Hjem og familieTilbehør

Floral wire - et uundværligt værktøj til at skabe blomsterdekorationer

Floral wire - et uundværligt værktøj til at skabe blomsterarrangementer, kranse, guirlander og buketter, som bruges til fastgørelse af materialer, farver og dekorationer. Coated speciel emalje, kan grøn ledning bruges som stilken. Farver kan være tilstrækkelig omfattende, når udsmykning udbredte sølv, rød, sort, hvid, gul, blå og andre farver. Blomster wire inde er en høj kvalitet lav kulstofstål tråd. Det kan være af rustfrit stål ledning, eller galvaniseret kobbertråd.

Hvor at bruge blomster wire?

Lakerede tråd bruges til mange former for kunst og kunsthåndværk, kan det bruges til at forlænge stilke af blomster, dekoration blomster kranse og konsolidere materialet. Foruden blomsterarrangeringsindretning det kan anvendes til fremstilling af smykker, som kræver hård tråd til at holde alle de elementer på plads. Moderne produktion tilbyder en bred vifte af farver, størrelser og teksturer af produktet. Grøn ledning bruges oftest til montering af blomsterdekorationer og beskytte vegetationen. Det kommer i forskellige farver til at blande sig med farven på stængler og planter. Blomster wire fremstilles i forskellige længder, tykkelse og tekstur.

lakerede tråd

Lakerede tråd er universel, så det er ideelt til mange forskellige formål. Denne ledning er belagt med et tyndt beskyttende lag, der hjælper med at forhindre kortslutninger i viklingen til ruller. Dens styrke er tilstrækkelig til fastgørelse store og tunge blomster sammensætninger. Producere et tilstrækkeligt bredt udvalg af sektioner og størrelser, emaljeret stang længden kan fra 10 til 40 cm og en diameter på 0,1 til 1,5 mm. Deres fordel er, at de holder deres form meget godt og næppe bøje. Denne ledning er nyttig i beading.

Floral ledning til modellering

En type af blomster valsetråde er i papiret vikling. De bruges under støbningen af polymer ler og kulde porcelæn. Under klasse keramik blomsterhandler før pausen i ledningen eller kaolin, skal du wrap sin særlige blomstret bånd. Barer i papirviklingslængden forenkle denne opgave, desuden at bide et stykke kan kun være særlige klippere.

Konventionelle saks i dette tilfælde ikke er egnet som en papir-omviklet stang er lavet af stål. Ved hjælp af polymer ler, kan du oprette ikke kun stilke, men også for store støvdragere af blomster. Flettematerialer beading blomster wire (billedet nedenfor) ikke passer ind i det papir, snoede, men for en række krøller og lignende små tørrede grene, det vil være, hvad du har brug for.

Essential blomster stifter

Så blomster wire - hvad er det? Som nybegynder skabe blomsterdekorationer og professionel blomsterhandler kan ikke undvære visse redskaber. Komfortabel Floral wire letter i høj grad den kreative proces og er et vigtigt element i den kunstneriske arrangement af både kunstige og naturlige blomster. Du kan bruge det til at gøre boutonnieres og andre blomster brude tilbehør.

Hvad er et dekorativt blomstret ledning?

Hvad er det vigtigt redskab uden hvilken det ikke kan gøre noget blomsterhandler? Kort sagt, dekorative blomster wire - en tynd, fleksibel ledning, der forbinder og holder sammen alle brikkerne sammen og gør det muligt at skabe mere komplekse og attraktiv sammensætning.

Traditionel kabel blomster er udformet på en sådan måde, der giver dig mulighed for at være helt usynlig, betyder det ikke forstyrrer den overordnede harmoni af designet. Lyse, levende, strålende farver er ideel til at skabe accenter, når udsmykning, metalhus er ideel til særlige lejligheder såsom bryllupper eller gradueringer. Dekorative blomster wire - det er også den perfekte løsning til at hænge dekorative elementer i huset, det vigtigste - det er fantasi og kreativitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.