SundhedMedicin

Hvorfor meget morgenkvalme

Ofte folk klager over, at de ofte føler sig syge om morgenen, men ikke alle er straks undersøges. Mange fortsætter med at leve med dette problem, i håb om, at de ubehagelige symptomer forsvinder på egen hånd. For at eliminere dette fænomen, er det nødvendigt at finde årsagen. Efter alt, kan en sådan betingelse skyldes organiske og funktionelle forstyrrelser. I denne artikel vil vi fokusere på en række årsager kvalme (vi udelukke graviditet og tømmermænd).

Problemer med fordøjelseskanalen

Hvis du føler dig syg om morgenen, kan det være forbundet med dysfunktion af fordøjelseskanalen. Normalt synes denne følelse efter en fed eller krydret mad, og som regel ledsaget af oppustethed, halsbrand, smerter i højre øvre kvadrant. Ofte mennesker med gastrointestinale lidelser viser, at deres opkast galde, bitterhed i munden hele tiden følt. Morgenkvalme og opkastning observeret i nyrer, lever, mavesår.

I tilfælde af leveren sygdom patienter som syge om aftenen, især hvis hele dagen folk underernærede, jeg brugte usund mad og alkohol. Der er behov nødhjælp til gastroenterologi og ultralyd til at stille en præcis diagnose og for at fjerne årsagerne til disse symptomer. Hvis du ikke kan besøge en læge, bør du opgive fed mad, dårlige vaner og spise alkalisk mineralvand for at lette den generelle tilstand.

Medicin

Nogle gange kan antibiotika og anti-hypertensive medicin forårsage kvalme og opkastning refleks. Selvfølgelig, hvis en anden end kvalme personen observeres andre bivirkninger og er ikke forstyrret appetit, vil lægen blot erstatte lægemidlet, og vil ordinere anti-allergisk middel.

Sygdomme i det cardiovaskulære system

Du begyndte at lægge mærke til, at du føler dig syg i morgen for mere end to uger, og det er ledsaget af svaghed, træthed, appetitløshed, smerter i den øverste venstre kvadrant, svimmelhed? Sådanne symptomer kan indikere hjertesvigt. Hvis dette er føjet til ansigtet asymmetri, det er det første tegn på en større slagtilfælde eller mindre slagtilfælde. Forsinkelse i en sådan situation er det ikke nødvendigt. En presserende behov for at tilkalde en ambulance, eller denne betingelse kan resultere i endog dødelig.

Betændelse i galdeblæren

Når betændelse i galdeblæren af patienten bemærkes morgenkvalme, flatulens, halsbrand, fornemmelse af tyngde i mellemgulvet. I den akutte fase af sygdommen er mulig feber, svære smerter og feber op til 40 °.

migræne

Mennesker, der lider af hyppig hovedpine, ofte bemærke, at de ikke er bare syg i morgen, men også med jævne mellemrum plaget af anfald af alvorlig opkastning. Hvis paroxysmal smerte involveret, først og fremmest er du nødt til at besøge en neurolog, der vil gennemføre en række undersøgelser og ordinere MR-scanning af hjernen, med henblik på at identificere den sande årsag til konstant migræne. For at lette de ubehagelige symptomer, bør patienterne være fred og ro. Du bør også udelukke den spænding, følelsesmæssige sammenbrud og depression.

PMS hos kvinder

Ca. 70% af kvinder i den præmenstruelle periode noteret kvalme og ubehag. Problemet med disse følelser vil hjælpe vitamin kompleks, der omfatter magnesium og kalcium. Som det er kendt, under menstruation der er en stor efterspørgsel efter mikronæringsstoffer, så du er nødt til at gøre op den tabte materiale.

Hvis du ikke kan skille dig af den forestående kvalme, er det fornuftigt at gennemføre en undersøgelse: passere den biokemiske analyse af blod og gå igennem de nødvendige procedurer, som er givet af din læge. Lette refleks anfald "mathed" hjælp grøn te, ingefær eller sodavand løsning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.