Hjem og familieTilbehør

Brillestel for mænd - en vigtig del af billedet

Et element i billedet af en moderne stilfulde og succesfulde mænd er glassene. De er ikke blot beskytter dine øjne mod solens stråler og rette manglerne i betragtning, men også give en idé om den sociale situation og karakteren af sin ejer, og er dermed det originale kort. Men for at matche den ydre billede af essensen, skal du omhyggeligt vælge brillestel for mænd.

Selvfølgelig kan du ikke gå ind i den første butik af optik og købe det dyreste produkt. Mænds brillestel skal matche den type person og adresse, ikke at fremhæve de mulige ulemper ved det ydre. Ikke alle repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden er i stand til at foretage en tilstrækkelig vurdering af deres fit en bestemt model eller ej. Du kan gå til at vælge brillestel for mænd i selskab med den kvinde, han elskede, eller en god ven, men i dette tilfælde kan have en våbenhvile halvdel af intervallet i butikken. Praktiske råd kan give og salgskonsulenter, men der er ingen garanti for, at de ikke vil tilbyde kun dyrere modeller. Derfor er det bedst at benytte sig af en stylist.

Brillestel for mænd såvel som kvinder, skal være komfortabel og let nok. Linser, især store glas dioptrier, betydeligt tungere enhancement. Som et resultat, kan glassene lægge pres på visse dele af ansigtet: næse, ører, kinder under øjnene. Desuden kan de konstant kravle til selve spidsen af næsen. Hvis dette sker, kan optik medarbejdere lidt bøje BTE bue, men denne teknik er kun muligt med hardwaren.

Mænds brillestel af metal den mest alsidige og er velegnede til jakkesæt og afslappet tøjstil, let at matche med andet tilbehør. De er ikke så iøjnefaldende for andre, som modeller af plast. Alle rammer er lavet af metal belagt med en speciel belægning, der giver farve briller, skinnende, smukke udseende. Det beskytter også huden mod kontakt med metallet. Men langsigtet slid briller sprøjtning, medmindre den er lavet af guld, i steder kontakt med den person kan gradvist fade. På huden i disse områder kan forårsage irritation, afskalning og kløe, som metallet er en af de stærkeste allergener. For at undgå dette, skal du have flere par briller med disse fælge, samt modeller lavet af plast.

Mænds mode for dette tilbehør er ganske konservativ, men den er stadig under forandring. Og de største forandringer undergår plast brillestel for mænd. Mange producenter gør dem synlige, lyse og massiv, så det bliver et tilbehør er en stilfuld og moderigtigt element udseende. Plast - et materiale lys henholdsvis og randen af det vejer lidt.

Der er også modeller af uindfattede briller, hvori linserne er fastgjort til boven ved hjælp af skruer. De ser enkle, vægtløs og "gennemsigtig", det er meget elegant. Men ifølge moderne optikere, kan uindfattede briller skade dine øjne. Desuden er solens stråler brydes på en særlig måde, der passerer gennem linsen, og fokusere på deres kanter. Som et resultat, de varme op, og det kan medføre en forbrænding på huden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.