HjemlighedKonstruktion

Hvad er en karnap? Et værelse med en karnap. vindue Bay - det er ...

Designere og arkitekter som element definerer en bay vinduet i rummet, der rager ud fra væggen og har en eller flere vinduesåbninger.

Historien om bugten

Den første omtale af denne arkitektonisk element henviser til den tid i det gamle Rom. Husk billederne eller optagelser fra filmen, når Yuliy Tsezar kommer ind i bugten, indbydende sine soldater. Noget senere, i Italien det blev brugt som et rum for bøn. Desuden er dette element, der anvendes i krigsførelse - han blev skudt med bueskytter eller hældes smeltet harpiks på modstanderens hoved.

materialer

I dag bygherrer til tjeneste præsenterer en række forskellige materialer. Oftest, en karnap - udleveres plade facade, som er ved at blive bygget på letvægtskonstruktion. I private hjem er det ofte individuelle strukturer af porebeton, slagger og så videre. D.

Anvendelsesområde

Dette arkitektonisk element harmonisk passer ind i ethvert rum. For eksempel, en stue med en karnap giver en glimrende mulighed for at oprette en separat ø til at kommunikere med venner, afslappende ferie med en bog i hånden, drikke te.

arter

De kan have de mest forskelligartede geometriske form - rund, trekantet, polyedriske osv oriel tag kan også være anderledes - .. I form af en halvkugle, mnogoschiptsovoy, med tårne og andre dekorative elementer. Dette valg afhænger af kunden.

Typisk en karnap - er et rum med masser af vinduer eller glaseret fra gulv til loft. Dette forbedrer belysningen af rummet som helhed.

Hjem fra en bar med en karnap

Jeg vil gerne uddybe disse bygninger, ikke mindst fordi de er blevet mere og mere populære i de senere år.

Tømmer Bygningen selv er meget attraktivt. Det er hævet fra miljøvenligt materiale, er det let at trække vejret, og suppleret med et sådant element som en karnap det erhverver fe unikt udseende.

Hvad er fordelene bugten

Lad os starte med den æstetiske side af problemet. Utvivlsomt, formede projektioner på facaden gøre bygningen mere attraktiv og originale. Ved hjælp af et sådant element selv den mindste hus øjeblikkeligt forvandles til en stilfuld europæisk palæ. Desuden giver en panoramisk udsigt over sitet, visuelt og faktisk udvider rummet.

I Rusland, denne teknologi bygge sommerhuse og landsteder. De kan meget vel være et sted for permanent opholdstilladelse.

montering Egenskaber

Beam har en pålidelig låsning, som giver varme, vindtætte led og styrken af hele strukturen. Det formede stråle er den mest egnet til at skabe et træhus med en karnap.

Hvad skal være grundlaget for

Der er to metoder til konstruktion:

  • på cantilever plader, der er indlejret i bæreren væg;
  • på samme fundament med huset.

I udtalelsen fra erfarne bygherrer, den anden mulighed er at foretrække, fordi det ikke skaber forvridninger af strukturen på grund af ujævnt fordelt belastning.

Hvor skal man begynde byggeriet

Enhver arkitekt eller designer vil svare dig, at ved at oprette et projekt. I dag er de fremtidige ejere af husene er det muligt at købe en færdig projekter hjem. Moderne hus med en karnap er bedre at bygge på enkelte ordre. I dette tilfælde vil arkitekten tage hensyn til alle dine ønsker. Som et resultat, får du præcis den type bolig drømt om.

Hvordan laver vinduer

Karnap - er en ekstra rum i huset, som har flere vinduer eller glaseret fra top til bund. Hvordan man laver sådan et stort vindue åbning for ikke at ødelægge den eksterne og interne bygningens udseende?

Til at begynde, skal du beslutte, om du vil hænge gardinerne på hvert vindue bugt eller placere den som en niche. Hvis du vælger den første mulighed, læse synspunkter. Hvis du kan lide det, og ikke forårsager negative følelser - du kan trygt bruge prøverne, som åbner vinduet helt.

Hvis udsigten fra vinduet, du ikke er meget glade, dag Brug gardiner, der skjuler alle fejlene.

Karnap - er en separat og fuldstændig uafhængig zone, så med hjælp af gardiner du tydeligt kan definere sine grænser. Det kan være gardiner Japansk - de er tætte skærm lukkede vinduer eller gardiner, garn, hvis opgave er symbolsk nishirovanie, ingen ekstra voluminøse design.

Gardiner til karnap bør understrege sin rolle i rummet, ikke bare matcher designet. Hvis du ønsker at have to værelser så ud som en helhed, er det bedre at vælge gardiner til møbler tone, desuden skal de kombineres med farven på væggene. Hvis dit mål - at trække karnap, gør deres kontrastfyldte og lyse.

Kabinet i vinduet bay

Ofte er denne ekstra plads bruges til at skabe kontoret. For at gøre dette som en tabel ved hjælp af en bred vindueskarm, lavt reoler langs vinduerne. Således er der et hyggeligt hjørne til arbejde. Fra resten af rummet kan adskilles med glidende stænger.

planteskole

Heldig at forældre i en lejlighed, hvor der er en karnap i børnehaven. Her kan du lave et perfekt område til at praktisere, at sætte dukkehus eller gemme legetøj.

Soveværelse med en karnap

Dette værelse er særligt attraktivt, hvis man kombinerer det som et stilfuldt element. I bugten, kan du installere sengen eller gøre det til en meditere område. Du kan arrangere et opholdsområde og tilbringe tid her, når jeg ønsker at være alene med ham.

Karnap - det er altid en masse lys, solen, så du kan bruge som en tæt nat gardiner og gennemskinnelige dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.