HjemlighedHavearbejde

Gigantella (jordbær): anmeldelser. Strawberry sorter: beskrivelse

Jordbær er en af svaghederne ved mange mennesker. Duftende, moden, saftig, så meget, at man kunne spise bær - er ikke dette en drøm for enhver? De mange forskellige jordbær Gigantella, nyder havearbejde meget ærbødig kærlighed, er i overensstemmelse med denne ikke alt for beskedne krav fra forbrugerne. Den gennemsnitlige vægt af et jordbær er cirka 100 gram, det vil sige, per kilogram i ca. 10 bær, hver med en diameter -. Om 9 cm Dette Gigantellu i haven af deres drømme til at vokse hver!

Gigantella Jordbær: beskrivelse

Omkreds sprawling buske i diameter, mere end halvdelen af højden er den samme. Bladene er store planter, lys, lidt bølgede. Stilkene på busken en masse (20 til 30 stykker), hver med 6-8 blomster. modning medium - Juni 20-25 når der dyrkes under filmen - i 7-10 dage før. Gigantella, jordbær, anmeldelser af hvilke er positive og bidrage til væksten af sin popularitet - Det er en kraftig avl sorter, der er kendetegnet ved højt udbytte og stor størrelse frugt. Ved at give en ordentlig pleje, som planten er ikke specielt krævende, fra en bistade kan modtage omkring 3 kg store søde bær.

Kvalitative egenskaber af duftende bær

Grade Gigantella jordbær har hollandsk oprindelse; betydelig frugt vægt er optimalt kombineret med saftige tætte papirmasse, lys ananas aroma, uforlignelige smag og god til overførsler. Eksternt, bærrene er smukke og store, med hvide pletter på en lys skarlagen baggrund. Modning bær er kendetegnet ved en hvid spids, som, når den er fuldt moden frugt er farvet iboende farve. Den første samling jordbær vægt ca. 110 g, mere overfladisk det til 40-60 gram. Bær er nemme at fryse, ikke mister sin smag.

På grund af betydelige buske anbefalede størrelse plantet per kvadratmeter af 4 enheder; et sted til jord skal optimalt oplyst af solen, de varme stråler fra bær, der føles meget komfortabel, selv den intense varme overførsler hårdt.

Reproduktion Gigantella jordbær

Strawberry kimplanter Gigantella opnået på flere måder: fra frø, deling af buske og rode antenner - og mest populære metode er ikke arbejdskraft.

Til voksende frø Gigantelly af jorden skal fremstilles ved blanding af humus, sand og jord i et forhold på 5: 3: 3. En sådan sammensætning er nødvendigt at forvarme ovnen ved 120 grader, hæld derefter i beholdere (plast kopper eller plantning containere), forseglet og hæld vand. Frø er sat i en fordybning lavet og evnen til at sætte på et køligt sted indtil spiring. Da de første skud (20-25 dage), bør unge planter være at gøre pluk og overføre til et varmt rum (anbefalet temperatur 24 grader). Der er de nødt til at vokse op til dannelsen af blade og stængler. Plantning jordbær Gigantella foretages, når vises på 6 blade, kan plantes i åbent terræn i buskene; det ofte finder sted i maj. Når omplantning, det bedste tidspunkt for som vil være overskyet, rødderne skal trimmes til en længde på 6-7 cm. Plantede buske skal omhyggeligt vandes en gang (under hver busk 0,5-0,6 liter vand), og et par uger til at kontrollere, hvor planterne har slået rod. Dead bør fjernes og erstattes med nye.

Jord før plantning unge planter skal graves, razravnyat rake og befrugte. Det er disse gunstige betingelser direkte påvirke tidspunktet for deres vækst: på ét sted jordbær Gigantella succes kan producere frugt i mere end 8 år.

vanding jordbær

Vanding er en vigtig faktor i pleje af jordbær sorter Gigantella, fordi dens mangel eller mangel på samme kan føre til melchaniyu bær, reduceret udbytte og en høj følsomhed over for plantesygdomme. Vanding bør starte i begyndelsen af april, og derefter foretage tre mere i maj, juni og juli. Dette vil være nok til at give den nødvendige mængde jordbær buske fugt. Per kvadratmeter af sengene af vandforbruget skal være ca. 10-12 liter og 20-25 liter i intensiv vækst jordbær, som kan bestemmes fra begyndelsen af blomstringen.

Flower dannelse i cv Gigantella opstår tidligt - i den første uge af maj, og modning - i slutningen af maj - begyndelsen af juni; følgelig om omdannelse af en sød blomst i en smuk moden frugt, regelmæssig form, uden nogen uregelmæssigheder, anlægget er nok til 2 uger.

befrugtende Gigantelly

Som med enhver plante, Gigantella - jordbær, som gennemgår kun bekræfte sin enkelhed, behov fodring. I det første år efter plantning anbefales det kaliumgødninger (i lige store dele i det tidlige forår). Salpetersyre gødning til unge planter ikke anvendes, fordi der er risiko for råd om bærrene. Nitrogen forårsager også hurtig vækst af blade, hvilket er uønsket, når dyrkning af jordbær. I det andet leveår kan gøre ammoniumnitrat, den tredje i to dele (i foråret og efter opsamling af den sidste afgrøde) gør følgende nærende kompleks: kaliumchlorid, ammoniumnitrat og superphosphat.

Strawberry Gigantella: Pleje

Omsorg for jordbær er nødvendigt at begynde fra det øjeblik, den første sne smelter. Buske skal behandles med pesticider, efter fjernelse af tørre blade; på en seng, kan du drys løg skræl - den første nyttige gødning og medicin samtidig. Siden begyndelsen af aktiv vækst af jordbærplanter buske bør befrugte kompleks gødning og barkflis at producere, dvs. under bunden af buske og i gangene i dekomponeret halm, savsmuld, fyrrenåle. Dette bidrager til fastholdelsen af fugt i jorden, beskytter mod mange sygdomme og giver renheden af fremtidige afgrøder.

Også i nærheden buskene kan sprøjtes træ aske, der giver skabelse i jordhøjde af de normale baser. Når den første blomster Gigantella (jordbær, anmeldelser gartnere hvoraf bragte hendes berømmelse i hele verden) har brug for kvalitet rigelige vanding. For at gøre dette, skal du bruge metoden til overbrusning og vanding rødderne af vanding. Efter høst, bør jorden være muligt at befrugte vinterkulden. På trods af den modstand mod forkølelse, bør Gigantellu stadig forberede vinteren. Bøsninger nødt til at gøde med gødning, dæk med folie og drys med jorden antenner.

beskyttelsesforanstaltninger

Det skal fjernes i tide for at producere et højt udbytte på en busk slyngtråd, fordi de tager væk fra anlægget de fleste af de næringsstoffer. Fra fugle, som ikke er utilbøjelig til at spise sådan en forførende delikatesse, bør jordbær dækkes med en speciel plastik gitter.

Ved slutningen af frugtsætning planter bladene er skåret af; det er ønskeligt at gøre denne operation indtil midten af august til frost op til at give tid til at vokse nye blade. Opdatering bushen produceres hvert 3-4 år. Til denne overskæg plantet i det nye sted, og den gamle buske output.

Til forebyggelse af sygdomme Gigantelly det bør behandles regelmæssigt med en opløsning af sorrel, som er nødvendig til at slibe og fylde med det sædvanlige 10-liters spand. Denne grønne masse er nødvendig for at fylde med varmt vand og trække i 2 dage, derefter dræne og håndtere busk ved sprøjtning.

Positive egenskaber ved jordbær

Gigantella - jordbær, anmeldelser gartnere hvoraf kun det positive, velafprøvede på grund af de kvaliteter af forbrugernes efterspørgsel, højt udbytte, vinter hårdførhed, sygdomsresistens. Gigantelly bær bruges til at lave syltetøj, kompot og syltetøj, men det er ubestrideligt, at en sådan duftende skønhed er bedre at bruge frisk, nyder processen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.