LovOverholdelse om regulering

Fortoldning biler - en delikat sag

Folk, der skulle indføres i Rusland købte en bil i udlandet, ved, at det fortoldning af biler - det er meget generende og dyrt. Fuldt forstå placeringen af vores stat, forsøger en sidste indsats for at redde den hjemlige bilindustri. Men det er ikke altid klart, hvorfor dette bør ske på bekostning af borgerne.
fortoldning af bilen - en procedure for legalisering erhvervet i udlandet "Iron Horse" ved at betale told. Så tolden i denne procedure er det mest interessante, fordi de gør i dag, er ganske imponerende beløb. Fortoldning biler har sine egne særheder, som nødvendigvis må tage hensyn til, fordi toldvæsenet er ikke en til at stå på ceremoni.

For det første at bringe i Rusland kan kun bil ældre end 3 og yngre end 5 år. Advarsel! Alder af maskinen regnes fra datoen for fremstillingen og ikke fra tidspunktet for salget. Dette er meget vigtigt, når de købes Border alder maskine. Det er bedre at fokusere på bilen fire år. Det er svært at lave en fejl. Et godt råd: at købe en bil til at vælge den mest pålidelige i Tyskland. Dette land er meget strenge om fortielse af mangler og vride speedometer. Derfor er der en tilstrækkelig høj køb garanterer en rigtig god bil.

For det andet er mængden af toldafgifter afhænger af motorens kapacitet. De data, der er angivet i tabellen er de nuværende takster for 2013. Med Ruslands optagelse i WTO rastomozhka biler faldt en smule, det var dyrere end sidste år. Men glæde sig for tidligt, fordi den del af beløbet, der er nu nedobirayut som told, har vores tapre officerer erstattet afgiften på bortskaffelse. Denne skat er i øjeblikket ser meget forvirrende, fordi udnyttelsen i Rusland - noget helt mystisk.

mængden af told

omkostninger 1smᵌ

motor volumen

sum

€ 0,85

1000 smᵌ

850 €

1 €

1000-1500 smᵌ

1000-1500 €

1,5 €

1500-1800 smᵌ

2250-2700 €

1,75 €

1800-2300 smᵌ

3150-4025 €

2 €

2300-3000 smᵌ

4600-6000 €

2,25 €

3000 smᵌ

fra 6750 €

Nu om design. Toldbehandling af biler i Rusland i henhold til lovgivningen på følgende måde. Alle maskiner er lavet ved grænsen. Bilen er kun udstedes til den person, der passerer grænsen, og som har stemplet i deres pas (dette er vigtigt, uden dette niveau af fortoldning af køretøjet ikke kan være). Maskinen er placeret på parkeringspladsen til midlertidig opbevaring, og den fremtidige ejer sendes til toldsted, hvor han skal betale told, skat på bortskaffelse, udfylde toldangivelsen.

Et andet vigtigt punkt. Den russiske vil blive givet en registreringsattest er ikke uden miljøcertificering. For at opnå dette dokument, du har brug for en kopi af den originale registreringsattest af maskinen kontakt det rette organ (dens placering for at få at vide på forhånd, ellers maskinen bare ikke vil give op).

Så på det toldsted forudsat: civile og et pas, kørekort, en kvittering for betaling af told og skat på bortskaffelse, miljøcertificering, den originale registreringsattest, udfyldt en toldangivelse. Det er alle de fortoldning af biler fandt sted, kan maskinen ført til protokols i GBDD, skal dette ske inden for 5 arbejdsdage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.