Hjem og familieHelligdage

Hvordan til at lykønske en kollega på hans fødselsdag

Labour aktivitet - en integreret del af livet for de fleste moderne mennesker. I enhver gruppe der kommer et tidspunkt, hvor du ønsker at lykønske en kollega på hans fødselsdag. Tilbringer det meste af sit liv på arbejdspladsen, alle har til at overholde visse regler for at kommunikere og ikke altid åbent udtrykte sin medfølelse med andre. Det er derfor nødvendigt at bruge nogen ferie for at demonstrere deres oprigtige taknemmelighed over for kolleger. Det stævner holdet og gør kommunikationen mere komfortabel. Lykønske en kollega på hans fødselsdag, kan du give en god digt, der præsenteres i denne artikel.

Vi - arbejder familie!

Ak, en del af livet foregår på jobbet!

Og en eller anden måde kommer vi til lørdag!

Nogle gange er vores eneste dag i den kreds af kolleger afholdt,

Uge ... endnu et år ... ... og så skæbnen for den arbejdende familie bringer os!

Alle kløft i halve, og den vrede og nåde sine overordnede!

Hver anden kan gå videre for at lære!

Og du ønsker at indrømme det uden prale:

Såsom du skal kigge efter kolleger!

Du - vores alle, du - den vigtigste figur,

Altid parat til at støtte, at forstå, tilgive.

Mere Du - en meget blid natur,

Du er simpelthen umuligt ikke at elske!

Vi ønsker dig stærk helbred!

Vi ønsker dig en masse honning og vin!

Og vi er glade for, at sammen med dig.

Arbejde familie med os - én!

Kollega vers fødselsdag kan læses kollektivt - det vil tilføje effektnosti tillykke og fødselaren vil blive værdsat. Udstedt i rammen og forstørrede fotografier af medarbejdere, kan ønsket om at dekorere hans lejlighed.

originale ideer

  1. Hvis arbejdsområde omfatter store rum: .. De haller, korridorer, haller mv - lykønske en kollega på hans fødselsdag, er det muligt at lave en storstilet originale postkort. For eksempel store farvede plader lå i lobbyen og at tillade en nominel ønske om at undersøge sin modpart med 3 niveauer eller derover.
  2. Postkort fødselsdag kollega kan indeholde køreplan, som skal føre til den nuværende: jo flere job, kan det sjove dreje rejsen.
  3. På trods af den massive dille sund kost, mode slik er ikke travlt med at forlade podiet! Derfor er den faktiske rester og søde kort: kage med ønskerne lavet af en mappe, portefølje, bil og så videre. Denne hilsen er normalt spises i løbet af frokost al afdeling, værksted osv osv ..!
  4. Hvis du har en multi-media-udstyr, til modparten på hans fødselsdag lykønskes med den originale lyd eller video postkort. Bedre sørge for automatisk optagelse af sit udseende på fødselsdagen, og først derefter - fremkomsten af glade og muntre personale.
  5. Gør rum, hvor hilsenen vil forekomme, spiller også en vigtig rolle. Vi taler ikke om et eksklusivt design i barokstil - at juble op, en hel farverige balloner, der er knyttet til et skrivebord eller en anden arbejdsplads festlighederne synderen.

konklusion

På trods af den tilsyneladende strenghed og tilbageholdenhed udstillet på arbejdspladsen, er alle de mennesker venter på varme og opmærksomhed fra andre. Efter at have tilbragt en hel del tid til forberedelse af simple hilsner til mine kolleger, kan vi gøre verden omkring os mere venlige og varme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.