LovOverholdelse om regulering

I modsætning til den rækkefølge ved kendelse i arbejdsretten

Hvad er forskellen i størrelsesordenen disposition? Arbejdsret - er et stort og komplekst område. Forstå selv de grundlæggende begreber og definitioner er ikke så enkel. I denne artikel vil du lære alt om så vigtige kategorier som instruktioner og ordrer.

grundlæggende begreber

Arbejdsret brug for i dag kvalitativt at vide, ikke kun arbejdsgiveren, men medarbejderen. Det er virkelig meget vigtigt, nødvendigt og nyttigt sfære, uden hvilken det ikke ville koste nogen officiel arbejde aktivitet. Af særlig betydning i lovgivningen i de enkelte elementer i ledelse. Ledelsen er overalt, på hver store eller små virksomheder. Leader - en person, der udfører ledelsesmæssige aktiviteter, forpligtet til at distribuere til de ansatte alle mulige retninger. I dette tilfælde er de klassificeret i henhold til bestemte kriterier. Men indikationer er de vigtigste former for ordrer og instruktioner. Mange ledere her kan give problemer. Dette skyldes i høj grad det faktum, at de ikke forstår meget godt, hvad er forskellen mellem rækkefølgen af instruktionerne. Det er med dette, og er nødt til at handle for.

Ordren: et generelt overblik

Før vi taler om de væsentligste forskelle mellem de præsenterede begreber, i første omgang vil det være nødvendigt at indføre en generel beskrivelse af hver af de vilkår. Du bør starte med ordren. Hvad er det?

Ifølge Labor Code, en ordre - dette er et specifikt retligt instrument skabt af lederen af en organisation alene. Bestil - er en måde at løse de grundlæggende arbejdsopgaver, sikre arbejdstagernes arbejde. I dette tilfælde en sådan form for dekret gælder for absolut alle underordnede (og det er især vigtigt at bemærke). Ordren kan udstedes både skriftligt og mundtligt.

Hvis vi taler om offentlige organer, der er en ordre har karakter af en retsakt. Den offentliggøres direkte til lederen af regeringen. Her er der en anden form for dekretet - orden. Den adskiller sig fra en ordre, bortset fra at kun gælder for militære enheder på vegne af chefen.

Bortskaffelse: generelle egenskaber

Nu er det værd at vide, det er en ordre. Dette er en form for en indikation i karakteren af den retsakt, der skal udstedes ved direkte leder af organisationen eller repræsentanter for strukturelle divisioner. Bestil har til formål at løse de grundlæggende problemer og operationelle spørgsmål i organisationen. I dette tilfælde kan en ordre være, og arten af ordren, eller rettere, en indikation af en rapport til en bestemt rækkefølge til de rigtige personer. Bestil kan sprede sig som overhovedet, og kun nogle få medarbejdere.

Betragtes som en form for instruktion kan være både mundtlig og skriftlig karakter. I dette tilfælde, de fleste af lederne af forskellige virksomheder foretrækker at give det verbale ordrer.

Til rådighed for de statslige strukturer kan have karakter af en retsakt med en begrænset gyldighedsperiode. I dette tilfælde, for indgivelse af en indikation kunne kun snæver kreds af mennesker.

Forskelle i små organisationer

Det er endelig gå til det meget vigtige spørgsmål om, hvorvidt der i det mindste en vis forskel mellem rækkefølgen af instruktionerne. Selvfølgelig er der. Dette kunne gætte på tidspunktet for de særlige kendetegn ved hver af disse begreber.

Fortolkningen af loven arbejdskraft (Labor Code), udgivet et par grundlæggende principper og tilgange, som at forsøge at modsætte de to begreber præsenteres, samt give dem en lille sammenlignende beskrivelse. I dette tilfælde, når det værd at bemærke, at forskellen mellem begreberne er afhængig af en virksomhed. Således i små organisationer, selvom nogle modsat rækkefølgen af disposition er praktisk talt fraværende. Det bør måske nævne det faktum, at ordrerne i små virksomheder betragtes som en indikation på at forbedre de organisatoriske aktiviteter og bortskaffelse - som dekretet om operationelle og metodiske problemstillinger.

I modsætning til rækkefølgen af instruktionerne i virksomheden, som har en lille størrelse, er det således ikke afgørende.

Forskelle i mellemstore og store organisationer

Markant ændret strategi i store og mellemstore organisationer. I modsætning til små virksomheder, hvor underskrive instruktioner Kun hovedet og souschef, mellemstore og store organisationer giver ret til underskrift også repræsentanter for strukturelle organisationer. Det fungerer på følgende måde: den vigtigste leder udsteder ordrer for alle aktiviteter i virksomheden (de er i virkeligheden lede hele organisationens arbejde); ledere af den strukturelle organisering af at forsøge at udgive alle mulige ordrer inden for grænserne af deres kompetence, men i overensstemmelse med den grundlæggende rækkefølge af den administrerende direktør. Effekten af de ordrer, der er udstedt af institutlederne, gælder kun for ansatte i en bestemt struktur.

Forskellen i størrelsesordenen disposition i offentligt anlæg eller en stor gennemsnitlig størrelse, omtrent det samme. Det skal dog fremhæve de vigtigste underarter præsenterede instruktioner:

  • på personale;
  • af økonomiske og administrative aktiviteter;
  • større operationer.

Forskellen i indholdet

Over den vigtigste forskel fra salg af den rækkefølge, det er blevet identificeret. I arbejdsret, dog skiller sig ud og nogle andre gange (ikke blot en angivelse af ledelsesfunktionen). Hvad mener du?

Vi taler om indholdet. Således skal teksten i vilkårlig rækkefølge består af to dele: detektion og bortskaffelse. Den første del indeholder grundlæggende fakta, mål, begivenheder og opgaver. Den anden del indeholder tidsfrister og en række specifikke tiltag. Teksten til ordre behøver ikke at blive normaliseret. Desuden er det ikke nødvendigvis behøver at være tekst (ordre kan være mundtlig).

Således er spørgsmålet om, hvad der er den vigtigste forskel fra bortskaffelse af ordren (hovedet, repræsentanten for den strukturelle afdeling, stedfortrædere og så videre. D.), har en meget omfattende og informativ karakter.

Forskellen i forhold til de involverede spørgsmål

Vær sikker på at fremhæve en mere vigtig forskel mellem ordrer og instruktioner. Vi taler om en kreds af de involverede spørgsmål eller om opgaverne. Det faktum, at indholdet præsenteres af to typer af instruktioner er meget forskellige. Således er rækkefølgen består af to hoveddele: påvisning og bortskaffelse. Betragtningen er en del af dokumentet består af forskellige former for arrangementer, fakta, mål og målsætninger. Den administrative del af den særlige måde åbner alle disse elementer, men indeholder også en direkte indikation.

En helt anden sag med ordren. Det er som at bære og ikke bære en regulerende karakter.

Hvad er en meningsfuld forskel mellem rækkefølgen af ordren? Indenrigsministeriet og andre strukturer, for eksempel, er der følgende system:

  • handling beordrer kort sigt, og for - længe;
  • opsige ordre kan først efter hans henrettelse og disposition - efter dens annullering;
  • at foretage ændringer for at få hele dokumentet at genudsende, i tilfælde af ordren ikke kræver nogen ændring eller rettelse kan foretages direkte i processen;
  • række spørgsmål i den rækkefølge er begrænset til operationelle oplysninger, og bortskaffelse - retsforhold.

lovgivningsmæssige dokumenter

Et andet vigtigt spørgsmål, der ville påvirke prisen - dette dokument for hver af de præsenterede instruktioner. Af den måde, er i det mindste noget kontrast til rækkefølgen af ordrer og instruktioner administrativ typen ikke fundet. Således en arbejdsgiver ønsker at finde en definition af de begreber, kan finde dem i FAS - Federal Archival service. Mærkeligt nok, i denne samling præsenterede begreber behandles som synonymer. Dette skyldes formentlig, at manglen på forskelle mellem dem på det retlige område.

Hvorfor alt dette? Det faktum, at reglerne ikke fix næsten i det mindste en vis forskel mellem de instruktioner og ordrer. Det er derfor, du skal være opmærksom primært på den praktiske komponent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.