SundhedMedicin

Manuel blodtryksmåler på håndleddet: mønstre og reaktioner

Mennesker, der lider af hjerte-kar-sygdom, bør hele tiden overvåge ændringer af blodtryk. Denne indikator kan måles ved specielle instrumenter, at fabrikanterne producerer i forskellige variationer. Manuel blodtryksmåler er forskellig fra den analoge kompakt størrelse. Medicinsk udstyr er bekvemt at bruge. Det kan tage med dig på arbejde, til landet, på ferie eller forretningsrejse.

Manuel blodtryk skærm: princip enhedens operativsystem

Medicinske indretning tjener til at bestemme blodtrykket. Ved hjælp af målte parameter definerer hvordan blodet presser mod karvæggen. Vi undersøger mængden af blod i kredsløbet på den person, at hjertet er i stand til at pumpe over tid, og kraften i modstand på den del af kredsløbet.

Øvre eller systolisk værdi angiver den kraft, hvormed blodet påvirker arterien under dens udstødning fra hjertet. Den nederste, eller diastoliske værdi - en indikator, der viser styrken i blodet påvirker væggene i blodkar på det tidspunkt, hvor hjertemusklen slapper af. En god enhed bør korrekt måle begge tal. Til disse formål og bruger en tonometer.

At måle trykket af en person, der lider arytmi, ved hjælp af specielle indretninger. De er udstyret med moderne teknologi, giver dig mulighed for at vise de korrekte aflæsninger. Eliminere fejl under blodtryk måleprocedure tillader intelligente systemer. bevægelse indikatorer bidrage til at rette løse manchetten.

For hvem er en bærbar enhed

Den første model er kun egnet til personer op til 40 år, forudsat at deres fartøjer er sunde. Efter ovenstående grænse alder viser tegn på åreforkalkning. Vaskulære vægge bliver sværere modtageren ikke altid vise den korrekte aflæsninger: det ikke genkender signalet er svagt.

Moderne håndholdte tonometer på håndleddet, der er installeret, er stort set blevet forbedret. De nyeste modeller kom med en speciel manchet form gør det muligt at læse puls toner samtidigt fra to arterier. Dette design gør det muligt at opnå mere præcise målinger.

Har et udvalg af bærbar tonometer

For de ældre, børn, gravide kvinder, atleter eller producerer enheder, der afviger forbedret funktionalitet. På grund af tilstedeværelsen af yderligere muligheder presset vises mere præcist.

  1. Manuel blodtryksapparat på håndleddet for ældre - den bedste løsning, når en person har til at måle blodtrykket selv. Ved brug af den automatiske enhed ikke kræver fysisk anstrengelse. Hvis en person har nedsat syn, vil han nærme enheden med store cifre. Målere sælges også med et lydspor, der kan bruges selv blind.
  2. For børn ikke passer de sædvanlige voksne meter. De har brug for en manuel blodtryksmåler med en lille manchet. Sin omkreds er valgt på hånden - til spædbørn - 5-7,5 cm; til spædbørn fra 7,5 til 13 cm; for børn -. 13 til 20 cm for børn fabrikanter fremstiller blodtryksmonitorer med lyse farver og sjove mønstre. De ligner legetøj end tiltrække barnets opmærksomhed.
  3. Atleter skal nøje overvåge deres helbred. Ved hjælp af en blodtryksapparat giver dig mulighed for at være sikker på, at den øgede belastning under træning er sikkert for den menneskelige krop. Eksperter anbefaler, at atleter bruger både manuel og automatisk tonometer. De opnåede værdier er så nøjagtige som muligt. Under manuelle procedurer sætte tonometer på håndleddet, og mekanisk - på hans skulder.
  4. Liget af en gravid kvindes hormonelle forandringer foregår, der er væsentlige ændringer i driften af alle vitale systemer. trykspidser kan indikere problemer i det kardiovaskulære system. Elektroniske modeller behandles automatisk indikatorer, der vises på skærmen. Gravide kvinder med egnede målere mindst fejl på ikke mere end 3 mm Hg. Art.

Manuel monitor blodtryk på håndleddet: hvordan man bruger indretningen uafhængigt

Enheden er nem at bruge, mens ingen problemer skulle opstå undersøgelsesprocedure. En person skal sikre enheden på håndleddet, og tryk på startknappen. Arm bør være på hjerte niveau. Resultaterne vises i et par sekunder. Hånden skal være afslappet. Tal eller flytte under proceduren kan ikke være. Målingen skal gøres 2 eller 3 gange. Blodtryk er en indikator for middelværdien. De opnåede bedre resultater værdier, det var praktisk at tælle.

Hvordan til at vælge deres egen enhed

Dag, blodtryksmonitorer sælges overalt. De kan købes på et apotek eller bestille i online butikken. Når du vælger en enhed, kan du være styret af følgende kriterier:

  • funktionalitet og orientering;
  • livtidsgaranti;
  • Cuff længde;
  • fejlindikatorerne opnået i målingen;
  • omkostningerne til indretningen.

Når du skal udføre forskning ikke er hjemme, skal du vælge en model, der kører på genopladelige batterier. Det anbefales også at kende udtalelse fra dem, der allerede har købt en manuel blodtryksmanchet på håndleddet. Brugeranmeldelser tillade os at estimere alle fordele og ulemper ved hver model. Som regel er de mest populære enheder betragtes som den højeste kvalitet.

Populære tonometer på håndleddet fra den japanske mærke Citizen

Luften tilføres manchetten enheden automatisk. Apparatet er udstyret med et stort flydende krystal display. Hukommelse apparat beregnet til 7 målinger.

Meter muliggør blodtryksmålinger med impulsfrekvensen. Fejlen i pulsmåling er 5%, og ved måling af blodtrykket på 4 mm Hg. Art. Der er en mulighed for automatisk lukning og evnen til at slutte enheden til en AC-adapter. Hånd tonometer håndled "Citizen" kan synkront viser resultaterne af måling og tryk og puls.

Anmeldelser af andre modeller

Udover tonometer "Citizen" efterlade en masse positive tilbagemeldinger om en anden tonometer. Meter "Omron" - en enhed med fremragende egenskaber. Apparatet kan måle det systoliske og diastoliske blodtryk og puls. Det giver en hukommelse 60 værdier. Tilladt fejl i trykmålinger ved 3 mm Hg, og hjertefrekvens måles ved - 5%. Strømforsyninger er genopladelige batterier 4 AAA 1,5 V AC-adapter.

Moderne blodtryksmonitorer viser nøjagtige resultater. Hvis du bruger en mekanisk anordning til selv-måling, vil fejlen være større end dem, der vises på de bedste modeller af automatiske anordninger. Man er nødt til at pumpe luft ind i manchetten, og dette fører til udseendet af muskelspændinger og en stigning i blodtrykket. Mere nøjagtige værdier indikerer automatisk anordning til selv-bedrift procedure.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.