Hjem og familieHelligdage

År for Monkey - hvordan at mødes? Beklædning, taffelborde, skilte

Hvert år, hver af os sikkert ser frem til starten af den længe ventede ferie - nytår. Efter alt, venter vi på ikke kun underholdning, gaver, ferie bord, varm kommunikation med familie og venner, men også håbe, at det kommende år vil være den bedste af fortiden og de ønsker, at vi gør kommer sand under chiming ur.

Februar 8 2016 i den østlige kinesiske kalenderår af Monkey vil komme. Sådan mødes, hvad de skal bære, hvad de skal fylde ferien bordet til lykke og succes ledsaget hele året?

Hvordan og med hvem til at opfylde År for Monkey

Hvordan til at opfylde det år af Monkey, til protektor for året var tilfredse, og vi var ledsaget af kun held, held og lykke og godt humør?

Det siges, at det nye år - en familieferie, og så vi besluttede, at vi ofte støder på i sin familie, i hjemmet, og det normalt hjælper karakter og stemning af dyret - skytshelgen af året. Men aben er væsentlig forskellig fra de andre besindelsen og levevis. Derfor fejrer vi nytår Red Monkey sjov i en støjende virksomhed, i lyse farverige kjole og med en interessant scenario.

Hvor at fejre nytår

Promotor af året ligesom støjende og muntre selskab, humor, latter, så det er bedst at ændre traditionen og fejre nytår i en café, restaurant, klub, eller bare en stor positiv for selskabet, og vigtigst af alt - i godt humør. Det er også muligt at rejse og se det nye år i en anden by eller land i det centrale torv med mange mennesker.

Glem ikke også at Monkey i år - rød og fyrig, så tilstedeværelsen af lys på en højtidelige bordet vil være en obligatorisk attribut. Tja, hvis du har mulighed for at tænde et ildsted, tænde bål, og ikke - så bare bruge stjernekastere, farverige fyrværkeri.

Hvad skal Wear til en kvinde til mødet, Aben

Kvinde for det nye år, skal have tid til at gøre en masse ting: at købe gaver og mad til ferien bordet, rengøre huset, gå til matinéforestilling med børnene. Men for hver mere retfærdig sex er ikke mindre vigtig end i 2016 for at imødekomme den Monkey til at føle sig smuk, glad og bringe held og lykke og succes i det kommende år.

Monkey - dyret er ganske godmodig, er det ikke alt for hårdt på valg af påklædning: ikke nødvendigvis tøjet skal være af en bestemt stil eller klippe, men stadig har nogle af hendes præferencer:

- Tøj skal være bekvemt og praktisk;

- Undgå stringent, snare outfits;

- Kvinder skal vælge en kjole, men det skal være af en lys strømmende stof;

- kan ikke være tøj til at bruge grov klud.

Derfor året for den Fire Monkey i end at mødes - det er op til dig. Men bemærk, at: først, at hans vil tiltrække sig opmærksomhed og succes for et lys, lyse og komfortable tøj, og for det andet, stadig nødt til at være aktiv på mødet i dyret (synge, danse, deltage i konkurrencer og have det sjovt fra hjertet ) og streng beklædningsgenstand ikke befordrende for dette.

Faktiske farve af tøj i år af Monkey

I hvilken farve til at opfylde År for Monkey, bliver det straks klart, hvis vi ved, at protektor af året har den egenskaber: ild og rød. Således kan din påklædning være i enhver brand, gul, orange, lilla og røde nuancer. Astrologer anbefaler også vælge tøj og endda gylden farve med guld for at tiltrække sig opmærksomhed fra det foregående år værtinden.

Hvis du kan lide pasform og lyse farver og forgyldning, derefter gå videre og købe en lys rød kjole eller komfortable skarlagen, koral tøj uden tøven. Du kan også sætte på kåbe med antydninger, som du er mest ens, men stadig til stede i forbrændingen flamme: hvid eller blålig, grønne nuancer.

Der er de farver, der bør undgås, når de vælger tøj - det er nuancer af sort, brun, mørkeblå og mørkegrøn, hvilket også er det ikke nødvendigt at bære hele året af Monkey.

ornamentik

Så hvis du bestemme året for Red Monkey, hvad de skal møde ham, det er ikke alt. Du er nødt til at tænke din vej ned til mindste detalje og vælge den passende frisure og smykker, der er perfekte til det nye år sammen.

Smykker - en uundværlig egenskab ved dit billede er ikke kun for det nye år, men for hele 2016 som helhed. Du kan vælge et hvilket som helst smykke:

- af ædle metaller (guld og sølv);

- Du kan bruge sten, der svarer til ilden element (rød granat, rubin, diamanter og andre).

frisure

Din frisure skal være i harmoni med den kjole, og absolut ikke at være streng, perfekt lagt, men snarere tillod let uagtsomhed. Det er også værd at understrege naturlighed håret og bruge en lys iriserende dekoration til hovedet. Make-up bør også kombineres med din måde og fuldføre den. Det er bedre, hvis du gør op en lys, iøjnefaldende; godt, hvis du selv kan tegne billeder på ansigt eller bære en passende filtermaske.

Hvad er en mand til at mødes i 2016

Hvad skal opfylde 2016 Monkeys, der er interesserede i ikke blot mere retfærdig sex, men også mænd. Oftest de kan lide at klæde sig på ugen, og helligdage i jakkesæt eller vælge nondescript påklædning. Men i år, ingen måde at forhindre dette dagligdags grå og monokrom outfit.

I hvilken farve til at opfylde År for Monkey er også af interesse for mange mænd. Repræsentanter for de stærkere køn bør også se lyse, iøjnefaldende og stilfulde, og vigtigst - er usædvanligt at tiltrække værtinden af året. Derfor skal mænd bære:

- lyse skjorte, godt, hvis de er med overløb;

- usædvanlige bånd med iørefaldende design og print;

- Stilfulde jakker i forskellige farver, men sort og brun;

- bukser, jeans - alt, så længe de var ikke den klassiske og kedelige.

Monkey nødvendigvis fejre de mænd, der kan lide at bære ringe, ure, armbånd, bælter, så, i hvad tøj til at opfylde det europæiske år for Monkey - det er op til dig, men den bedste måde at supplere deres stilfuldt tilbehør.

Tøj til hvert tegn i dyrekredsen

Her kommer den længe ventede år Fire Monkey. Hvad skal møde ham, og hvad de skal bære i år, hver af de stjernetegn tegn, til at føle sig godt og at tiltrække som en magnet glæde og lykke?

Vædderen - meget romantisk natur, er det bedst at vælge en kjole skjorte eller en dragt af blødt flydende silke Scarlet.

Kalve, at bestemme de dekorationer, skal du først være opmærksom på tilbehør: vælg nice store øreringe eller guld armbånd, se at tiltrække sig opmærksomhed fra Monkey.

Gemini er bedst at vælge et stilfuldt tilbehør, der kan sættes på et par, for eksempel: øreringe, to par armbånd eller hår gøres ved hjælp af to identiske stifter.

Kræft skal medtage i dit billede lyse smukke maske, i tilfælde af behov for at skjule deres følelser.

Lions kan stole på din fremragende smag og klæde storslåede tilbehør i form af en lille forgyldt krone eller tiara.

Dev i år, venter på den kærlighed og varme romantisk forhold, så i nytårsaften og i løbet af året er det bedst at vælge den kjole af beige og creme-farvede eller sarte nuancer af rød.

Vægten er bedst at vælge en kjole med pelskant eller kappe. Hvis du kommer til at fejre det nye år på et sted, hvor det vil være varm, kan du supplere dit billede pels håndtaske eller andet originalt tilbehør.

Skorpionen kan give råd til at sætte på de originale lyse højhælede sko eller stilethæl. Det er bedre, hvis de er dekoreret med blomster og tropiske prints.

Bueskytter skal ikke kun vælge et sæt tøj med røde elementer, men også til at vælge en lille hat, hvis du ikke kan lide at bære dem, du kan bruge enhver smykke, som vil tiltrække dig. Så før du tænker på frisure, skal du vælge tilbehør, der vil supplere den.

Stenbukke kan vælge en kjole eller en dragt med blomsterdekorationer, store eller små - betyder ikke noget.

Vandmænd end nogen anden tegn i dyrekredsen, du har brug for at tiltrække opmærksomhed i år af Red Monkey. Hvad skal møde ham? Dette kan gøres ved hjælp af en lys skinnende kjole dekoreret med guld funkler eller stropper, guld elementer.

Fisk kan vælge en kjole eller jakkesæt uden brændende nuancer, men det er bedre at sætte på en kjole med et dyr eller tropisk farve.

Celebratory bord nytårsaften

Meget befordrende for dem, der ikke ønsker at spise for meget, og holde sig til en kost, År af Monkey. Hvordan at møde det, og hvad der skulle være på ferie bordet? Det første skridt er at fylde bordet med lette retter af grøntsager og eksotiske frugter. For eksempel for at lave et fad af koreanske gulerødder, rødbeder og grønne ærter, majs og smukt sætte det hele på en stor tallerken. Selvfølgelig ikke undvære bananer, tangeriner og andre frugter, der er så glad for den værtinde af året. Må ikke undvære slik på lyse og farverige emballage.

Vigtigst - ikke spise for meget, fordi det aktive og munter abe er ikke ligefrem begejstret for dovendyr, der havde spist og drukket, vil vende grå på sofaen, ikke kun i nytårsaften, men også i løbet af året.

Nytår Signs

Jul tegn er enkel og testet i løbet af årene, og er ingen undtagelse År for Monkey. Hvordan at møde ham, at alle dine mest skattede drømme og held og lykke og succes ledsaget hele året? Du skal blot tro og følge nogle tegn:

1) Sørg for at rense ud alle unødvendige ting: både materielle og åndelige. Efter hele tiden fra 21. december, når dagen begynder at stige, og BC betragtes som den mest gunstige for denne periode.

2) Prøv at skifte før nytår i sig selv det første sted, at de negative træk i hans karakter at gøre et ønske, og så skete det, hele året huske det og handle i retning af dens udførelse.

3) Forbered dig på de nye år helt nye ting som Monkey, og den gamle, slidte kast.

4) For aber er nødt til at dekorere tabellen i røde toner (lægge dug, servietter og pynt fadet med røde frugter, grøntsager - granatæbler, rødbeder, røde æbler, tomater).

møde scenarie, Aben

År for Monkey som et møde, som ikke kun var sjov nytårsaften, men hele året er gået på det positive? For at gøre dette, er du nødt til at tænke på forhånd alle detaljerne i ferien, og ikke bare bestanden op på lækker mad, men også for at forberede noget mere vigtigt, som er så glad for protektor for året.

Hvis vi i familien eller i en lille virksomhed opfylder År for Monkey, ferie scenarie bør også være velgennemtænkt. For eksempel kan man anvende den følgende udførelsesform:

1) Et par dage før det nye år til at dekorere huset, træet og gøre Håndlavede Pynt: snefnug, kranse, sommerfugle af pakkemaskiner, jul kranse.

2) Serveres bord med fyrig nuancer og glem ikke at sætte tal på bordet, rød abe og stearinlys.

3) Arranger en konkurrence om den bedste hjemmelavede maske blandt gæsterne tilstedeværende.

4) Tag et hundrede og et par timer før den nye ode, og udføre det gamle år for fårene, takke ham, hvad det var.

5) Arranger de bedste konkurrencemæssige tegning Monkeys. Hvis gæsterne har andre talenter og fritidsinteresser, protektor for det år, du kan også forme eller sy.

6) Alle har til at trække nummer, hvorunder opgaven er skjult, og det er nødvendigt at udføre.

7) hilse År af Monkey.

8) Hver af gæsterne tilstedeværende trækker ud af en hat med et snefnug, hvorunder krypteret forudsigelse.

9) Fun horoskop.

Ikke så vigtigt, hvor og på hvilket bord du vil finde det nye år, det vigtigste, at festivalen var sjovt, støjende latter flød floden, og gæsterne var aktiv og munter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.