HjemlighedKonstruktion

Nå ring i byggeriet

Pit ringen er lavet af armeret beton. Processen med fremstillingen er, at den kasse af armeringen er belagt med beton. Det er, hvad der skaber ringene, hvoraf gør halsen til kloak, rørledninger, vandforsyning, afløb og dræning brønde.

Nå konstruktion

Installationen arbejde skal udføres godt af fagfolk. Under opførelsen af hydro-geologiske undersøgelser udført på sitet. For at finde ud af, hvor dybt vandet sker, er det nødvendigt at undersøge de hydrogeologiske kort eller henvise til specialister. Til konstruktion af brønden kræver brøndringen, låg og bund.

Typer af ringe størrelse
brøndring ringtype Diameter (cm)

Højde (cm)

væg KC-10 100 90
væg KC-15 150 90
væg KC-20 200 90

typer

Aligned ring Pit - høj kvalitet beton. Disse ringe kan ikke være korrosionsbestandige og negative faktorer. Med deres hjælp, monteret kuffert kommunikation. Sådanne brønde er:

  • kloakering;
  • Vand og gas;
  • regnvand.

Fordele ved konkrete brønde :

  • lave omkostninger (sammenlignet med boring af brønde);
  • holdbarhed og pålidelighed af produkter;
  • alsidighed;
  • enkel betjening;
  • hygiejneprodukter (ikke tillader forurening).

Egenskaber

Til dette formål de konkrete produkter pålægge temmelig høje krav. Pit Nå - det er vigtige elementer i et kommunikationssystem. De er forskellige i størrelse, diameter og vægt. Afhængigt af formålet, ringene er identificeret ved breve: CC, CS, CDC, K eller PCC.

montering

Når man planlægger en brønd, skal du sørge for, at der på dette punkt løgn grundvand. Der er regler, der kender alle de fagfolk, der installerer brønde. Drænhul, bad, kvæg af sted - alt dette bør ikke være i en afstand nærmere end 25 meter fra brønden. Må ikke grave brønde på bredden af floder og skråninger. Efter at have defineret det sted, begynde at fjerne jorden. Overvej følgende: Hvis jorden er blød, fjernes det fra midten, og når fast grund arbejdet udføres, begyndende med såvel kanter. Det næste skridt er sat godt ring. Dette arbejde udføres af en særlig kran, der sænkes ned i deres niche. Så allerede ringe fastgjort sammen af stål clips og konkret løsning (særligt bindemiddel). Fagfolk ved, at gravning af brønde skal udføres før starten af regntiden.

Ring produktionsteknologi

Fremstilling af ringe arrangeret på en sådan måde, at som følge af overfladen har været perfekt. Ved at gøre betonringen Pit nødvendigt at anvende følgende udstyr: mixer, vibroforma og løfteindretningen. Betonblandingen er opladet og inden for tre minutter producere vibrationer komprimering. Færdigblandet beton for ringen indeholder følgende komponenter: cement, et plastificeringsmiddel og grus med sand.

konklusion

Under opførelsen af ethvert objekt monteret vand, kloak og gas rørsystemer. Under udførelsen af dette arbejde, altid bruge et konkret ring. brugen af sådanne produkter er økonomisk muligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.