ForretningLandbrug

Overvintrende bier i naturen: sneen, uden isolering

En vigtig og ansvarlig periode i biavl - er at holde deres kæledyr i "Slaget af" I den kolde årstid. Det er bydende nødvendigt at finde den rigtige måde at leve bier på dette tidspunkt, er fordelen nu en masse interessante og økonomiske muligheder.

Hvad er bi overvintrende

Vellykket tilstedeværelsen af disse varme-elskende insekter i kulden, kan det siges, er en af de vanskeligste opgaver i biavl, fordi forestille - i lang tid (fra 2 til 5 måneder, afhængig af de klimatiske forhold i regionen) dyr er mindre mobil tilstand end nogensinde.

Det er nødvendigt at passe på ikke kun om deres behageligt ophold, men også på reserverne, hvilket skulle være tilstrækkeligt til vinteren. Der er flere arter af bier ophold i den kolde årstid:

  • overvintrende bier i naturen (vi vil drøfte dette nærmere i denne artikel);
  • Overvintrende bier i omshanike (dette kan enten være en specielt oprettet Winterer og almindelig kælderen i et privat hus).

Igennem den kolde porer er det vigtigt at overvåge tilstanden af bier - det er nok til at gøre en gang om måneden, lytte til deres vrikke indeni, ved hjælp af en specielt oprettet til dette håndsæt. Hvis der kan bruges støjen til at identificere en række problemer: Hvis lyden er stærk nok, det taler om forringelse af sundheden for de indbyggere, som forårsager en række faktorer.

problemet med "kold"

Et af de største problemer i bi overvintring ligger i den manglende sammenhæng i temperaturer. Det faktum, at ældre insekter, og dem, der er blevet trukket tilbage af typen af de nordlige regioner, lider kulde bedre end de yngre og syden. Det er derfor ønskeligt at have en enkelt art af bier.

Et vigtigt problem er, at kroppen af insektet er udformet på en sådan måde fra overskydende fugt, eller omvendt, kan over-tørret luft fra bierne begynde et sundhedsmæssigt problem, fordi de har brug for at forblive konstant og året rundt i så tæt som muligt på de naturlige forhold. Denne faktor er altid den alternative - overvintrende bier i naturen uden isolering sagens natur ligner det naturlige habitat insekterne.

Glem ikke om ophobning af affald i tarmene, som er fra de nyeste revisioner af honning. Desværre er kroppen af bier konstrueret således, at de kun kan defecate i løbet af foråret flyve-rundt, så nogle gange sådanne begivenheder kan blive en dødsårsag.

Hvad der er behov for en vellykket overvintring

Det første skridt er at beslutte, hvordan vil udholde kolde insekter - i naturen eller stadig i omshanike. Det afhænger også af den finansielle kapacitet biavleren, og insektarter. Overvintrende bier i naturen udelukker enhver omhyggelige forberedelse rum, i modsætning til den anden mulighed, så hvis du som et sted Winterer valgt - det bør nøje justere.

Men på et vilkårligt måde er det vigtigt at være særlig opmærksom på den rigelig forsyning af foder. Der bør være lidt at ingen insekter sulte, men du kan ikke overfodre dem, efterlader store lagre.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod sammensætningen af bi familien - en af dem skal være til stede fra de helt unge sent kuld, samt reproduktive livmoder.

Og vigtigst af alt - før dvale er nødvendig for at udføre vedligeholdelsesarbejde i henhold til de sanitære standarder. I den kolde periode af bierne ikke gider skadedyr, der bærer en række infektioner.

Overvintrende bier uden uterus

Det er kendt, at queenless familie dømt, fordi bierne ikke har muligheden for yderligere befrugtning. Men vi må ikke glemme, at nogle familier med deres tilstedeværelse er også genstand for stor fare, fordi visse personer er ude af stand forplantning.

Hvad gør man, når overvintrende bier i de vilde risikerer at blive efterladt uden en livmoder i familien? Gå ikke i panik - du kan ordne alt og falde. For at gøre dette, er du nødt til at være opmærksom på betingelse af familien - hvis det er fedt, er det nødvendigt at slå ham, men hvis de er slidte ud - det er bedre at overlade denne familie i voks. Så du vælger at afvise rådighed, og tage ud i livmoderen, som bør flyttes til queenless familie.

Men dette er ikke nok til en succesfuld overvintring. Til afdækning af bi kuld stå i en andens, skal du tilføje et par gamle bier fra andre stader til avl.

Men hvis queenless familie opdagede en uge før vinteren, er det bedre ikke at tage risici og ikke være engageret i ændringen - alle det samme i dette tilfælde og under sådanne vilkår succes er for lille. Da der ikke er nogen garanti for, at en ung, nye aktier, er livmoderen ikke tabe i parring med droner. Derfor er der under disse omstændigheder kan man kun håbe på succes.

Hvad der overvintrer bier i naturen

Freestyle dvale er godt, at den første cirkel bierne starter en måned tidligere end i dem, der om vinteren i kældre og omshanikah. Så med den tid, familien fremstillet af lokalerne med de første solrige dage af foråret, insekter, er i fri betingelser, der allerede op til fire billeder af yngel.

Når det frie beboelse i hele den kolde årstid bør være særlig opmærksom på tilstanden af nældefeber, fordi deres vægge tendens syret, der fremmer udbredelsen af mug direkte ind i cellerne.

Det er derfor ønskeligt siden efteråret wrap deres stramme sort papir, og dække med tørre blade - dette vil hjælpe med at holde vinteren boligen varm og tør så længe som muligt. Andet muligt yderligere isolere dem enten industriel film eller tagpap.

Glem ikke, at i de koldere tider af bierne muligvis ikke tilstrækkelig ventilation, så de burde være til at lytte og om nødvendigt, tilsættes forsigtigt den friske luft.

Vinter under sneen

En anden måde at redde familien i den kolde periode - en overvintrende bier i naturen i sneen. Denne fremgangsmåde indbefatter ovenstående, men staderne dækket med sne, uden undtagelse, og vandhaner. Sne pauser i foråret eller i tø periode, hvor de øverste skorper. Hertil kommer, hver bistade før forkølelse har brug for at pakke noget materiale, der kan isolere varme strømme.

Denne form for vinter er godt, at bierne er klar til den første overflyvning siden det tidlige forår tø, men det har også sine ulemper. For eksempel, hvis vinteren uden sne, er staderne efterlades uden pålidelig beskyttelse, som forværrer deres tilstand. Det anbefales pristavlyat ikke tykke træplader til boliger, der fungerer som ekstra beskyttelse mod kulde. Generelt kan de blive tilbage, og efter at sneen faldt, og indtil da, indtil foråret kommer, i dette tilfælde, træstykker tjener som ekstra beskyttelse af bier fra fugle.

Overvintrende bier i naturen i Sibirien

Det vides, at i kolde områder, såsom Sibirien, bi familie stærkere, så er i stand til at bevæge den kolde og udendørs. Så ofte i sådanne steder disse insekter dvale i naturen.

Som nævnt ovenfor, er det vigtigt bare at beskytte bistaderne fra kladder som overvintrende bier i naturen i West Sibirien - er først og fremmest en alvorlig prøve for insekter, på grund af vinden i disse steder i den kolde årstid stærk og meget koldt.

Derfor er det ekstremt vigtigt at beskytte hjem mod skadelige eksterne faktorer, men ikke begrænset til vejrforholdene, men også på gnavere og fugle. Glem ikke, at staderne sydlige insektarter isolerer være stærkere end den centrale russiske, da de er mindre modstandsdygtige over for den sibiriske kulde. Da i denne region sneen er mere end nok til en succesfuld vinter, opfordres de til at smide kvalitet fra begyndelsen af vinteren, og ikke længere gider.

Kold tid i Moskva-regionen

I denne region er der nok rå i det kolde klima i år, på trods tilstrækkelig gennemsnitlige mængde sne (ca. halvdelen, nogle gange mere). Derfor overvintrende bier i naturen i Moskva-regionen bør starte med uddannelse af høj kvalitet og opvarmning af bistader.

Hvis du ikke vil dannes i formen på grund af de særlige kendetegn ved det lokale klima, er det nødvendigt at kunstigt forøge afstanden under rammen, som er dannet gennem en særlig pude fra luften, som tilføjer en tør og varm vinter hjem.

Desuden yderligere at bevare varme familie ønskeligt placeret tæt på hinanden.

den ubestridelige fordel af klimaet i Moskva-regionen er, at her temperaturen svinger over en lille amplitude i løbet af dagen, så meget forskelle ikke overholdes, og bier bære overvintrer på ydersiden roligt.

Overvintrer i Bashkiria

På grund af den relativt milde klima i disse steder, overvintrende bier i naturen i Bashkiria flyder stille og roligt. Hertil kommer, at staderne ikke brug for særlig isolering som i Sibirien. Og klimaet er mindre fugtigt end i Moskva-regionen i de omkringliggende områder.

Til lokal tempereret fastlandsklima tilstrækkeligt overholde de tips, der er blevet beskrevet ovenfor med hensyn til de frie bier ophold i den kolde årstid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.