ForretningLandbrug

Hvad er en pol? Betydningen af ord

Sikkert hver af os har hørt sige "Loven - at pole: hvor povernesh, ryg og venstre." Men ikke alle ved, at en sådan pæl. Lad os sammen prøve at forstå betydningen af ordet, og det er, hvor det anvendes.

definition

For at forstå, at stangen betyder, du har brug for at se den definition af ordet. I den mest almindelige forstand trækstangen forstås som en aksel, hvorved vognen fastgjort til hest til yderligere bevægelse. Der er single og double trækstang. Udformningen af sidstnævnte er udformet således, at dele et par heste udnytte uden tab af trækkraft.

Det er fastgjort til den forreste vogn akse. Ordet anses for at være lånt på russisk. Det kommer fra den polske ord dyszel.

Også, er svaret på spørgsmålet om, hvad tungen kan kigge efter nogle bilister. Den anden betydning af ordet under trækstangen realisere en anordning, der forbinder en trailer køretøj med en roterende akse.

Og i virkeligheden, i begge tilfælde er en anordning, der forbinder køretøjet med anhænger / vogn. I praksis udformningen af trækstangen på traileren vognen og afviger lidt fra hinanden.

Anvendelse af trækstangen i husstanden

Vide, hvad stangen, er det nødvendigt for folk, der har et par heste på gården. Ved rengøring arbejde en hest er ikke nok. For at udnytte to heste i seletøj, brugte postromochno-Dyshlovoy udnyttelse. Trækket er mellem hestene, er det nødvendigt at fastgøre hver af dem.

Postromochno-Dyshlovoy sele på følgende måde:

  1. Halsbånd og hovedtøj skal sættes på hver hest.
  2. Vi sætter hesten så trækstangen er mellem dem.
  3. Så, på pole nødt til at sætte på mig din front rem og fastgør dem på brynje hver hest. Mig din forreste strop spor justeres og faste på halsen af dyret krave.
  4. For at fastgøre klemmen hagesmækker.
  5. Og i sidste ende, du ønsker at knytte til de ridestier tøjlerne.

Trækstang i en trailer

Hvad er i påhængsvogn design, kender ikke alle erfarne mekaniker. Trækstang - en løftestang placeret på forsiden af traileren rammen.

Designet er A-formet og I-formet. Det kan omfatte:

  • Tether.
  • koblingshjørner.
  • Folding Stand (det er ikke givet i nogle vogne).
  • Reference (podkatnye) hjul.
  • Også det reservehjul kan sikres.

påhængsvogn bærer byrden. Derfor, jo større vægt af anhængeren transport, vil de mere alvorlige være design af trækstangen. Hvis anhængeren bæreevne er lille, brugte I-formet design. Følgelig er A-rammen udformet til at bære tungere belastninger. Det giver ikke mulighed for traileren til at svaje under kørsel på pitten og ujævn fortov.

Derudover kan den påhængsvogn bildesign være aftagelig eller kan trækkes tilbage, hvilket igen, i høj grad hjælper med lagring i små rum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.