ComputereComputerspil

Cobalt Ore - knappe materiale i World of Warcraft

I det populære spil World of Warcraft skabere giver det for et ret stort antal forskellige erhverv. En af de mest populære af dem alle er den minedrift. Dette erhverv er perfekt egnet smede, guldsmede og ingeniører som en ekstra. Dette ofte udvindes ved hjælp af dens materialer er nødvendige for næsten alle.

Kompetenceudvikling af minedrift foregår hurtigt nok. Spiludviklere har sørget for medlemmer af erhvervet ikke behøver at bruge timer på at finde de krævede felter. Men på et tidspunkt støder tilsvarende vanskeligheder stadig, at. Dette skyldes det faktum, at de materialer, der er ekstraheret ved anvendelse af minedrift, er der også dem, der er i konstant mangelvare. En af dem er en kobolt malm. Det ser ud til, at udviklerne har etableret en lang række af indskud af denne type, men spillerne er konstant oplever mangel på denne dyrebare ressource.

Som tidligere nævnt er kobolt malm findes kun i det område af Northrend. Mest af alt er det placeret i de store områder af de første steder i den nordlige kontinent. Således i Borean Tundra 132 rige kerne af materialet. Den Howling Fjord på 146, og i Zul'Drak alt 165.

I WoW kobolt malm, samt alt andet materiale er en vedvarende ressourcer. Efter en vis periode med tidsindskud vises på det samme sted, hvor de var før. Så for dem, der har spillet WoW, de er nemme at finde. Det anbefales ikke at forsøge at indsamle dette materiale i Storm Peaks og Crystalsong Skov, da der kun er 4 og 2 aflejringer af dette mineral, hhv.

Det primære mål med at bruge kobolt malm i en smeltning WoW respektive blokke fra det. For at gøre dette, er du nødt til at være i nærheden af arne. I fremtiden, de er lavet af en række forskellige ting. Ligeligt fordelt og sprøjtning af materialet. Denne procedure udføres guldsmede. Som et resultat, oversigten forsvinder kobolt malm (5 stykker), og et nyt vindue vises, at det var muligt at finde under screeningen. Oftest viser det sig, at finde de perler.

En sådan omfattende brug af dette materiale giver anledning til, at det sker sjældnere andre kobolt malm. WoW dermed giver spillerne ikke at bruge søge efter påkrævede felter sin egen tid. I de fleste større byer i Alliance og Horde, samt nogle neutrale regioner (Gadgetzan, og Booty Bay) arrangeret auktioner, hvor nogle tegn kan udvise et bestemt produkt, herunder kobolt malm til salg, mens andre er i stand til at købe det. Det skal bemærkes, at i betragtning af de knappe ressourcer af kobolt malm, dens omkostninger er ofte ganske høj. Så købe alle de nødvendige materialer kan flyve en masse penge. Men uden dem vi ikke vil være i stand til at skabe nogle af de ting, der er nødvendige for at selv de mest avancerede spillere.

Det skal også huskes, at kobolt malm kan udvindes kun de tegn, hvis dygtighed Mining lig med eller større end 350.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.