InternetBlogs

Sådan uploader en video i "Kontakt" nemt og uden indblanding

Du har tilmeldt dig et af de sociale netværk, for eksempel, "VKontakte", som er meget populær, og du ønsker at tilpasse din side. Du skal konfigurere den vigtigste foto, tilføje billeder til et album, skal du udfylde dine personlige oplysninger. Wall på din side er nødvendig for at skrive der oplysninger, du vil se alt. Det kan være interessante indlæg fra sider du ser samfundet, dine kommentarer og beskeder til alle dine venner og abonnenter.

Derudover kan du uploade videoer i "Kontakt" og optage. Til disse elementer vises i menuen, er det nødvendigt i fanen "Mine indstillinger" for at angive alle de afsnit, som du gerne vil se. fora ofte skriver: "Jeg kan ikke downloade videoen i" Kontakt os "" og leder efter svar. Lad os se, hvad der er problemet?

Sådan uploader en video i "Kontakt"?

Først skal vi vælge menupunktet "Mine videoer" og derefter "Tilføj video" i det vindue, som du ønsker at vælge, hvor du vil indlæse det: kopi links fra andre websteder eller fra eksisterende videofiler på din computer. Fra din computer - fanebladet "Tilføj video", men hvis du kopierer links fra andre sites - fanen 'Tilføj et link fra andre sites ".

Sådan uploader et video i "Kontakt" fra din computer?

Om tilsætning af videoen fylde sit navn og give en kort beskrivelse. Vælg indstillinger, der kan se videoen og kommentere, og du kan sætte en note, der skal offentliggøres på din væg. Tryk derefter på knappen "Upload video", stifte bekendtskab med placeringen betingelser, som er nødvendige for at indlæse og vælge filen. Du vil se en liste over dine mapper på din computer, hvorfra man kan vælge den ønskede og klik på "Åbn".

Det er vigtigt at huske, at download skal opfylde alle de krav, der er angivet, ellers operationen vil mislykkes. Loading tager en vis tid. Det afhænger af din forbindelse hastighed til internettet. Mens lastning, ikke lukke vinduet, som i udvælgelsen af andre funktioner du stopper hele processen. Når uploadet filen, vises et vindue med indskriften, som vil blive fortalt, at filen er indlæst og er behandlet. Dette vindue kan lukkes, da processen er afsluttet. Når behandlingen er færdig, vil filen blive vist i dine videooptagelser.

Sådan uploader en video i linket "Kontakt os" fra andre sites

Vælg "Tilføj et link fra andre sites" og tilføje åbnes filmen, hvor der er en golf links. Du skal kopiere videolink du ønsker at downloade hans "VKontakte", og indsætte den i feltet. Du vil se billedet, video titel og beskrivelse, hvis han havde en. Juster indstillingerne for dem, der kan se og kommentere på videoen, samt at offentliggøre eller ikke på siden. Vælg knappen "Gem", og videoen vil blive vist i dine videooptagelser.

Intet kompliceret, alt er enkel og økonomisk overkommelig. Jeg håber du regnet ud, hvordan at downloade videoen i "Kontakt". Download din personlige såvel som din favorit video på din side og kommentere med dine venner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.