LovOverholdelse om regulering

Inspektion af scenen

Inspektion af scenen - en af undersøgelsen, hvor investigator eller enhver anden person (lovfæstet) direkte udforske, opfatte, vurdere og registrere de attributter og egenskaber materielle objekter for at finde relevante for undersøgelsen af genstande og spor, samt at etablere en mekanisme for hændelsen arrangementer og andre omstændigheder. Typisk inspektion af scenen producerede straks, for ikke at miste sporene til at løse situationen og omstændighederne af hændelsen.

Stedet for havaristedet at forstå terrænet, det rum, hvor forbrydelsen skete, og hvor der er objekter blive beslaglagt til. inspektion grænser er bestemt af undersøgeren uafhængigt.

inspektionsopgaver

 • alt - er at fremskaffe bevis for en tidligere begivenhed, de mennesker og genstande forholde sig til det;
 • Real - påvisning af spor, bestemme objekter, der skal beslaglægges, etablering af vidner og vidner, fastlæggelse af årsagerne, der bidrager kriminalitet og andre.

Undersøgelse taktik scene

WMD er lavet i flere faser:

1. Forberedende. Udføres efter modtagelsen af indberetninger om kriminalitet. Er at yde bistand til ofre, organiseringen af beskyttelse af gerningsstedet, træffe foranstaltninger for at forhindre skader fra kriminalitet, hvis det er muligt, at definitionen af den ekspertise, der kræves for at bringe til inspektion, sikrer tilstedeværelsen af vidner og andre.

2. Arbejde. Det har til formål at etablere mekanismen af forbrydelsen, afslører spor og andre objekter, der bidrager til undersøgelsen. På dette stadium de billeder eller videoer.

3. Final. Læg planer, ordninger og masseødelæggelsesvåben rapport, hørte de modtagne bemærkninger i løbet af den undersøgende handling, pakket og forseglet materielle beviser.

  Psykologi af gerningssted

  Eftersom undersøgelsesområdet udføres i de indledende faser, det har en betydelig indvirkning på det videre forløb af undersøgelsen. Fejl i undersøgelsesperioden kan føre til udnævnelsen af den forkerte version, og som et resultat, vil gerningsmanden blive retsforfulgt.

  For at drage de rigtige konklusioner, er det nødvendigt at samle alle relevante oplysninger til undersøgelsen. Så det skal omhyggeligt analyseret og fremlagt den version, der forklarer begivenhederne. Efterfølgende er de i forhold til situationen i den scene, sætte de eksisterende modsætninger.

  Når den psykologiske analyse af aktivitet den person, der udfører undersøgelsen af scenen, tildele organisatoriske, søgning, rekonstruktiv, hånd identifikation. Den første er tilrettelæggelsen af arbejdet på scenen (inspektion område afspærret området, koordinering af aktioner af deltagerne i undersøgelsesbeføjelser handlinger, etc.). Det er vigtigt at have autoritet investigator, som andre skal adlyde, styret i sine retningslinjer og instrukser. Ellers vil gruppen arbejde separat og det ønskede resultat er opnået.

  Søg aktivitet er at identificere de nødvendige oplysninger for undersøgelsen. Situationen for gerningsstedet opfattes gennem rationel tænkning og sansning.

  Rekonstruktiv aspekt af aktivitet er at analysere information og nominering versioner. Efterfølgende er hver af dem kontrolleres og indstilles det reelle billede af begivenhederne.

  Inspektion af scenen er et vigtigt efterforskningsmæssige tiltag, da der ofte konfiskeret materielle beviser, som lagde grunden til de gebyrer: fingeraftryk, fodspor sko osv ..

  Similar articles

   

   

   

   

  Trending Now

   

   

   

   

  Newest

  Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.