HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvad tonometer på håndleddet er bedre at købe? Anmeldelser og ekspertrådgivning

Lægeundersøgelse af hver person skal afholdes mindst en gang om året. Ændringer i blodtrykket er inkluderet i undersøgelsen. Men mennesker med hjerte-kar-sygdom har brug for konstant og præcis definition af denne indikator. Der er en række af måleinstrumenter til blodtryk. Hvilken bedre tonometer på håndleddet? Dette problem bør løses, før de køber. Feedback fra brugere og eksperter for at hjælpe i denne. Spørgsmålet om, hvordan du ændrer tonometer pres på håndleddet er bedre, bør være interesseret i, og raske mennesker. Efter alt, denne indikator kontrol er vigtig for alle.

Hvad er blodtryk

For at bestemme den rækkefølge, som tonometer på håndleddet er bedre, skal du først forstå hans udnævnelse. Anordningen bestemmer blodtrykket. Der er flere af disse indikatorer, som er uden for kompetence tonometer. Disse indbefatter venøs, kapillær, intrakardiale tryk. Det bestemmer værdien af hans blod tonometer på håndleddet. Hvilket er bedre at købe, for at hjælpe med at løse bedømmelser af eksperter.

Blodtryk - det er en af de vigtigste indikatorer for sundhed og et tegn på menneskeliv. Hans forskning viser, hvor hårdt blodet skubber mod væggene i blodkarrene. I tilfælde af tonometer undersøges arterie.

trykindikator

Feedback fra kunder i at fastlægge den bedste tonometer på håndleddet skal forstå, hvad det er, der viser enheden. Kredsløbssygdomme er fra et standpunkt af volumenet af blod, som hjertet pumper over tid, såvel som modstand kraft af det vaskulære system. Disse indikatorer kan måle blodtryksmanchet på håndleddet. Hvilken bedre til at købe, vil det blive diskuteret yderligere.

Systoliske (øvre) værdi angiver kraften i blodet virkninger på arterierne. Dette sker på tidspunktet for udgivelsen af hendes hjerte. Trykkraft samtidig reducere hjertemusklen viser en højere værdi, som ændrer blodtrykket på håndleddet. Hvilket er bedre? Consumer vurderinger, vil hjælpe besvare dette spørgsmål.

Diastolisk (lavere) indeks værdi svarer til den kraft, indflydelse på blodkarrene på tidspunktet for lempelse af hjertemusklen. God manchet blodtryk på håndleddet, ifølge specialister, er en nøjagtig måling både den betragtede værdi.

Kriterierne for udvælgelse

en række påvirkende faktorer skal identificeres for at behandle spørgsmålet om, hvad tonometer på håndleddet ville være et bedre valg.

Den ene er driftsfrekvensen. Ifølge kundernes feedback, automatisk manchet blodtryk på håndleddet er simpelthen uerstattelige for folk, der har behov for regelmæssig overvågning af tryk.

brugerens alder skal også tages i betragtning i forbindelse med valg af udstyr. Unge og midaldrende mennesker er ideel tonometer på håndleddet. Ekspertanmeldelser indsendt af måleteknik sige, at de ældre bør overvejes at bruge en bestemt type software til enheden.

Hvis patienten allerede diagnosticeret med cardiovaskulær sygdom, ville det bedste valg være, efter kundernes tilbagemeldinger, automatisk blodtryksmanchet på håndleddet, som tilvejebringer den funktion at bestemme hjerterytmen.

typer blodtryksmonitorer

Der findes flere typer af blodtryksmonitorer. Ved målemetode udskiller håndled og skulder udførelsesformer. Wrist automatiske blodtryksmonitorer er bedre at gælde for folk under 40, der ikke har alvorlige hjerte-karsygdomme. For at afgøre, hvilke tonometer bedre - på håndleddet eller skulder - bør vurdere patientens alder.

De er også klassificeres på grundlag af måleinstrumenter til måling. Der er mekaniske, halvautomatiske og automatiske anordninger. Først afgøre, hvilken type er bedst egnet person (håndled eller skulder), kan du forstå, hvilken type af automatisering skal vælges. Semi tilfælde kræver manuel pumpning luft og automatisk dataindsamling. Dette princip anvendes i skulder tonometers. Anvendes på håndleddet fuldautomatisk data indsamlings indretningen af blodtrykket.

Valg af tonometer på håndleddet

Ud over at definere bred vifte af udstyr, bør evaluere nogle parametre, der karakteriserer tonometer på håndleddet. Hvad bedre ekspertanmeldelser giver en liste over parametre, der er nødvendige for at udføre valget. For det præsenterede udstyr i første omgang er vigtigt nøjagtigheden af målingerne. Den store fejl kan få enheden ubrugelig. Foto Automatisk tonometer er præsenteret nedenfor.

Du bør også være opmærksom på den type manchetten. Det er bedre, hvis enheden har evnen til at forbinde til en stikkontakt og computeren. Vigtigt som sin ekstra funktion, hukommelse og andre tekniske aspekter.

Blodtryksmonitorer for ældre

Tonometer på håndleddet, anmeldelser af hvilke har givet eksperter i forskellige kilder, divideret med formålet for hver ældgamle gruppe.

Ældre patienter rådes til at erhverve automatisk enhed. På håndleddet kan kun måles ved hjælp af trykket apparat udstyret med intelligente logiksystem. Det bruger en speciel beregningsformel, der er i stand til at give nøjagtig aflæsning selv i dårlig, uregelmæssig puls.

Ældre mennesker skal vælge automatiske blodtryksmonitorer med målingen på håndleddet, t. Til. Selv små bestræbelser på manchet inflation kan forårsage en trykstød. De skal præsentere en tredobbelt indikatorer måling. Denne funktion indeholder mange automatisk tonometer på håndleddet. Anmeldelser Eksperter siger det som uundværlig for personer i alderen.

Blodtryksmålere for unge

Automatiske målinger ved håndleddet, er ofte bruges til at bestemme blodtrykket hos unge mennesker.

Automatiske tonometers på håndleddet (foto præsenteres på) skal købes på grundlag af måling af blodtryk ydeevne og en læges anbefaling. Hvis formålet med brugen af instrumentet er en forebyggende kontrol af det kardiovaskulære system i ung sund person, vil enheden også repræsenteres af en af de mest bekvemme.

Der er sorter, der kan måle blodtrykket hos børn. Manchetten har en mindre omkreds. Barsel sådanne målere kan registrere de tidlige stadier af forekomsten af præeklampsi (præeklampsi).

De unge er ikke nødvendigvis tilstedeværelsen af ekstra funktioner, hvis der ikke er sygdomme i det kardiovaskulære system.

Opkøb Tips

Når du køber en blodtryksmåler bør være opmærksomme på den korrekte udførelse af garantien. For at forstå, hvad det tonometer på håndleddet er bedre at vælge, bør du være opmærksom på den service, som leveres af producenten. Bedre at bo på udstyret model, hvor producenten giver muligheden for at gøre det reparation eller udskiftning af komponenter i enheden. Hvis du har brug for en ny manchet eller et andet element af et tonometer, bør en ansvarlig producent i garantiperioden hjælpe med at løse problemet umotiveret. Det skal også bemærkes, at kun i specialiserede indkøbscentre, der har en licens til realisering af medicinsk udstyr, skal købes Automatiske tonometers på håndleddet. Hvilket er bedre? Consumer anmeldelser bemærke følgende. Iværksætter-enheder leveret den bedste, der korrekt udfylder garantibeviset , og letter gennemførelsen af fabrikantens forpligtelser til køberen.

Den garantibeviset skal være det serienummer og model og dato for salg af tonometer. Der bør være underskrifter fra sælger og køber. Det er bedre at fastgøre garanti check. Adresse og telefonnummer på servicecentret skal også specificeret i dokumentet.

Consumer anmeldelser på producenterne

Blandt de eksisterende modeller af automatiske håndled blodtryksmonitorer manometre skiller sig ud fra de mest populære producenter.

Hvad tonometer på håndleddet bedre svar brugerfeedback. En af den bedste kvalitet, de kalder Omrons enheder. Især en masse positiv feedback model M6. Præget af stabilitet i fare, som giver enheder, selv når de flytter hånd.

På kriteriet om hukommelse fungerede godt Microlife BP, ZAST1-1, Nissei DS-1862. Deres hukommelse er delt op i blokke og har god kapacitet. Dette gør det muligt at overvåge trykmålinger over tid.

Med hensyn til de komplekse muligheder, blev forbrugerne identificeret enhed Nissei DS-1862. Stor hukommelseskapacitet, nem installation og overkommelig pris karakterisere disse Automatiske tonometers på håndleddet. Hvad er den bedste producent i form af service, også identificeret forbruger opinionsundersøgelse. Her leverandører som Nissei, Omron blev noteret. Men at kalde det Microlife servicecenter er hårdt nok. Bedste udstyr mærket mærket Omron, Microlife, hvor blodtryksmonitorer sælges med pung til at holde.

ekspert Tips

Ud over alle de ovennævnte anbefalinger til at vælge den bedste manometer, eksperter rådgive at være opmærksom på sådanne faktorer som den type enhed magt. Automatisering er udstyret med motor, der kører på elektricitet. Det skaber et lufttryk i manchetten tonometer. I drift mikro-motor bruger en hel del energi. Derfor teknologi eksperter rådgive erhverve sådanne enheder, der er i stand til at oprette forbindelse til lysnettet.

Hvis det er drevet kun af batterier, er det nødvendigt at sørge for indkøb af batterier. Batterier, som producenten har ydet ved levering, vil ikke vare længe. Derfor vil høj kvalitet batterier med den nødvendige effekt garantere god betjening af udstyret. Afladede batterier føre til forkerte testresultater.

brug Teknologi

Når det besluttes, hvad tonometer på håndleddet er bedre, bør være bekendt med den korrekte brug af sin teknologi. En time før målingen bør kasseres fra måltidet i 2 timer - fra cigaretter og tonika. Enheden er monteret på den venstre arm. Yderligere ændringer i systemet starter. Luften skal komme ned langsomt. På dette afhænger nøjagtighedskravene ændringer.

Manchetten er fastgjort oven på hånden, og huset er placeret på håndleddet. Hånd position skal være således, at indretningen er på hjerte niveau. Er proceduren målingen er derfor bedre at gøre lyve. Hvis du udelader hånden nedenfor, vil forekomme en stor fejl. For hver 10 cm afvigelser - 8 mm Hg. Art.

arytmi

Årsag et forkert resultat kan være en arytmi af hjerteslag. Derfor er det bedre at købe en enhed, hvor der er et program, der tager hensyn til puls ustabilitet. Det vil vise tilstedeværelsen af en arytmi, og korrigerer resultaterne af undersøgelsen. I blodtryksmonitoren skal også være til stede smarte logaritme beregninger. Når en arytmi, og også en svag puls, kan programmet beregne den korrekte værdi af blodtryk måling ved den tredimensionale logik. Dette bør overvejes, når de foretager et køb af automatisk anordning.

Efter at have læst forbruger anmeldelser og anbefalinger af eksperterne, at spørgsmålet om, der er bedre tonometer på håndleddet, kunne løses meget enkelt. Efter at have vurderet alle de tilgængelige faktorer og brugernes synspunkter, kan du købe en effektiv og måling af høj kvalitet enhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.