HjemlighedKonstruktion

Sådan vælger du den arkitektoniske udformning af huset?

Et karakteristisk tendens i moderne boligbyggeri vækst er privat ejendom og opførelse af boliger for dem i henhold til individuelle smag og præferencer for udvikleren.

På deres jord

Huset problem i store byer formået at miste skarpheden, som var særlige for det i årtier. Boliger bygget mange og mere og mere at blive bygget hvert år. I dag er spørgsmålet om at vælge et tag over hovedet er hovedsageligt bestemt af finansielle kapaciteter af ansøgeren. Men med væksten i levestandarden for mennesker er krævende, og rigtig mange er ikke tilfredse selv da kvalitet indkvartering, der er blevet tilbudt i moderne boligkomplekser. Derfor hvert år er antallet af dem, der har gjort et bevidst valg til fordel for sit hus på sin egen jord. Kompetent legemliggjort i materialet af den arkitektoniske udformning af et privat hus giver sig til at danne et levested for dem selv og deres familier. I denne henseende kan den private hus ikke konkurrere selv luksuslejligheder i den prestigefyldte højhus boligkompleks. Men enhver, der har indledt en sti af selv-konstruktion, over for den udfordring, hvordan man rationelt vælge den arkitektoniske udformning af huset.

Kan vi undvære de ekstra omkostninger

Ønsket om at spare penge på design arbejde er helt naturligt. Ekstra penge der er ingen anden. Men praksis viser, at forsøget på at slette fra anlægsbudgettet for de arkitektoniske projektomkostninger ofte fører til det modsatte resultat. Dette er den klassiske tilfælde af værker kendte princip om "den gerrige betaler to gange." Forsøger at gennemføre byggeriet uden en professionelt udviklet plan uundgåeligt øger omkostningerne. Betyder det, at enhver arkitektonisk og byggeprojekt skal være helt unikt? Absolut ikke. Alle stadier af arkitektonisk design har længe været standardiseret i praksis, er de reduceret til at vælge den bedste løsning ud fra alle tilgængelige. Og dette, blandt andet giver dig mulighed for rent faktisk at spare penge på projektudvikling.

almindelig misforståelse

I praksis oplevelsen af uafhængige design ofte kommer ned til at forsøge at hente en passende arkitektonisk design fra de såkaldte "standard layouts". På internettet kan man nemt finde en lang række spektakulære billeder med glædeligt øjet med sin udtryksfuldhed forstæder hus. Det er helt forståeligt ønske om amatør bare kopiere, hvad der er på deres egen jord. Men bevidstheden om, at det er umuligt at bygge et hus på det visuelle billede, kommer meget snart. Flot billede - det er ikke teknisk forsvarlig dokument og ikke et arkitektonisk projekt. dette betyder dog ikke, at de uafhængige undersøgelser ønskede arkitektoniske billede af hans hus var forgæves. Blot for at gøre dette til en reel projekt til opførelse af den af kunden valgte layout er forpligtet til at arbejde en professionel arkitekt. Som regel er han interesseret i, hvordan man kan maksimere tage hensyn til de ønsker kunden.

Hvad kræves for at opretholde den arkitektoniske projekt

Først og fremmest den arkitektoniske udformning indeholder den æstetiske koncept for denne nye enhed, uanset graden af eksklusivitet det kan besidde. Korrekt udarbejdet et teknisk dokument på at opbygge tvungent omfatter den planlagte udformning af objektet med beregningen styrke og valg af egnet materiale af alle bærende vægkonstruktioner, mellemliggende gulve og tagdækning. Den arkitektoniske udformning af huset er obligatorisk for hele komplekset af foranstaltninger brandforebyggelse og miljømæssige sikkerhedsundersøgelser bør indføres. Hertil kommer, at projicerede objekt, der skal optimalt bundet til fælles forsyningsselskaber, strømsystemer, kloak og vandforbrug. Hvis du ikke har faglig viden om kunden forsøger at klare den udpegede vifte af problemer på egen hånd, fordømmer han sig til den bevidste fiasko og, som en konsekvens, at en manifold stigning i byggeriet budgettet.

Den overordnede layout af landsbyen

Vi må ikke glemme, at alle de arkitektoniske projekter af huse og hytter er integrerende elementer i den overordnede udviklingsplan for en bestemt lokalitet. For at konstruere strukturen bør organisk passe ind i det. Huset og tilhørende rum skal placeres på grunden og den bedste måde ikke at skabe problemer med sine umiddelbare naboer i solindstråling, binding til teknik og transport kommunikation og landskabsdesign af det tilstødende område. Men kun hvis hensyn til den overordnede arkitektoniske koncept af forliget bygherre har evnen inden for deres jord til at bygge hvad finder nødvendige.

Godkendelse og koordination

I henhold til gældende lov, er den arkitektoniske udformning af bygninger under opførelse kræves for at blive godkendt i en række administrative myndigheder. Koordinering af projektet udføres med miljø- og brand agenturer. Et eksemplar af den godkendte arkitektoniske projekt obligatorisk overgivelse til Statens Arkiver til permanent lagring. Autoriserede organer gjort arkitektonisk kontrol med overholdelsen af principperne rejst konstruktioner godkendte projekt. Det skal bemærkes, at mængden af de nødvendige administrative godkendelser i forskellige steder kan afvige væsentligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.