SundhedSygdomme og betingelser

Meningitis i børnehaven: det er, hvordan de bliver smittet, hvordan man kan forebygge sygdommen?

Meningitis kaldte dødelig sygdom, hvor betændelse udsat hjernen og rygmarven. Kaldes sygdommen med en eller flere mikrober, kan det være en virus eller en bakterie, en svamp.

Allokere en primær meningitis, hvor sygdommen er en uafhængig form og kan være forårsaget af en virus eller bakterier (hovedsagelig meningokok eller Haemophilus influenzae). De lider ofte af børn, teenagere, ældre. Der er også en sekundær meningitis, som ikke har nogen aldersrelaterede forskelle. Det forekommer som en komplikation af virale sygdomme (mæslinger, skoldkopper, fåresyge, røde hunde) eller purulent (otitis, sinusitis, sepsis). Meningitis i børnehaven - en primær proces, og jo oftere det er forårsaget af noget mere end meningokokker. Meningokokmeningitis er en form for infektion.

Hvad er meningokoksygdom?

Sygdommen forårsages af en mikrobe, som falder fra én person til en anden ved luftbårne dråber. Denne bakterie er meget smitsom, men hurtigt dø i den kølige luft, så forekomsten af udbrud mulig gennem tæt kontakt eller i mennesker, der er i de varme indendørs.

80% af tilfældene af primær meningitis er forbundet med meningokokker, og alvorlige former opstår næsten altid i børn fra seks måneder af livet (børn 6-10 måneder beskyttet mod bakterier maternelle antistoffer) eller unge på grund af det faktum, at de endnu ikke har haft tid til at udvikle immunitet over for det . Derfor har meningokokmeningitis kaldes "meningitis børn" (før det var på grund af smitsomhed kaldet epidemi hjernehindebetændelse).

Hvert år er der enkelte tilfælde af meningokoksygdom infektion, så indspillede meningokok gruppe B. Men hvert tredje eller fjerde år er der en meningitis udbrud forårsaget af meningokok gruppe A epidemier forekommer oftest om vinteren og foråret, som er forbundet med det generelle fald i immunitet periode, og det faktum, at på denne tid af året, er børn næsten ikke gå og er i rummet.

Der er flere former for meningokok infektion. Den farligste af dem i form af smitsomhed:

- vogn, når en person ikke føler sig syg på samme tid aktivt inden for 2-4 uger fra bakterier luftbårne;

- meningokok snue, som er let at bære, er det ofte ikke diagnosticeret, så ligner det normale af SARS.

Andre former for livstruende infektioner. Det meningitis (eller meningoencephalitis) og meningokok sepsis (meningococcemia). Meningitis i børnehaven, forårsaget af denne bakterie ikke nødvendigvis flyder fra udslæt, så ingen grund til at vente på hendes udseende. Samt at der opstår et usædvanligt udslæt selv uden andre tegn det er årsagen til opkaldet "ambulance" (ikke en børnelæge, nemlig "ER", som nogle gange scorer går til minutter).

Hvordan virker meningokok meningitis?

Sygdommen begynder næsten altid akut, men kan også udvikle sig som en komplikation af meningokok snue, så vil det ske efter mild feber, løbende næse, ondt i halsen og ubehag. De første symptomer - er en alvorlig hovedpine, som forekommer samtidig med stigningen i temperatur til høje tal. Også synes opkastning (hun ofte gentaget, efter at det bliver lettere), fotofobi. Øget hud følsomhed over for konventionel touch (de begynder at forårsage ubehag). Meningitis kan udvikle sig hurtigt, når forekomsten af en alvorlig hovedpine til nedsat bevidsthed tager kun 2-3 timer, men kan foregå langsomt.

Forvirring normalt vises som en blok, der bevæger sig i døsighed, bliver svært at vække barnet. Sommetider denne betingelse indledes med kramper (kortsigtede og længere med nedsat bevidsthed), undertiden - spændingen og utilstrækkeligheden af barnet.

Udslæt - ikke et obligatorisk element. Hvis meningokoksygdom udslæt elementer næsten altid har følgende karakteristika:

- mørk farve;

- plotnovata at røre ved, ser det ud til, at de stikker op over overfladen af huden;

- ofte begynder at blive vist på hænder, fødder, ben, arme, balder, stammen og hovedet - så;

- en form - tæt til formen af en stjerne;

- kan være områder med nekrose;

- udslæt tænder ikke bleg, når der trykkes på det med glas eller strakt hud nedenunder.

Selv om der ikke er nogen symptomer, bare uforståeligt udslæt optrådte på baggrund høj temperatur, og det er ikke ligner en allergisk, er det en anledning til at kalde "ambulance."

Hvordan man ikke at "fange" meningitis i børnehaven?

100% af denne sygdom kan ikke gemmes. Men hvis barnets temperament, så glem ikke om forebyggende indtag af vitaminer i den kolde årstid, straks kontakte Laura børnelæge eller infektionssygdomme i tilfælde af hoste, slim og andre tegn på SARS, er det muligt at forebygge meningokok nasopharyngeal et sted længere. Hvis fundet i haven meningokok infektion, er det nødvendigt at rådføre sig med en smitsom sygdom specialist om profylaktiske antibiotika (måske giver det mening at levere afgrøden til næsesvælget). Alle voksne i tilfælde af tegn på SARS hos barnet til at gå i masken.

Giver større sikkerhed for vaccination mod meningokok, hvilket kan gøres kun for børn over to år, hver tre til fire år (afhængigt af vaccinen). Efter vaccination, er det normalt kun observeret lokal reaktion og feber inden for 36 timer (den taler om dannelsen af immunitet).

Især viste vaccination til børn , der har medfødte problemer med centralnervesystemet, som de har i børnehaven meningitis udvikler oftest.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.