Hjem og familieHelligdage

Tillykke med foråret på skolen og børnehaven

Tillykke med foråret afholdt den 1. marts. På denne dag, studerende og børn i børnehaver arrangere en række aktiviteter, som er besøgt af indbudte gæster - forældre til elever såvel som lærere og pædagoger. Ankomsten af foråret og starten af varm glad alle, der bor i breddegrader, hvor den kolde regerer en betydelig del af året.

Efter en vinter gamle mennesker iscenesat underholdning spil, messer og forestillinger. Slaviske folk i slutningen af februar i en uge afsat til sjov til ære for det kommende forår - Carnival, den sidste dag i hvilket er det vigtigste, og blev kaldt "off vinter." Han blev ledsaget af afbrænding af gudebilleder, som henviser til vinteren.

I dagens verden, Spring Festival mødt noget anderledes. Men der er noget, der forener de gamle og moderne tider i denne henseende - den grænseløse glæde af de mennesker omkring ankomsten af en af de smukkeste tid af året - forår.

Tillykke med første forårsdag i skolen

Foråret er her - bragte varme

Naturen kom til live igen

Og meget snart vil blomstre smukke blomster.

Venner! Jeg lykønsker jer

Siden begyndelsen af foråret Festival!

Dette komplimenter den studerende kan åbne en begivenhed dedikeret til ferie af foråret.

I dag er vores ferie skulle: Foråret er kommet!

Hvor godt, at den kolde aftage

Og nordenvinden ikke bærer for koldt sne

Jeg lykønsker jer, mine venner!

Med foråret og solen gennem vinduet,

Hvilket smelter isen og vil varme huset.

Jeg ønsker dig lykke og god,

Efter et besøg på os Foråret er kommet!

Tillykke med foråret ferie i børnehaven

Med den magiske ferie i foråret er kommet til vores have varme

Og nu solen skinner meget højt!

Nightingales synger i grenene,

Tits stål Twitter

Jeg er bag vinduet tælles fem ting i dag!

Med ankomsten af foråret Festival alle sjovt at spille!

Denne hilsen er egnet til børn i førskolealderen.

Tillykke med foråret: aktiviteter i skolen

Typisk er foråret festival fejret kun i skole i de små klasser. Alle klasser i parallel involveret i at organisere begivenheden, inviteret skoleledere og forældre til børnene.

Eleverne kan spille en af folkeeventyr eller opfinde en historie. Præsentation af de studerende kan mere formaliseret: at præsentere poesi hilsener og et par sang og dans numre.

Scenery besætte en af de vigtigste dele i organisationen af festivalen af foråret: scenen skal dekoreres med friske blomster - symboler for "genoplivet" natur. Costumed tegn er også velkomne: for eksempel, kan en af lærerne spille rollen som "forår", som børnene vil blive kaldt til scenen, og "vinter" kan spille en anden, der vil løfte børnene, der vil komme tilbage igen efter faldet. Det faktum, at de rekreative aktiviteter i skolen, og bør være uddannelsesmæssig karakter: børn med dette scener kan absorbere de cykliske sæsoner.

I slutningen, kan alle deltagere gå på scenen (sammen med tegnene - "forår" og "vinter") og sing-venlige tema.

Hvis en af lærerne vil spille rollen som vinteren, så er det vigtigt at understrege i finalen i det faktum, at alle årstider er meget vigtige.

Tillykke med foråret: en ferie i børnehave

Funktioner forår ferie i børnehaven er, at her er det bedre at afholde et arrangement med masser af udklædte tegn.

For eksempel, i tillæg til de tegn, "Spring" og "vinter" du kan tilføje et "sluge", som i folkeeventyr medfører en fjeder, at det kan invitere på scenen chefen gæst.

Også for børnenes ferie foråret karakteristisk modsatte: en god svale, for eksempel, kan imødegås ved Baba-Yaga, som forsøger at forhindre ankomsten af foråret på scenen.

Poetiske hilsener kan recitere foran et publikum , eller læse børnene.

Alle disse optioner tillykke foråret - kun vejledende eksempler, som kan med held ikke realiseres uden et strålende smil congratulator og glæde, som skal være for alle mennesker den første dag i foråret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.