TravelingRetninger

Historien om metrostationen "Krasnye Vorota"

Sokolnicheskaya linje af Moskva metro tog de første passagerer i fjernt 1935. Det er fra dette år begynder historien om metrostationen "Krasnye Vorota". Denne ældste station, hvor lobbyen ligger på Garden Ring, er længe blevet en af byens mange seværdigheder. Det er ikke ualmindeligt, at metrostationerne i Moskva ændrer dataene, når de åbner navnet, og flere gange, men i dag er metrostationen Krasnye Vorota placeret på landingsbanen mellem Chistye Prudy og Komsomolskaya stationerne. Disse navne er stadig gyldige. I nogen tid blev stationen kaldet "Lermontovskaya" til ære for den store digter, der engang kom her. Men i anden halvdel af firserne blev hun vendt tilbage til det oprindelige navn - metrostationen "Red Gate". Det område, hvor det er placeret, hedder den måde. Og i disse år ville et firma genoplive Moskvas historiske toponymer. Siden begyndelsen af det attende århundrede havde dette sted i Moskva, men ikke et officielt, men ret stabilt traditionelt navn - den "røde port". Det blev kaldt på grund af den triumfiske bue af rød farve, opført til ære for sejren i slaget ved Poltava.

Arkitektoniske og tekniske egenskaber ved metrostationen "Krasnye Vorota"

Dette er et af de mest slående eksempler på sovjetisk arkitektur. Metrostationen "Krasnye Vorota" har sit eget unikke arkitektoniske udseende. Dynamiske konstruktivistiske linjer kombineres her med den udtrykkelige klassiske røde marmor. Og vigtigst af alt - man er ikke i modstrid med hinanden, men er i en organisk enhed. I den eksterne løsning på vestibulen på Garden Ring er der tydelig en henvisning til billedet af Red Gate. Der er også dette billede i det indre af stationens hovedhal. Dette arkitektoniske projekt blev tildelt førstepræmien på en af de internationale udstillinger i Paris i trediverne. Krasnye Vorota stationen er konstrueret af en konstruktionstype, der er tre-hvælvet. Dybden af dens lægning overstiger 30 meter. Dette tillod os at bruge stationens lokaler under den store patriotiske krig som kommunikationskommissariatets operationelle hovedkvarter. Herfra kom forvaltningen af transportstrømmene langs Sovjetunionens jernbaner. Togene passerede stationen uden stop, platformen blev indhegnet med midlertidige krydsfinerskillevægge. Dette er blot et eksempel på brugen af undergrundsfaciliteter til forsvar. I betragtning af de strategiske opgaver i Sovjetunionen blev der skabt mange ting, herunder et metrokort. "Red Gate" er ikke en undtagelse.

North Station Vestibule

Hans metrostation "Krasnye Vorota" fandt kun sommeren 1954. Det er udenfor Garden Ring. Lobbyen er indbygget i højhusbygningen i ministeriet for jernbaner, som blev rejst på Red Gate Square . Med dette strategiske objekt blev metrostationen forbundet under krigen, da hun skulle spille rollen som hans underjordiske afdeling. Bygningen selv er en af de syv berømte Moskva Stalin skyskrabere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.