SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er en lipoma? Generelle karakteristika og behandling

Lipoma - en godartet tumor sammensat af fedtvæv. I de fleste tilfælde er det opstår hos kvinder efter 30 år. De mennesker, hun modtog et simpelt navn - "wen".

Hvad er en lipoma? Generelle egenskaber

Tumoren kan forekomme i det menneskelige legeme på ethvert sted, er undtagelsen ikke udgøre, og indre organer (selv hjernen, lever eller mave).

Normalt er det har en klart definerede grænser, smertefri, elastisk, let mobil, ganske blød at røre ved. Ved Wen fliget struktur, er det omgivet af en kapsel (som kan undertiden være fraværende).

I de fleste tumordiameter nåede 1-5 cm, men der lipoma og større -. 10 cm i dette tilfælde kan presse nervecellerne, hvilket gjorde det muligt at forekomsten af smerte .. farve af huden på det sted, dens dannelse ændres ikke.

Lipoma kan være enkelt eller flere. det er oftest dannet på lår, mave, arme, i lænden. Til lægen, som regel blev patienterne behandlet på grund af kosmetiske defekt, som en lipoma er langsomt, men stige i størrelse. Dens forvandling til en malignitet blev observeret.

Hvad er en lipoma? årsager til

Hendes udseende påvirker ikke liv eller menneskeføde.
Men traditionel medicin er af den opfattelse, at begyndelsen af væksten af lipomas forbundet med slaggedannelse af kroppen. Science sådan erklæring er ikke blevet bevist. Videnskabelig dokumentation af årsagerne til olielampen er ikke givet. Men fremkomsten af hans arvelighed påvirkninger, især i tilfælde af flere lipomas.

Men vi bør huske på, at tilstanden af patientens lever, og forskellige metaboliske sygdomme kan fremprovokere en markant stigning i størrelsen af det.

Hvad er en lipoma? hendes synspunkter

Som en del af Wen kan dominere forskellige typer af væv. Følgende typer tumorer:

- Konventionel lipoma. Den består hovedsageligt af fedtvæv.

- fiberholdigt lipoma. Wen er en tæt med lag af bindevæv.

- Neyrofibrolipoma. Det indeholder nerveender, binde-, adipøst, undertiden det vaskulære væv.

Hvad er en lipoma? behandling

Fremkomsten af nye vækster på kroppen - det er en anledning til at henvise til en specialist, der vil levere en præcis diagnose. Til selvmedicinering er ikke nødvendig, fordi metoderne til traditionel medicin ikke er i stand til at opnå den forsvinden af en lipoma. Det kan ikke forsvinde af sig selv.

Hvordan at slippe af med lipomas? Kun kirurgisk. Ved små mængder bliver den fjernet som en ambulant. Umiddelbart efter operationen patienten til at gå hjem. Med større lipomas sygefravær hospital i et par dage, lægen var i stand til at se ham.

De vigtigste indikationer for fjernelse godartede tumorer er følgende:

- fremkomsten af smerte;

- en negativ indvirkning på sine normale drift organer;

- en betydelig stigning i størrelse;

- mindre ubehag.

Når små mængder under operation bruger lokal anæstesi, med betydelig - anæstesi. Fedtvæv fjernes gennem et lille indsnit i huden. Når anvendt på et par sting. Inden for 10 dage, som regel er der fuldstændig sårheling. I nogle tilfælde, Wen fjernet ved fedtsugning.

Hvis patienten lipoma ikke forårsager ubehag og har ingen effekt på hans helbred, i dette tilfælde, kan det ikke røre eller fjerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.