Intellektuelle udviklingMystik

Barnets spørgsmål, eller hvordan man føde en havfrue?

Vi har alle en idé om, hvem den lille havfrue. Dette mytiske billede, rodfæstet i den hedenske æra, i dag opfattes af de fleste mennesker er som et eventyr. Om havfruer kan tale uendelighed. Disse fantastiske skabninger med kroppen af pigen og fiskehale mystisk og tiltrækkende. Men hvordan til at føde en havfrue? Dette er spørgsmålet om spørgsmål, som ved første øjekast er slående i sin barnlighed.

Vi vil forsøge at finde et svar på hans generelle slavisk mytologi.

Hvem er en havfrue? Oprindelsen af navnet

Billedet af en havfrue (som en pige-ånd lever i vand) findes i myter mange folkeslag i verden, og han var med vore forfædre. Men i slavisk mytologi, som altid har æret det feminine univers, billedet blev udbredt.

Der er mange teorier om oprindelsen af ordet "havfrue". Forskere har knyttet det med det slaviske ord "kanal", og navnet på nogle floder.

Ukrainske sprog har bevaret for os, deres betegnelse af ordet "Mavka" på hviderussisk sprog levende havfrue kaldet "kupalkami".

Værdien af billedet

Monumenter i det gamle folklore fortæller om havfrue som en negativ åndelig effekt. Meget ondt kan bringe en person til havfruen, er bevis på dette findes i videnskabelige papirer VY Propp, DK Zelenin, der så disse skabninger som inkarnationen af sjæle, der døde en unaturlig død kvinder, ofte uheldig druknede.

For første gang præsentere de registrerede data i den ukrainske folklore (ikke underligt Nikolai Gogol på grundlag af mundtlige traditioner skrev sin berømte "May Night", dedikeret til skæbne druknet). Den samme ukrainske folklore udviklet forestillingen om, at ånden i vand - vand - kan bortføre piger eller kvinder, der er i floderne, og at føre til sit rige, omdanne dem til havfruer.

Men oftere end alle de kilder er enige om, at sådanne væsner - en rastløs sjæl af mennesker, der har begået selvmord. De strejfer jorden i forventning om Kristi genkomst.

Fremkomsten af havfruer

Slavisk mytologi beskriver havfruer ofte som de smukke piger med lange flagrende hår, gå nøgen. For at skjule deres skam, er havfruer forsøger at stjæle fra folk i det mindste noget tøj, så ifølge mange tror, de kan stjæle de piger og kvinder, der går i seng uden at bede og krydse sig selv, deres tunikaer eller stykker af lærred.

Spørgsmålet om, hvordan man kan give fødsel til en havfrue, ikke opstår i slavisk mytologi, fordi de var havfruer med almindelige ben. At føde dem, per definition, ikke kunne, fordi ikke havde mennesker af kød og blod.

Generelt i den folkelige mytologi af havfruer i halen var ikke. Halen af en havfrue - en funktion, som har optrådt mest sandsynlige tak til digtere og forfattere, historiefortællere. Derfor, i folkemusik overbevisninger stort set ingen omtale af det faktum, at havfruer ikke har ben, men det er ofte sagt, at havfruer gå barhovedet (som var uacceptable for kvinder og piger i disse dage).

VI Dahl indspillet endnu et ordsprog, hvor usoigneret pige bebrejdede og truede hendes skæbne havfrue.

Sådan føde en havfrue? Spørgsmål af relevans for vores samtid

I den moderne verden under indflydelse af litterære fremstillinger af havfruer ændret. Vigtig rolle i denne spillede et eventyr GH Andersen.

Det var i hans eventyr "Den lille Havfrue" havfrue hale spillet en meget vigtig rolle. Siden dem, og de begyndte at skildre hale. Selv i populære tegnefilm for alle havfruer har en meget sød grøn fiskehale.

Selvfølgelig, der har en sådan en funktion, det er usandsynligt, at føde børn elskede prins. Men Anderson havfrue - det er en fantastisk karakter, hun er venlig og sympatisk, er udstyret med den menneskelige sjæl. Mermaids af den slaviske folklore selv er onde, de er frataget normale menneskelige krop, er de tjenerinder af den onde vand og søg selv at drukne folk, når de falder i vandet.

Derfor kan kun nutidens børn lider spørgsmålet om, hvordan man kan give fødsel til en havfrue. Vores forfædre frygtede havfruer og på vagt over for at mødes med dem. Vi betragter dette billede som fabelagtig, men børn af verden i dag mener, at havfruen - en slags og smuk fe vand, der flyder i havet venter på et møde med prinser af jorden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.