ForretningLandbrug

Træflis: produktion, anvendelse

Partikler kaldet chips fremstillet ved formaling af råt træ. Produktionen af dette materiale er involveret i både store specialiserede virksomheder og små private værksteder. Kostprisen for chippen er lille, og dette bestemmer hensigtsmæssigheden af dets anvendelse primært som alternativt brændsel. Desuden kan chips bruges i andre områder af økonomien.

Omfanget af brug

Træflis bruges hovedsageligt i husstanden (og til tider produktion) kedel. Brugen af denne type alternative brændstof betragtes som den mest økonomisk rentable i bosættelser i fjerntliggende skovområder i Ural, Sibirien og den europæiske del af Rusland. Især hvor bredt gennemført træ. Kedler til chips strukturelt næsten ikke kan skelnes fra det udstyr, hvori kul bruges. Og så billigt overgangen til denne type opvarmning brændstof årsager. Alt du skal gøre i dette tilfælde - er at etablere et særligt udbud.

Træflis kan også anvendes til fremstilling af møbler, som et dekorativt element i regenerering af parker og haver i at ryge produkter og fremstilling af træ-betonblokke t. D. Imidlertid er dens hovedformål stadig opvarmning boliger og industribygninger.

generel beskrivelse

Træflis, som er mest hensigtsmæssigt at anvende som brændsel, har både fordele og ulemper. Fordelene ved dette materiale omfatter primært:

 • lave produktionsomkostninger;

 • en tilstrækkelig mængde af råmateriale, der anvendes ved fremstillingen;

 • et relativt lavt askeindhold;

 • muligheden for året rundt produktion.

Ulemperne ved begge chips brændselsmateriale er:

 • ikke for høj energiværdi;

 • lav materialedensitet;

 • høj luftfugtighed, og dermed behovet for tørring;

 • ustabilitet at rådne;

 • kompleksiteten i opbevaring på grund af tilbøjeligheden til selvantændelse.

Udstyr til produktion

Fremstillet træflis eller særlige værktøjsmaskiner, eller ved hjælp af moderne høstmaskiner. Den første type udstyr er almindeligt anvendt i små industrielle værksteder. Kombinerer chips fremstillet direkte på skovhugst og i meget større mængder. Denne teknik køb big profil af virksomheden.

tærskning eller chipper kan anvendes til at fremstille chips. Sidstnævnte bruges oftere. Tærskningsudstyr er mere egnet til fremstilling af brændselspiller og fine træ fraktion, briketter.

Chipping maskiner kan anvendes til fremstilling af både brændstof og fremgangsmåde (bestemt til fremstilling af spånplader eller komposit) chip. Til gengæld er de sidstnævnte opdelt i skruen, skive og tromle. De første to sorter er almindeligt anvendt til behandling af hele stammer og langvarig materiale. Trommemaskiner er mere egnede til fremstilling af træflis fra inhomogene (drift rester). Arbejde skår maskiner kan være på sin egen motor eller ved PTO af lastbilen eller traktoren.

Ud over den flishugger, der udsendes i dag flere sæt, suppleret med forsyningsledninger, der modtager tragt, og nogle gange tørretumbler. Produktion af dekorative træflis indebærer brug af særligt udstyr beregnet til farvning.

høstmaskiner

Dette moderne teknologi kan gøre følgende:

 • tonkostvolnogo rulle (og nogle gange normal) skove;

 • føre det ind i flishuggeren åbning;

 • hurtig skæring i chips;

 • levere den seneste i en modtagende beholder til skrabetransportøren.

materialetyper

Typer af alternative brændsler som flis, der er et par. Den mest populære er de såkaldte stamceller chips. Blandt dens fordele er primært små bark indhold, høj energiværdi, lavt askeindhold.

Mindre værdifulde chips er fremstillet af affaldstræ og træ behandling, samt restprodukter fra skovbrug.

udgifter til

Prisen for dette materiale er afhængig af formålet og arter, samt af den type træ blev anvendt i fremstillingen. chip brændstofomkostninger kan stole på den procentdel af bark, partikelstørrelse askeindhold, og så videre. d. Prisen for denne slags materiale sædvanligvis i området 300-700 gnide. per kubikmeter. Meget dyrere er et dekorativt træflis. Prisen for dette materiale er 200-400 rubler per pose. Selv højere omkostninger i chips til at ryge pølser, bacon og så videre. D. Æbler, pærer, el, kirsebær, og så videre. E. Materialet kan købes for 100-400 rubler per kilogram.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.