyser

Materiel i denne kategori, der anvendes til samling af brandslanger. Med foder aksler billede inflammation supprimerende stoffer til stedet for en brand. Takket være deres anvendelse bliver muligt at danne strålen, dannelse vandgardiner, hvilket skaber en mekanisk og en luft- eller skum middel og lav forstørrelse.

Område der kan dækkes, når lægge ud en brand, i høj grad bestemt af den type af brugte tønder. Indførelsen af innovative løsninger i udviklingen af avancerede værktøjer, har øget hastigheden "chok" rækken af strålen og reducere den potentielle risiko for de ansatte i MES.

brand monitorer

Indebærer installationen på brandbil, samt de anvendte data i forbindelse med de stationære tårne. Varierer i overensstemmelse med højden af plantning, nærvær eller fravær af trykregulatorer, mulige yderligere udstyr dyser.

Kombinerede stationære brand pistoler er stand til at danne et beskyttende lag, som består af en forstøvet flydende partikler. Da omdannelsen af dette strømning forekommer i en vinkel, er MES arbejder beskyttes mod udsættelse for høje temperaturer.

Ifølge bygningsreglementet drift af anlæg, nærliggende bygninger, som er placeret i områder med stor brandfare, skal placeres stationære brand skærme brand kanoner monteret på specielle tårne.

Hand kanoner

Udbredte til brandbekæmpelse i manuel tilstand. Kufferter brand side har en forholdsvis lille dybde bratkøling. Dette tal er kun 5 m. Denne egenskab i høj grad begrænser deres anvendelse i visse omstændigheder.

Stort set alle kufferter brand hånd kan udstyres med specielle dyser, som tilbyder mulighed for at arbejde med separate flamme undertrykke sammensætninger.

Brug af dette udstyr er begrænset til udformningen af de specifikke strukturer. Derfor er deres anvendelse er vanskelige at slukke de alvorlige brande i store anlæg.

Mærkning hånd tønder

Udpegelse af hånd brand dyser er angivet ved den særlige symbolske notation. I øjeblikket særligt populære handlinger udstyret er mærket med:

 1. MS 70, MS 50, MS 50P - kategori af aftagelige tønder, hvis drift åbner mulighed for en hurtig udvidelse slangeledninger. Det vigtigste formål med uddannelse fortalere, vedligeholde og ændre retningen af en kontinuerlig stråle af slukningsmiddel stof.
 2. RS og RS 70.01 50.01 - ikke-aftagelige brand kufferter, som anvendes til at skabe en kontinuert strøm af fluidum uden tryk niveau justeringsmuligheder.
 3. HLR 50, RCC 50, RSP 70 - bærbare enheder, der giver medarbejdere MOE yderligere beskyttelse mod udsættelse for forhøjet temperatur ved tilførsel af fluidum i en vinkel. Sættet omfatter transformerende skum dyse.
 4. RSKZ 70 - en yderst effektiv brandslukningsudstyr af universel formål, der er forbundet til den faste ild forsyning slukningsvand. Under driften kan justeres intensitet og retning af strømmen af slukningsmiddel stof baserede brand. Stammerne af denne kategori er egnede til anvendelse med specifikke stoffer.

Mærkning brand monitorer

Lafetnyj brand kuffert indeholder også en markering, hvorefter det er muligt hurtigt at indhente yderligere oplysninger vedrørende de specifikationer enhed:

 1. "P" - universal mobil lafetnyj brand tønde. Sådanne systemer er egnet til samling af mobile pumpesystemer.
 2. "D" - markering angiver muligheden for fjernbetjeningen. Funktionsprincippet er baseret på tilpasning af arbejdsfluidet tryk i den automatiske tilstand. På grund af de specifikke konstruktioner af de fjerntliggende aksler bliver muligt præcision i retning af jet brand arne. Når denne faktor er helt elimineret sikkerhedsrisici reddere. Udgifter brandslanger af denne type er også justeres automatisk.
 3. "C" - stationære version af brand skærme. Det bruges til at fuldføre de interne brandslukning kraner. Installation mulig på særlige tårne og motoriseret transport.
 4. "B" - guns monteret på trailere. Tilstedeværelsen af en roterende mekanisme gør det muligt at opnå en bred vinkel på handling.

Brandmænd kufferter - tekniske specifikationer

Nærmere oplysninger om de enkelte kufferter til undertrykke brande altid er angivet i den tekniske dokumentation. En af de vigtigste parametre her virker driftstryk - den maksimale hastighed, ved hvilken anordningen er beregnet. Med andre ord, de karakteristiske punkter på fluidtrykket der skal leveres på udgangen af den brandslange direkte foran løbet. Underdrive tilladte indeks er nødvendigvis afspejles i hastighedsreduktion effektivitet og undertrykke inflammation foci. Overskydende regler kan medføre kritiske skader på tønden. Karakterisering angivet i kg / cm2 eller i atmosfærer.

Næste parameter, - den maksimale mængde af hydraulisk væske, der kan strømme fra udløbet per tidsenhed ved den optimale systemtryk. Karakteristik taget hensyn først og fremmest til mere effektiv anvendelse af vand. Også under hensyntagen til den parameter, baseret på udførelsen af pumpen eller pumpe.

Vifte af sprøjtestrålen er den maksimale afstand vådfoderet, som er beregnet til at affyre eksisterende boring. Målt ifølge nyeste eksponering dråbevis ved typiske sprøjtevinkel og normalt tryk i systemet.

I betragtning af de parametre, der har brand kanoner, specifikationer, der er angivet i den tekniske dokumentation, er det nødvendigt at være opmærksom på de typer af tilslutningsmuligheder hoveder er tilgængelige til brug. Det er yderst vigtigt at finde den rigtige kit i overensstemmelse med arten og typen af cylinder anvendes muffe.

Hvilke tips bruges til bundtning stammerne?

Dyse - en anordning, installation af hvilket udvider funktionaliteten af branden cylinderen og dermed skaber de nødvendige betingelser for undertrykkelse af store brande.

Moderne brand kanoner kan udstyres med følgende vedhæftede filer:

 • vand;
 • skum;
 • luft;
 • vand og skum;
 • pulver;
 • en variabel hastighed;
 • neperekryvnymi;
 • med brusere.

® vand-pres pakning kommunikation til brandslukning

Hvis du hurtigt vil undertrykke brande hurtigt er yderst vigtigt at bringe udstyret i "kampen" tilstand. Til dette formål er MOE medarbejdere styret af standardiserede skemaer samlingselementer forhøjede vand kommunikation.

At starte pumpen fremstilles, som er ansvarlig for at levere arbejdsfluidet fra reservoiret. Endvidere er sugeslangen vedhæftet som indeholder et sikkerhedsnet, forhindre tilstopning af udstyret. Fra pumper til at slukke en brand sted gives rørformede linje, færdiggørelsen af bevæbnet forgrening. Installeret yderligere ærmer, der er forbundet brand tønder. Ved udgangen af pumpen er aktiveret, et bremsetryk leveres jævnt, ventilerne åbnes, hvorefter vand tilføres under tryk til herden brand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.